Club dansetrin

Jeg er ret meget at gå til dedikere hele denne artikel til mænd, fordi der er en almindelig misforståelse om mænd og dans. Mænd kan danse, og de er temmelig god til det også. Jeg gætte de vil bare ikke komme ud af deres skal, fordi de er lidt frygtsom. Men jeg er kommet for at fortælle jer drenge fra alle har været begavet med kunsten at flowet i dine organer, som bør fritages tid til anden. Nu er den vigtigste ting, du kan gøre, før du får på dansegulvet og bedazzle alle med din fantastiske dans evner, er i blød i dansegulvet.
Der er ingen grundlæggende klub dansetrin, der kan undervises på en dag eller deromkring. Men der er nogle tips og tricks til at lære fabelagtig klub dansetrin. Det bedste tidspunkt at hoppe på dansegulvet (må ikke hoppe, det er kun en talemåde), er, når din yndlingssang er tændt. Den måde du ved, hvad sangen er alle om, og kan manipulere bevæger sig let. Du skal have en god tid, mens dans fordi det er den eneste måde du kan medbringe dit sande jeg ud og ikke flov dig selv. Du behøver ikke at være fleksibel, ved hvordan man kan flytte dine hofter, være symmetriske, og / eller musikalsk begavede. Tværtimod behøver du ikke engang behøver at være noget, du ikke er. Alt du skal gøre er at blive en sport og være åben om at gøre klubben dansetrin. Få dine dansesko på, fordi det er på tide du gik ind på dansegulvet, snarere end en tavs tilskuer. Læs mere på nemme dansetrin.
Kom Komfortabel på dansegulvet
At lære specifikke klub dansetrin, det hele afhænger hvad slags klub du vil den nat. Der er klubber, der spiller forskellige typer musik hver aften. De mest almindelige klub dansetrin findes i dag i natklubber dancehall, hip hop, Bhangra, hus, salsa, Mambo, swing, tango, hustle, og mange flere. Selvfølgelig er der mange andre klub dansetrin, der er populære i disse dage og klubber dedikere en hel nat på dem. Her er nogle trin, du kan følge, hvis og når i tvivl.
Du er på klubben, du har en drink i hånden, og De indser, at en pige har man godt. Hvis man ønsker at danse med hende, først og fremmest, så sørg for at hun ikke har en kæreste og være på udkig, hvis nogen andre har vist interesse for hende end dig. Du spørger hende hvis hun er villig at danse med dig; hvis hun svarer med ett nej, undskylder og flytte videre. Men hun siger ja, du forlader alle dine Uro og kejtethed udenfor dansegulvet og tage hende ved hånden hen imod den. Tage en dyb indånding og lad os tage et kig på nogle nemme klub dansetrin, som du kan øve, mens du er i klubben. ; Relax. Du har en drink inde i dig og pigen er klar til dans med dig. Bare tag i dine omgivelser og se, hvad andre mennesker gør. ; Musikken og dens tempo vil afgøre præcist hvordan du vil være danse med din partner. Er det en up-beat, funky musik eller mere som groovy, 70 er lidt af sang? Hvis du virkelig kan ikke forstå hvad du burde gøre, efterligne andre omkring dig. ; Føl rytmen og finde din egen rytme. Har en lille hoved vugger, flytte dine skuldre, og lad din krop begynder at svaje. , Mens du forsøger at finde din egen typografi og gøre klubben dansetrin, vær opmærksom på jeres partner så godt. Hvordan du holder hende, vil afhænge af, hvilken type musik, og klub du er. Igen, tjek dine omgivelser og se, hvordan andre par danser. Må ikke overskride dine grænser, da dette er første gang de to af jer vil blive dans og du ikke ønsker at skræmme hende væk. Give hende lidt plads for at vise hende stil og attitude på dansegulvet så godt. ; Smil på din partner som du får mere komfortable omkring hende og de idéer af jer danser med pigen. Dette vil sikre, hende, at du er interesseret i hende. Bare gør nogle grundlæggende klub dansetrin, som du svajer som at træde ud på din venstre med din venstre fod og bringe det tilbage sammen. Gør det samme på højre side med din højre fod og bringe foden sammen igen. Gentag på begge sider, front, og også diagonalt. ; Slap dine arme og overkrop, og forsøge ikke at plejl dem rundt planløst. Lad det følge rytmen samt. ; Yderligere oplysninger om klub dansetrin, gå til:; Salsa Dancing; Hip Hop Dans; Tips til Undgå Dance Floor Blunders
Nogle fyre bliver skræmte bare ved tanken om at danse med en pige. Musikken er høj, bliver du sporstikning i en stram plads, og dybest set, ingen kender den person, dans ved siden af ​​dem. Alle disse forhold kan arbejde imod dig og ødelægge din chance for at få en pige at danse med dig. Men alt dette kan afværges, hvis du følger nedenstående tips. ; Må ikke invaderer andres danse område uanset hvad der sker. Dette er dans etik 101, som skal følges til enhver tid. ; Drik ikke for meget. Du behøver at udsætte rask og alarmere så det kunne være din første gang på dansegulvet. ; Ikke stirre for meget på gulvet eller bliver for stiv. Gør ikke sjælen toget rutine, medmindre og indtil anledning opfordrer til det. ; Opbevar ikke hoppe rundt, som om Jump Around sang er tændt. Du er der for at gøre indtryk på din partner og ikke hele klubben. ; Læs mere på:; Dance Rutiner Trin for trin, hvordan man danser i klubben, men nu er du en smule comfortable dans i en klub, kan du forbedre dig selv ved at få nogle videoer at hente specifikke klubben dansetrin. Eller endnu bedre, hvorfor ikke blive en klasse hvor de kan lære dig alle de forskellige klub dansetrin og stilarter. Der er en ting mere du kan gøre (min bror brugt til at gøre det), sætte dine hovedtelefoner til, skru op for musik og danser rundt om hus. Du vil ikke føle sig forlegen, mens du danser og kan goof op så mange gange, du ønsker, før perfektionere klubben dansetrin.

Hvornår skal man gå ind
Vinyl Floor Fjernelse
Håndtering af utroskab
Manchetknapper: Sådan Ifør Manchetknapper
Sådan får du langt hår
Indendørs Blomstrende Planter
Hvordan man Kill Spider Mider
Venus Fly Trap Plant
Billige Yoga Bukser
Sweet Pick Up Lines
Soltag Vs Moonroof