Clivia Plant

Ligesom sin fætter, Amaryllis, en Clivia plante bærer levende farvede blomster på grøn strapy blade. Native til det sydlige Afrika, Clivia er en slægt af monocot blomstrende planter fra familien Amaryllidaceae. Den er også kendt under andre navne som kaffer lilje eller busk lilje. Et af de primære årsager til, at Clivia planter stillede som stueplanter er deres evne at modstå upassende klimatiske forhold og alligevel blomstre.
Clivia Plant; Clivia blomster ligner hinanden meget i udseende til Amaryllis blomster, medmindre de er mindre og klyngen har flere blomster. En rig pæreformet flora, Clivia har mange samfund dedikeret til at give oplysninger om sin vækst vaner og pleje. The Clivia plantens blade er et lysegrønt og skyde direkte fra jorden (pæren i jorden). A Clivia plante kan vokse omkring 2-3 meter høj. Blade bue yndefuldt, som de er fremstillet i en alternativ rækkefølge. Høje blomsterstængler skyde direkte fra startpunkt, vil en sund modnet Clivia har minimum 3-4 skud. Afhængig af forskellige clivias kan skyde et 20-tommer blomsterstængel stilk tæt på centrum af anlægget, beliggende blandt de rige grønne løv. Blomsten stilke har ingen blade. Clivia blomsterne kommer i farverne rød, orange, gul og nogle nye pastelfarver så godt. Røde Bær følge blomsterne.
Hvordan man dyrker Clivia, Clivia er en sommer plante, men kan dyrkes med succes i vintre også. Det er muligt er dyrket som stueplante og er bedre egnet til container havearbejde da planten kun blomsterne, når den når modenhed. De fleste clivias boom i foråret, men vil i vintre også.
Clivia Plantning: Clivia planter kan formeres ved at dividere klumper eller jordstængler, eller via frø. Beneath the flesh of the round red berries borne by the plant en seed pod is present. So dem i en god potning mix, ved blot at trykke dem ned på halvvejen. Fugte såning medium. Når de frø udvikle rødder og spirer, tilføje mere jord for at dække frøene. Frøplanter har en meget langsom vækst. Om 2-8 blade er alt, hvad det vil udvikle sig i de første to år. Starter Clivia fra frø kræver meget tålmodighed. Derfor deling af klumper i foråret betragtes en bedre valgmulighed. Clivia kan nemt plantes i jorden under store træer.
Plant klumper in en grynet medium, med en tørv-baserede jord-mindre potning mix, og nogle sand og grus. De foretrækker jord med pH balance mellem 5 og 6. Plant klumper eller Clivia planter i en container, som vil gøre det muligt masser af plads til vækst. Clivia planter foretrækker at være roden bundet, så flytter eller genbeplantning hvert år er ikke en nødvendighed for at fremme deres vækst. Clivia blomsterne efter den er moden, det er efter tre eller fire år.
Clivia Plant Pleje: Vand Clivia indendørs eller udendørs, når den øverste jord bliver tør. Clivia anlæg ikke vil overleve overskydende vanding. Placering, som din plante i skygge områder, især de steder, hvor det er vanskeligt at dyrke nogen anden plante. De foretrækker tørre miljøer og behovet for at blive beskyttet mod frost. Efterlad aldrig planten i fuld sol, de fine blomster og blade brænder ud. Feed Clivia anlæg med en flydende gødning i løbet af sommermånederne, men med måde. Watch out for snegle, larver og snegle, der har et ganske smag for Clivia plantens blade. Ubehandlet skadedyr spise basen væk, dræbe planten.
Tilføj flere farve til haven:; Daylily lamper, Crocus lamper, Amaryllis Løg: Dyrkning Instruktioner og pleje; Selvom Clivia anlægget vil kun blomstre, når modenhed, der ville være et godt par år fra plantning sin klumper, ville dens skønhed helt sikkert være værd at vente.

Sådan at fange en rotte
Hyacinth Blomster
Beach Bryllupper Kjoler
Candy bar ved bryllupsfester
Top Pick Up Lines
Paint Job Omkostninger
Virkelig Funny Quotes
Typer af plast
Billig Weekend Getaways
Soveværelse Interiør Design Idéer
Bil Stereo Fjernelse