Clivia Frø

Frøet er en bærer af livet, for alt liv. Derfor, dets pleje er afgørende. For de fleste planter, uanset deres størrelse, livet begynder i på en fosterstadiet. Og en Clivia anlæg er ikke anderledes. Dermed de Clivia frø meget vigtigt til anlægget overlevelse. Udover det, er plante Clivia frø fra din egen høst en glæde ethvert hjem gartner skulle opleve.
Den smukke Clivia blomster med klare sol tændt farver kan lyse op endda den kedeligste hjørnerne. Disse lyse orange farvet Blomsten er en slægt af monocot blomsterplanter fra familien Amaryllidaceae og indfødte til det sydlige Afrika. I øjeblikket seks arter er til rådighed, og et par hybrider, der tilbyder de fleste nuancer og nuancer fra den orange paletten samt nogle dybe rød-orange til svagt gule. Clivia frøene afholdes i frø bælg og skal fjernes fra den på det rette tidspunkt, og derfor vil de ikke spire, eller vil spire i ugen planter. Finde nogle interessante måder at plante dine blomster, blomster haver og blomsterbed ideer: design til haven blomsterbede.
Høst Clivia Frø
Clivia frøene tager længere tid end andre blomsterplante såsæd for at udvikle og frø. Når først blomsten er blevet bestøvet, falder det ud udsætte en opsvulmet runde bær formet æggestok. Frøene er udviklet inden denne æggestok også kendt som bælg (én blomst bjørne ett pod). Bælgen skifter farve fra grøn til gul, rød eller orange, og tage cirka 9 til 10 måneder at modne på planten. Hver pod ikke indeholder mere end 4 – 5 frø. Derfor, høst Clivia frø korrekt er afgørende. Når den pod er skiftet farve, (det som regel bliver blødt) tage det meget forsigtigt. Skære det åbne omhyggeligt. The Clivia frøene er alle holdes sammen inden ett blød papirmasse, som ejes af løstsiddende membraner. Fjern pulp og adskille frø fra den. Vask frøene under rindende vand, helst en dvs blandes med ett bakteriedræbende opløsning. Til opbevaring af Clivia såsæd, anbefaler eksperter at gemme dem i forseglede plastposer med et par dråber vand tilsættes for at bevare dens levedygtighed. Til venstre ved stuetemperatur vil frøene krympe-eller spire tørt, men til sidst dø. Aldrig fryse dem, og må ikke opbevares i mere end to måneder. Er det bedst at så dem friske.
Spirende Clivia Frø
For frø at spire lykkes, skal de vaskes godt. Der er et par forhold som optimale temperatur mellem 73 ° F til 77 ° F, høj luftfugtighed og sterile forhold, der bestemmer frøspiring succesrate. Take fugtig kompost med nogle perlite eller vermiculite tilføjet til det. Læg i en forseglet plasticpose sammen med et par frø, presset lidt. Frøet skal placeres opad. Anbring posen i nærheden af ​​et varmt mørkt sted. Fugt i plastik vil lette frø spire, som vil opstå i et par uger. Flyt frø til et frø bakke. Man kan så frø i en gryde med drænhuller og dække det med en plastfolie. Når frøene spirer, fjern dækslet og flytte puljen til diffust tændte område. Når de frø har spirer, ligesom sin første rigtige blad, transplantation de spirede Clivia sætteplante i sin tiltænkte placering.
Læs mere om de forskellige frø og også tilføje flere farver til din have:; spiring processen, Zinnia Frø; Growing Frø uden jord; Når Clivia frøene er plantet, er det bare et spørgsmål om tid, de vil spire masser af nye blade. The Clivia Anlægget vil bære blomster først efter 2 – 4 år efter plantningen Clivia frø. Hvordan at plante Clivia frø er en interessant emne for deres fangstvirksomhed, opbevaring og spireevne proces er forskellig fra andre blomstrende planter.

Bedste alder at blive gift
Bad Wheel Bearing Symptomer
Voksning Tips
Sweet ordsprog
Great One Liners
Begonia Planter
Hjemmelavet luftfugter
Bougainvillea Plant
Langt hår med pandehår
Spring Break Vacation Idéer
Stue: Maling Farver for Stue