Cleanser til fedtet hud

Mange kvinder og mænd klager over at have fedtet hud, da det ser kedelig, livløs, og bidrager til acne-hud. Men midt i alt dette, er der en fordel at have fedtet hud, og det er den reducerer rynker i huden. Men overdreven olieproduktion fra talgkirtlerne vil gøre huden ser træt og fedtet. Under fedtet hud kan være et arvelighed problem, eller kan være resultatet af overskydende olie indtag fra visse typer af fødevarer, under graviditet og / eller hormonelle og overgangsalderen ubalance. Vi ved alle, at fedtet hud vil tiltrække mere snavs og forurening, som gør huden mere tilbøjelig til at hudorme, pletter og acne. Selv om der ikke er nogen løsning på ændre hudtype, men der er måder at tage sig af fedtet hud og befri de nævnte hudproblemer.
Første ting du skal gøre er at vaske dit ansigt ofte med varmt vand, mindst 2 – 3 gange om dagen. Undgå at bruge barske sæber på dit ansigt, da det kan give dig elastisk og skællet udseende hud. Brug en mild sæbe, der også er en antibakteriel eller medicineret sæbe og vælg olie-fri fugtighedscreme, der vil give dig en glans-fri udseende. Før du anvender din hverdag makeup, gælder en antiseptisk creme som din foundation. Der er tidspunkter, hvor efter et stykke tid, ansigtet begynder at se fedtet efter anvendelse makeup. Hvis du har antiseptisk creme på, vil det forhindre at det sker. Selvom der er mange produkter, der hævder at være den bedste ansigt sæbe til fedtet hud, så at finde den rette form til din hudtype kan være en plage. Plus, kan købe sæbe til fedtet hud på regelmæssig basis være en smule dyrere. Læs mere om daglig hudpleje rutine til fedtet hud.
Naturlig Cleanser til fedtet hud
Følgende hjemmelavede sæbe til fedtet hud opskrifter er min personlige favorit, som jeg har prøvet mig selv derhjemme. Udover spise sunde fødevarer som frisk frugt og grøntsager, kan du prøve disse gode rensemidler til fedtet hud, der kan fremstilles af de ingredienser, der findes i dit køleskab. Læs mere på ansigtsudtryk rense for fedtet hud.
Cleanser til fedtet hud # 1:; Druer, Lemon, æggehvider, Tag en skål og udtrække saft af druerne. Skær citronen og bland saften ind med druesaft. Pisk i æggehvide og kombinere det hele ordentligt. Påfør blandingen til dit ansigt og lad det sidde i ca 20 minutter. Du føler dig nogle prikken på læben på grund af æggehvide. Skyl dit ansigt med lunkent vand.
Sæbe til fedtet hud # 2:; Vanilie, Æggehvide, Tag en skål og bland ingredienserne sammen til en tyk, cremet pasta. Bland pasta energisk og anvende pastaen på ansigt og hals. Lad det sidde i 20 minutter og vask den ønsker lunkent vand. Pat dit ansigt tør. Denne pasta kan hjælpe med at fjerne fedtet hud, der forårsager bumser.
Sæbe til fedtet hud # 3:; Tea tree olie, salt; Tag en skål og bland tea tree olie og salt sammen. Anvende det over dit ansigt og halsen. Scrub en lidt, som du søger blandingen. Lad det i 10 minutter og vask den med koldt vand. Hvis du har bumser og / eller nedskæringer over dit ansigt, ikke anvender denne sæbe, da salt kan have skadelige virkninger på det.
Sæbe til fedtet hud # 4:; Tomat, Citron, Smash tomat i en blender. Tag en halv skefuld citronsaft og bland det med tomat. Påfør jævn pasta på dit ansigt og halsen. Overlade det til tørre og derefter vaske det med varmt vand.
Cleanser til fedtet hud # 5:; appelsinskal, mælk eller rosenvand, Tag appelsinskal og tør det i solen. Når det er tørt, gør det til pulver. Du kan tilføje mælk eller rosenvand til appelsinhud pulver, der vil gøre en masse. Anvende det over dit ansigt og lad det tørre. Vask tør pasta ud med lunkent vand.
Sæbe til fedtet hud # 6:, honning, vanilie, citronsaft, Bland alle ingredienserne sammen og gøre det til en pasta. Påfør pastaen på dit ansigt og vask det med lunkent vand efter 10 minutter.
Sæbe til fedtet hud # 7:; Strawberry, honning, Tag mindst 8 jordbær og blend det for at få en masse. Bland i 3 spsk honning til det og kombinere det ordentligt. Påfør pastaen over dit ansigt og lad det stå 20 minutter. Vask dit ansigt med koldt vand.
For yderligere information om renseprodukt til fedtet hud, gå til:; fedtet hud Retsmidler; Olie Face Home Retsmidler; Her kan du gå, du har tonsvis af sæbe til fedtet hud, der er nævnt ovenfor. Må ikke vente længere og behandle din hud til en sund dag.

Knockdown Loft Texture
How at nærme sig en Guy
Højdepunkter for Black Hair
Inspirerende visdomsord
How at drille dit hår
Hjemmelavet Baby Shower Dekorationer
Bryllup Hall Dekorationer
Tyk frisurer
Hvordan man kan genkende Fake UGGs
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Sådan må Smokey Eyes