Citronella Plant

The citronella anlægget bør ikke forveksles for hvad er kendt som en »myg anlæg«, som normalt fundet i nogle butikker. Denne falske plante er faktisk en duftende pelargonier, hvis lugten er tæt svarer til den sande citronella plante, som igen er den samme i egenskaber citrongræs. Områder, der falder under zone 10 eller under, anses for at bære de ideelle betingelser for dyrkning af planten. Denne 5 til 6 meter høj sammenklumpning græs bjørne grå-grønne og aromatiske græs-lignende blade. Disse blade har ett grove tekstur og er båret om rørsukker-lignende stilke. Dette anlæg er også kendt som en myggebalsam planten. Som du gå videre til de følgende afsnit, vil du komme på tværs af vitale aspekter citronella anlægget er relateret til.
Citronella Plant Care
Jord Betingelser for Citronella Plant; Heavy jordtype med god Afvanding er hvad der kræves for dyrkning en citronella plante. Jorden skal have en pH-niveau på 6,5, og de skal også have god luftcirkulation. Før plantning af anlægget, er det en god idé at blande jorden med en tørv-baserede organisk jord.
Lys Betingelser for Citronella Plant; Anlægget lide fulde soleksponering, når dens køligt i tidlige timer af dagen og det foretrækker delvise skygge under eftermiddagen. The citronella planten vokser godt under de varmere årstider. Fugtig, kolde vintrene er generelt ikke egnede til dens vækst. Dette er grunden det tilrådeligt at vokse fabrikken i potter, så det kan bringes indendørs vinteren.
Vand Krav til Citronella Plant; Vand din citronella anlæg generøst, men undgå at lade vandet til at stå eller være stagnerende. Allow anlægget for at tørre, inden du begynder at vanding igen. Én bedste måde at kontrollere, om anlægget kræver vanding er at se, om det er tørt ned til 1 – 2 inches. Det er vigtigt at vide, at anlægget ikke foretrækker fugtige forhold og således sikre, at vanding holdes på det ønskede niveau.
Citronella Plant Beskæring og gødskning, plantens blade kan få sygdomme eller dør med tiden. Så beskære planten at slippe af med disse blade, så plantens vækst ikke hæmmes. Kommer til gødningen for anlægget, skal ved høj i kvælstof. Tilføjelse kalium baseret gødning til anlægget, to gange om året også gør godt for sin vækst.
Insekticid og Fungicid for Citronella Plant; At slippe af bugs eller forhindre bug skadedyrsangreb, det tilrådeligt, at insekticiderne anvendes tidligt i sæsonen. Gør brug af en bred-range insekticid nærheden anlægget, væk fra nye knopper.
Hvordan at vokse Citronella Plant?
When frost haft sin løbe og dens helt forbi, kan du plante citronella i foråret. Som nævnt ovenfor, bør jord tung og veldrænet og det er bedre at dyrke planten i en gryde. Kig efter et sted hvor den kan modtage fuld solen, indtil eftermiddagen. Efter markedsføringen planten i puljen, dække det med ene side snavs og tre dele jord blandet med organiske jord, som nævnt ovenfor. Når du er færdig med beplantning, vand anlægget dybt og følg vejledningen nævnt ovenfor for sine sunde vækst. Læs mere på havearbejde.
Hvad jeg ikke nævne i ovenstående afsnit handlede om citronella reproduktion af planter. Processen er enkel, som det gøres ved opsplitning store clumps af planten i flere mindre. Så med dette kommer vi til den konklusion til denne lille beskrivelse af citronella planten. Før jeg tegn off, er Cybopogon nardus or Citronella winterianus kendt som sande og ægte citronella plante. Så få den sande ene og ikke andre som efterligner dets karakteristika.

Familie sjove ting at gøre
Dwarf banantræ
Linolie
Bremsevæske Flush
Sådan får du akrylnegle Off
Social Etiquette Tips
Fodlænker for kvinder
Afløbsløsninger
Konvolut Størrelsestabel
Rødt hår Shades
Sådan Gør Ham Fall in Love med Du