Chrysanthemum blomst

Chrysanthemum er den anden mest populære blomst i blomsterbranchen siden steget. Til havebrug entusiaster er chrysanthemum en efteråret skønhed, mens den for urter og sundhed bevidste mennesker, er det en terapeutisk vigtigt blomst populært anvendes til fremstilling af urtete. Medicinsk brug af krysantemum te omfatter behandling af acne, øm hals, feber, influenza og kredsløbsproblemer. I forhold til den gamle kultivarer er nyudviklede krysantemum krydsninger mere levende og prangende. Lad os prøve at kigge på de grundlæggende oplysninger om krysantemum.
Oplysninger om Chrysanthemum blomst
En nyoprettelse blomst for november fødte mennesker er krysantemum almindeligt kendt som chrysanths or mums. De er henvist til 13 bryllupsdag blomster. For så vidt angår oprindelse er bekymret, krysantemum er hjemmehørende i Asien og Europa (eurasiske regioner), hvor de dyrkes som stauder i blomst haver. I løbet af efteråret er der næppe nogen anden blooms, der matcher den æstetiske værdi af Chrysanthemum blomsterbed i hjemmet haver.
Chrysanthemum blomst Taksonomi; Pr. botaniske taksonomi, er krysantemum klassificeres under familien Asteraceae af ordren Asterales. I lighed med andre medlemmer af Kurvblomstfamilien, er chrysanthemum blomst båret in Blomsterkurv (eller blomst hoved) blomsterstand med kronblad som disk buketter i midten og mindre ray buketter in perimeteren. Videnskabeligt er det repræsenteret Chrysanthemum indicum L.
Chrysanthemum blomst sorter; Ifølge slægten krysantemum, er der omkring 30 forskellige arter, som varierer i størrelse, form og farver. Baseret på arrangement florets er krysantemum kategoriseres under 13 blomstre former. De fælles former er daisy lide, knapperne og pomponer. Ud over de traditionelle gul sort, kan du finde krysantemer af hvide, gyldne, orange, pink, rød, lilla og violette blomster.
Chrysanthemum Flower Betydning; Den generelle betydning chrysanthemum blomst kredser omkring ytringsfrihed af glæde, kærlighed, optimisme og lang levetid. For eksempel betegner en hvid krysantemum Royal Love og sandhed, en gul farve krysantemum formidler forbigået kærlighed og en rød krysantemum blot udtrykke kærlighed. Men du kan finde forskellige krysantemum blomst betydninger i forskellige kilder. Læs mere på blomst betydninger.
Chrysanthemum blomst Symbolisme; taler om de traditionelle krysantemum blomst symbolik, det betyder optimisme og munter i De Forenede Stater; det er en blomst for død i Europa og anvendelse i begravelser. I asiatiske kulturer er krysantemum en ædel blomst og står for livet. Ifølge to mytologiske overbevisning, at placere en krysantemum blomst under et vinglas vil give et sundt og langt liv.
Krysantemum Dyrkning og pleje; Dyrkning og vedligeholdelse af krysantemum kræver minimal indsats. Kan du enten sår frø direkte i jorden eller brug plantlets til formering. De blomstrer på deres højeste i løbet af efteråret måned, hvor de fleste andre planter kaste deres blade. Denne ulige blomstrende periode krysantemum gør det et must at have blomstrende plante i landskabet design. Så ved voksende krysantemum kan du stadig nyde en frodig have med store prangende blomster i efteråret. Lær mere om krysantemum pleje.
Chrysanthemum blomsterarrangementer, Chrysanthemum buketter har lang holdbarhed og yndefuld. Med hensyn til krysantemum blomsterarrangementer, kan du gøre det ved kun at bruge mødre (single og bi-farve typer) eller blanding med rosen, gerbera og fyldstoffer. Også omfatte sæsonbestemt løv i arrangementet for at skabe en grøn farve baggrund. Hvis du laver et centralt, skal du vælge en skål, der supplerer den blomst farver, du har valgt. Læs mere om blomsterarrangementer.
Et eksklusivt Krysantemum blomst udstillingen afholdes hvert år i Japan, i løbet af festivalen of Happiness. Også krysantemum ledsaget af andre mønstre er populære i japanske tatoveringer. I tilfælde, er du November født og har en passion for krop kunst, flagre elegancen i denne blomstre med unikke krysantemum blomst tatoveringer?

Hvordan man Plait Hair
Terrassedør Reparation
Voksning Tips
Underarm Hair Removal
Party Ice Breakers
Bygning Krydsfiner Boats
Fotogaveideer
Vitamin E Olie Bruger
Tatovering Bogstaver Skrifttyper
Omkostninger til Mail et Letter
Coed Baby Shower Idéer