Cheek Piercings

Piercing blevet et led i flere primitive kulturer verden over. Men, har i dag denne proces med kropsforandringer blevet populær blandt masserne, fordi det anses for at være stilfuld. Blandt de forskellige typer af kroppen piercinger, er dem, der normalt udføres af folk ansigtet piercinger. Årsagen til dette kan skyldes ansigts piercinger øge ens ansigtstræk og giver et unikt udseende til ansigtet. Blandt de forskellige typer af ansigtet piercinger, den ene, der vinder popularitet hurtigt er kind piercinger. These piercinger er dem, der er gjort på begge sider af kinderne, som regel på det sted, hvor smilehullerne frem. En anden form er den øverste kinden piercinger, der ligger tættere på øjnene og er også indkaldt som anti Øjenbryn piercing. Ligesom alle typer af ansigtet piercinger, bære selv kinden piercinger en lille risiko på grund af deres placering. Derfor, mennesker, der ønsker at få deres kinder gennemboret burde kende detaljerne om denne type piercing at forebygge infektioner eller andre komplikationer. Læs mere på ansigtet piercinger liste.
Cheek Piercinger Information
As kind piercing kan gå galt, hvis det ikke gøres korrekt, er det yderst vigtigt at vælge en velrenommeret og professionel piercer til at få din piercing gjort. Du kan søge på internettet og spørge folk, der har fået deres kinder gennemboret. Før du beslutter dig på piercer, besøg i studiet og tage et kig på det udstyr, der anvendes til piercing, hygiejne på det sted, osv. Også, så spørg enhver tvivl og forespørgsler, du har i din mening om denne type piercing, før du tager beslutningen. Kun når du er overbevist om piercer, bør du gå videre med denne piercing. Læs mere om effekter af krop piercinger og risici for piercinger.
Kind piercinger udføres ved at trænge ind nålene gennem ansigtets væv i mundhulen. Kinden piercinger anvendte smykker er 16 til 12 gaze Labret stud. Det område, hvor kinden piercing sker svulmer op efter et par dage, smykker, der vil blive anvendt efter den piercing er færdig, vil være større i størrelse. Jo større størrelse smykker vil give tilstrækkelig plads til hævelsen og lade piercing at helbrede godt. Men når området er fuldstændig helet, er det vigtigt at ændre smykker og sat i et mindre. Dette skyldes, at større smykker sandsynligvis at gnide mod tænderne og tandkød, som kan føre til skader. Desuden bør man sørge for, at boldene af de smykker er strammet som der har været tilfælde, hvor folk har slugt boldene uheld. Læs mere om ansigtet piercinger guide.
Cheek Piercinger Efterbehandling
Ligesom for enhver form for piercing, hvis du vil have din kind piercinger at vare lang tid og ikke bukke under for nogen form for infektioner, er det vigtigt at tage meget godt på det under helingsperioden. Kinden piercinger helbredende tid kan være forskellige for forskellige mennesker, men den gennemsnitlige tid, der medgår ville være mellem 8 – 12 uger. Nogle af de ting, du bliver nødt til at undgå under denne tid er krydret mad, cigaretter og alkohol, da disse ting er sandsynligt, at irritere piercing og forårsage yderligere problemer. Under healingen tid, er det vigtigt at rengøre piercing jævnligt med saltvand. Tag 6 ounce vand i en skål og bland det med en teskefuld havsalt. Soak et stykke vat eller Q-spidsen i denne løsning og rengør piercing to gange, hver dag. It er også nødvendigt at rengøre piercing, når du er under bruseren. Brug en mild antibakteriel sæbe og forsigtigt gnide på indersiden samt uden for område for piercing. Glem ikke at vaskes væk sæbe med vand som tørret sæbe kan forårsage irritation af piercing. Læs mere om piercing infektioner.
En af ulemperne ved at have kinden gjort piercinger er ar, der er forårsaget af det. Kinden piercinger ar er ganske enorme, og kan nemt ses, når piercing smykker er fjernet. Desuden er der ingen fuldstændigt bevis metode eller et produkt, der lover at slippe af med ar forårsaget af kind piercinger permanent. Selv om ar kan forsvinde med tiden, vil det faktisk tage lang tid og også kan de ikke forlade helt. Derfor, hvis du ønsker at få en kind piercing gjort, skal du overveje denne ting meget nøje. Hvis du ikke er sikker på at du ønsker at holde denne piercing i lang tid, vil det være en god ide at ikke at få piercing gjort. På den anden side, hvis du er fint med tanken om at have ar i ansigtet, hvis du skal fjerne piercing eller anden grund, kan du sikkert gå videre med det.
Du kan lide at læse mere på:; Facial Piercinger til piger; Facial Piercinger for fyre, og jeg håber alle dine tvivl samt forespørgsler om kind piercinger er helt ryddet med denne artikel. En ting du er nødt til at forstå, er, at selv om der er mennesker, der er i stand til at nyde deres kind piercinger i lang tid, er der også tilfælde, hvor det er gået galt forfærdeligt. Derfor er den eneste måde at få kinden gjort piercinger og være i stand til at flagre those spækket smilehuller i lang tid, er at tage de nødvendige forholdsregler før, under og efter kind piercinger er færdig.

Nå Pump Fejlfinding
Serviet Folding
Først Dato Rådgivning
Ruskindsstøvler
Rose Water Fordele
Calla Lily Betydning
Room Maleri Idéer
Alternative brudekjoler
Compass Rose Tattoo
Emerald Cut Forlovelsesringe
Bevæger sig på Sange