Celtic Moderskab Tattoo

Celtic moderskab tatoveringer er meget populære valg for forældre til at symbolisere deres hengivenhed for deres børn. Det er et almindeligt syn at se en person med Celtic moderskabet tatovering design, der præciseres, hvilke navne på deres børn, eller bare initialerne. Der er en række variationer af disse tatoveringer, men næsten alle af dem tilkendegiver det samme, fertilitet og kærlighed til sit barn.
Navnet antyder, at kun kvinder bredt vælger sådan et design for en tatovering, men som vi har set, og nogle fædre også sport Celtic moderskabet knude tatoveringer. Det er essensen, og skildringen af ​​tatovering, der er vigtigst, og det er absolut en unisex tatovering. Celtic barsel tatoveringer normalt afbilde en række indbyrdes forbundne hjerter i forskellige størrelser, former og farver, og disse blot illustrere ubrydelige bånd.
Den primære design tatovering er ret lille i størrelse og kan passe hvor som helst på håndleddet eller nakken, ryggen, skulderen, anklen eller underarmen. I sin ældste og reneste form, illustrerer en Celtic moderskabet tatovering stadier af en kvinde, nemlig moderen, pigen og kælling. I årenes løb ændringer dette design er blevet genereret, som er egnede til mænd. Mange mennesker også kombinere Celtic symbol for moderskab tatovering med andre designs, og gøre dem fremstå som Celtic bands omkring deres biceps eller arme. Læs mere om Celtic symboler og betydning.
Betydningen; Oprindelsen til denne tatovering design kaste lys over dets betydning, som den oprindeligt blev opfattet. Moderskaben symbolet er simpelthen et symbol på Triple Gudinde af præ-kristen tid. De forskellige stadier af hendes liv (moderen, pigen og kællingen) er afbildet gennem denne smukt design, der virkelig fascinerer en fremviser med sin minutter og detaljerede forviklingerne. Nogle mennesker mener også, at en Celtic moderskabet symbol tatovering repræsenterer tiltagende måne, den aftagende måne og fuldmåne. Disse positioner af månen var kendt for at påvirke kvinder i keltisk kultur.
Man bør også notere sig, at i disse tider, var en gravid kvinde meget værdsat. Folk troede, at det en enorm formue for en kvinde at blive gravid, og også set det som et godt tegn for den tid, der lå forude. De har også troede fuldt og fast, at hvis en kvinde nærmede moderskab, betød det, at afgrøderne vil være usædvanligt god og rigelig det pågældende år. Alle disse faktorer gjorde barsel symbolet desto mere meget værdsat, og som sådan, Celtic moderskabet tatoveringer bære en dyb tro og tro med dem.
Design, Celtic tatoveringer er oftest kendetegnet ved store netværk og mønstre slyngede linjer og ringe. Disse ringe tilsyneladende ikke har nogen åbninger, så de kraftigt betyde en ubrydelig bånd. De mest populære valg til Celtic moderskabet tatovering designs er 2 hjerter lavet ud af denne sammenfletning knude-arbejde, med et hjerte lavere end den anden. Børn er angivet ved prikker i design, og disse prikker kan findes overalt, inde i hjerterne eller uden dem. Mange alternativer tilføjelsen af ​​andet arbejde omkring denne primære design, og ærligt talt, mulighederne er uendelige.
Skønheden i disse mønstre er, at de er flerårige, og de vil altid betyde det samme – en ubrydelig bånd til barnet. Celtic tatoveringer er indlejret med en masse historie og betydning, og disse er dybt rodfæstet i keltisk kunst og kultur. Celtic moderskab tatoveringer er fremragende valg for forældre, især hvis de er af Celt oprindelse.
Se også følgende:; Celtic Tattoos for Mænd, Celtic Tatoveringer for kvinder; Celtic Knot Design og Betydning, Celtic Tatoveringer og deres betydning; Børn er de mest værdifulde væsener i livet af deres forældre, og få en tatovering om deres tilstedeværelse i ens liv er en meget følelsesladet og meningsfuld valg. Med den mængde af dyb rodfæstet arv, Celtic symboler bære, er det let at se præcis, hvorfor Celtic moderskab tatoveringer er så populære over hele verden.

Hvordan du udskifter Bremseklodser
Kombination Skin Care
Akryl køkkenvask
Sådan ændres Bike Tire
Paradeforestillinger: Ideer til Charade
Carnation Flower Information
Hvor hen til lave et fladt dæk
Dating en Skorpion mand
Fix vasken Leak
Orientalsk Liljer Care
Baby Room Designs