Cat Tattoo Design

Det har altid været sagt, at katte har ni liv, så de har altid været en symbolsk repræsentation af åndelighed og reinkarnation. Kat tatoveringer tendens til at udtrykke disse følelser. Kat tatoveringer er et symbol på uafhængighed og sensualitet. Katte har været en favorit kæledyr af kongelige familier og egyptiske guder og gudinder. Katten blev første gang identificeret i egyptiske historie i 3000 f.Kr. som favorit kæledyr af den egyptiske gudinder. I århundreder har det været et symbol på moderskab, fertilitet og udødelighed. Disse er et par grunde bag popularitet kat tatoveringer. Lad os se på de forskellige katte tatovering designs.
Black Cat Tattoo Design, sorte katte er meget populær som tatoveringer på grund af den mystiske historier omkring dem. En sort kat tatovering ser elegant og feminin. De mest populære sorte kat tatovering er i tegnefilmen form, hvori det har en tynd hals, holde en lang stilk rose i munden og en lang hale. Sorte katte blev også associeret med sort magi og hekse i den mørke middelalder. Den sorte kat tatovering design, symboliserer troen på uafhængighed fra en mandsdomineret samfund, feminisme og ynde. Der er også et stærkt element af erotiske og sanselige følelser i den sorte kat tatovering designs. En mere form er katten i en omvandrende position på ryggen. Sylvester katten er også en populær tatovering design. Den sorte kat er bedst egnet, hvis du har et mærke eller en ar. Det dækker mærket meget stilfuldt. Du kan altid henvise til internettet eller gå ned til nærmeste tatovering stuen for at få et klart billede af nogle nye sorte kat tatovering designs.
Big Cat Tattoo Design, Big kat tatovering designs er ikke kun en tendens, det er et udtryk for sig selv. Der er mange katteelskere i denne verden og et tilsvarende antal katte er der på denne planet! Folk kan lide militær mænd, brydere og brandmænd er ofte set med store kat tatovering designs. Store katte som løver, tigre, Puma og jaguarer repræsenterer mod og frygtløshed. De er en unik kombination af skønhed og styrke. Lad os se nogle af de store katte tatovering designs.
Puma Tattoo, Pumaen har samme betydning som af tigeren eller løven. De repræsenterer mod og magt. PUMA betyder også at være meget opmærksomme. Folk, der har en puma tatovering betragtes ofte som åndelig karakter. Det er også siges, at Puma tatovering bærer nogle beskyttende energier med sig selv. Puma symboliserer bidskhed og aggression. Så hvis du identificere dig med de kvaliteter af denne majestætiske stor kat, skal du gå ned til den nærmeste tatovering stuen og vælg din favorit puma tatovering design.
Tiger tatovering, Tigeren tatovering symboliserer magt, stolthed, sanselighed, lidenskab og vold. Tiger tatoveringer bruges ofte til at bringe held og at holde sig væk onde ånder. Det er et stort hit blandt folk, fordi mange mennesker identificerer sig med de kvaliteter den symboliserer. Ideelt tigeren tatovering skal opstilles på ryggen af ​​en person, fordi det kræver et større billede. Den mest almindelige form for tiger tatovering er dens ansigt på armen. Det er hovedsagelig foretrækkes af mænd. Har tjek på internettet og forskellige tatovering malkestalde til nye store kat tatovering designs. Læs mere om tiger tatovering designs.
Lion Tattoo, Løven tatovering har været et symbol på indflydelse i mange lande. Det er et symbol på royalty som løven er kongen af ​​junglen. Symbolet står for ultimative magt. Normalt et ansigt eller en løvens pote er berømt som løven tatovering. Hvis du vil have hele løve på din krop Jeg foreslår bagsiden er det ideelle sted. Læs mere på; Lion Tatoveringer for mænd, Lion Tatoveringer for kvinder; Lion Tattoo Design, Celtic Kat Tattoo Design, Det mystiske omkring katte er blevet vedtaget af egypterne til romerne og derefter til hele verden. Katte blev symbolet på mystiske omstændigheder og død. Den keltiske har altid været et symbol på ting, der var udefineret til menneskeheden. Den keltiske kat tatoveringer er blevet et symbol på en vogtere af den anden verden. Den keltiske kat tatoveringer symboliserer unikke, dygtighed og hemmelighedskræmmeri. Hvis du er den person, der er et geni og tror på at tænke ud af boksen, keltiske kat tatoveringer er for dig. Søg rundt på internettet eller spørg din tatovør for at få flere oplysninger. Celtic tatoveringer er en tendens nu om dage. Læs mere på; Celtic Tatoveringer, Celtic Tatoveringer for mænd, Celtic Tatoveringer for kvinder; Gratis Kat Tattoo Design, Gratis kat tatoveringer forestiller uafhængighed. Frihed fra et mandsdomineret samfund, frihed leve livet på ens egne præmisser. Generelt vandrere og hippier vælger disse tatoveringer. Gratis kat tatovering er ikke meget populært, men det er langsomt at opbygge sin fan base.
Tribal Cat Tattoo Design, stammestaten kat tatovering er meget en vintage stil tatovering. Det var meget populær i Asien som mange munke og martial kunstnere havde den på ryggen, så de aldrig ville glemme deres gamle værdier. Det blev populær i Vesten i begyndelsen af ​​90′s. Stammeområderne kat tatovering symboliserer gamle værdier i livet. Så hvis du stadig er en gammel skole follower, er dette tatovering for dig. De geometriske former tribal kat tatovering fungerer godt på tiger tatoveringer. Gå-stil af tigeren er generelt fremhævet i stammeområderne kat tatovering design. Angelina Jolie har fået sig en 12 cm lang Bengalen tiger på lænden stiliseret tribal stil. Det skete i Bangkok og det tog 2 timer at gennemføre. Læs mere på; stammefolk Tatoveringer, Tribal Tattoos for Mænd, Tribal Tattoos for kvinder, og jeg håber nu skal du have besluttet, hvilken kat tatovering passer dig bedst. Husk en ting, bør tatovering symbolisere din personlighed. Må ikke få en tatovering, bare fordi din ven har fået en. Tænk i et minut og beslutte, hvilke tatovering passer dig bedst. Altid bede om råd fra tatovering kunstnere, diskutere med dem, og så gå efter det.

Hvordan man kan se tyndere
Hvordan at slippe af rotter
Tilstoppede vasken
Tæpperens Priser
Power Steering reparationsomkostninger
Hvordan man kan komme videre efter en pause op
Kitchen Ideer til små køkkener
Podning Planter: Sådan graft en Plant
Blue Rose Tattoo
På Rebound: Picking dig op når livet dig ned!
Speedometer virker ikke korrekt