Cartoon Tatoveringer

Christie overvejede at få nogle kropskunst gjort. Hun var på jagt efter noget ‘anderledes’ for hende tatovering. Det er, når tanken om en tegnefilm tatovering krydsede hendes sind. Som barn havde hun tilbragt et antal timer dekorerer hendes krop med hendes yndlings tegneseriefigurer. Hendes problem var nu, om en tegneserie tatovering design kunne være et passende tatovering design i denne alder.
Ligesom Christie du også flirter med tanken om pryder kroppen med tegneserie tatoveringer? Personligt for mig en tatovering skal være noget, der er sket en vis betydning i dit liv. Dette princip er godt, der gælder for tatoveringer. Der kan være flere grunde til, at tegneseriefigurer er blevet favorit hos os. Du kan komme på tværs af en række mennesker, der vil se på tegneseriefigurer som noget barnligt, men der er bestemt dybere betydninger knyttet til tegneserie tatoveringer. Mange mennesker vælger tegneserie tatoveringer, da de kan repræsentere noget den person, der anvendes til at dele med forældre eller søskende, da de var virkelig meget unge. Der er nogle mennesker, der vælger at få tegneserie tatoveringer som kunne have været favorit karakter af en afdød barn. Lytte til de historier bag tegnefilmen tatoveringer, skal du blive imponeret eller fascineret af, hvad du hører.
Cartoon Tattoo Design
Tegneserien tatovering design kan være en sød tegnefilm tatoveringer design eller sjove tegneserie tatovering design. Når du vælger din tatovering design, skal du vælge et tegn, der altid har været betydelig for dig hele dit liv.
Klassisk tegneseriefigur; Med klassiske tegnefilmsfigurer, vil du være i stand til at vise verden, at du helt sikkert have en humoristisk sans, og du også se på dig selv i samme lys. Disse tegn vil hjælpe dig til at skildre rejsen i dit liv fra uskyld barndom til de barske realiteter i voksenalderen. Du kan også lave en seriøs tatovering design humoristisk ved at tilføje en antydning af en humoristisk tegneseriefigur. Klik for at læse på listen over tegneseriefigurer.
Anime Characters, en række af fyrene får søde ansigter kvindelige anime figurer, som de øverst på diagrammet af sexede, realistiske organer og form slående pin up designs. Disse tegn kommer fra den japanske stil tegnefilm. Det er voksne arten af ​​disse tegn, hvilket gør dem alsidige og passende for en tatovering kunst. Du kan vælge at kombinere disse mønstre med stammeledere tatovering design eller andre japanske tatovering designs, som kan give tatovering en østlige touch.
Superheroes og skurk karakter Verden er fuld af superhelte og skurkagtige tegn. Hvis du ikke kan identificere sig med nogen af ​​siderne, kan du vælge en af ​​personerne, hvem der er personlighed har den klare mørke eller hvide side til det. Med den nuværende popularitet superhelte film, gør disse superhelte figurer til stor tatovering design. Du kan vælge fra Superman, Batman, Spiderman, etc. Med disse figurer, kan du også optage realisme eller har gammeldags linje kunst i tatovering design. Den anden mulighed er at bruge figurerne fra filmene eller tv for tatovering design. Græsk maske designs kan også bruges til at repræsentere komedie eller tragedie. Der er dog en hage, når det gælder valget af tegn fra film og tv, da de kan miste deres betydning i det lange løb.
Blandt de foretrukne tegnefilm tatoveringer er Snurre Snup, Daffy Duck, Anders And, sammen med Mickey Mouse, Fedtmule, Tinkerbell, Peter Plys, Bart Simpson, osv. Hvis ingen af ​​disse virkelig tiltrække din opmærksomhed, så du altid har mulighed for at oprette din egen tegneserie tatovering design. Dette vil helt sikkert blive en unikt design. Du ønsker måske at læse om hvordan man laver en tegneseriefigur og skabe din egen tegneseriefigur. Tale med en tatovør er også en god idé, så for at få nye ideer fra ham til din tatovering design. Altid huske på, at tatoveringer er permanente og dermed vælge klogt, før det bliver en tegneseriefigur tatovering gjort. While tatovering fjernelse er muligt, er det en yderst smertefuldt og kostbar proces. Hvis du er i tvivl få en midlertidig tatovering gøres for at se hvordan det ser, hvorefter du kan få permanent.

Forståelse Mænd i Forhold
Hvordan man rent glas brusebad Døre
Online Dating Scams
1900 Fashion
Dating en Jomfru mand
Hvordan man kan forbedre kropsholdning
Sådan Gør Nogen Fall in Love With You
Gave Ideer til Lærere fra studerende
Hvordan at slippe af Age Spot
Havestue Idéer
Sweet 16 Fødselsdag Invitationer