Carnation Flower Information

Delikat, smukke og langtidsholdbare, sådan er staten blomst Ohio og nationale blomst i Spanien – “Carnation”. Levende farvet nelliker findes i hele året, hvilket gør dem et alsidigt blomster til alle lejligheder, uanset blomstrende sæson. Som en af ​​de ældste dyrkede blomster i forbindelse med mytologiske historier, lære om nellike blomst oplysninger er meget interessant.
Oplysninger om Carnation Flower
Nelliker betragtes som blomster til folk født i januar, og også bliver de brugt som første bryllupsdag blomster. Den uforlignelige skønhed og elegance af nellike blomst er forståelige fra det faktum, at det er henvist som stat og national blomst i mange regioner. Følgende er en kort information om nelliker, som du vil elske at vide om disse alle-sæsonen blomster.
Nellike Flower Klassificering: Carnation blomst, videnskabelige navn Dianthus caryophyllus er taksonomisk klassificeret under familie Caryophyllaceae af ordren Caryophyllales. En urteagtige flerårig plante, kan nellike vokse til en højde på omkring 80 cm fra jorden. Blomster er sødt duftende og blomstre enkeltvis eller i grupper af 3 – 5 sammen. Kronbladene kan organiseres i en enkelt eller overlappende måde.
Carnation Flower Oprindelse: Native til den østlige Middelhavsområdet, er den oprindelige farve af nellike menes at være lyserøde, hvorefter forskellige sorter, der har forskellige farver er udviklet. Nelliker er blevet plantet for over 2.000 år nu. Det menes, at lyserød carnation sprang op for første gang fra tårer Jomfru Maria. Og grækerne og romerne brugte nelliker i at gøre guirlander.
Carnation blomsterfarver: Mere end 300 sorter af nelliker er fundet over hele verden. Med så mange arter, kan du forvente farven variation af nellike blomster. Du kan finde nellike blomst i nuancer af hvid, gul, grøn, pink, lilla, lys rød, dyb rød og lilla. Bortset fra en enkelt farvede sorter, kan du også finde stribet nelliker i forskellige nuancer.
Nellike Flower Typer: Baseret på den måde blomst udvikling i damp, nelliker er tre typer – storblomstrede, dværg blomstrede og mini nelliker. Den første repræsenterer carnation sort, der bærer en enkelt stor blomst i en stamme, mens den anden type har mange små blomster i en enkelt stilk. Mini nellike, også kendt som spray type producerer mange knopper i en stilk.
Nellike Flower Betydning: Den traditionelle betydning af nellike blomster er beundring, kærlighed og fascination. Ikke desto mindre er forskellige farver af nellike forbundet med forskellige betydninger. For eksempel, en hvid carnation udtrykker held og lykke, en lyserød carnation betegner en mors kærlighed eller reminiscens, samt en rød nellike skildrer lidenskab. Stribet nellike, på den anden side, anvendte til at sende afslag beskeder. Vide mere om blomst betydninger.
Nellike Flower Symbolik: Det videnskabelige navn af nellike har en symbolsk betydning i sig selv. Slægtsnavnet af nellike, Dianthus er en latinsk ord for blomsten af ​​guder eller blomster af kærlighed. Pink nellike symboliserer udødelige mors kærlighed og er en traditionel blomst mors dag. Du kan blot bære en lyserød nellike at respektere og ære din mor.
Nellike blomsterarrangementer: Carnation blomster arrangeret i forskellige mønstre er en perfekt gave punkt på dagsordenen til alle lejligheder. At nævne nogle få, kan du gave carnation buketter in fødselsdage, graduering parter, lykønskning begivenheder og begravelser. Sådanne ordninger kan også anvendes som corsager og boutonnieres. Og nellike blomst kugler gør ideel bryllup centerpieces. Normalt er de indrettet med babyens ånde som fyldstoffer.
Det var alt om carnation blomst oplysninger. Populariteten af ​​nelliker er også krediteret for deres lange holdbarhed efter opskæring. Efterspørgslen af ​​nellike blomster er så høj, at massen handelsmæssig plantage sker i drivhuse og åbne landområder. Du kan nyde skønheden af ​​nelliker, som vokser dem i indendørs og udendørs haver.

Sjove Brude Brusekabine Games
Rengøring Silverware
Herre Bryllup Påklædning
Beach Party Games
Øjenbryn piercing
Hvordan man gør noget Nice til din kæreste
Yucca Palm Care
Cute Valentinsdag Ideer til kæreste
Skal jeg kalde hende
Hvordan man forbliver motiveret
1900 Fashion