Canna Lily

Canna lilje ikke tilhører familien af ​​liljer, men en slægt af nitten arter af blomsterplanter, og har den holder af banan og ingefær i sin familie. Hjemmehørende i tropiske og subtropiske områder i Sydamerika, kan Canna liljerne ses stigende over hele verden. This hårdfør flerårig urt vil vokse godt i USDA zoner 7 til 11. Læs mere om livscyklus en blomstrende plante.
Canna Lily
Canna liljerne gror høj i forhold til deres kolleger, fra 4 til 6 meter i højden, og en spredning, der er stort. Canna lily er populær for sit store attraktive løv, og lige så store attraktive blomster. Bladene bærer en tæt lighed med bananer blade; brede, flade og spredte blade, der vokser sig i en klase i en lang smal rulle og derefter folde når de begynder at modnes. Bladene er en lys grøn, men nye sorter have rødbrun eller bordeaux farvet blade med gule eller grønne striber passerer gennem dem. Anlægget er skabt ud fra en rhizomatous grundstamme og frø. Canna lilje blomster levende farver orange, rød-orange og gule, blomstrende igennem sene forår til det tidlige efterår. Læs mere på blomst betydninger.
Dyrkning Canna Lily
Plantning Canna Lily: De Canna Lily kan nemt formeres ved sin frø, Canna lilje løg, knolde eller gennem opdeling af jordstængler og vævskultur. Soen Canna frø i direkte den planlagte placering eller Styrofoam kopper i en fugtig udsæd medium. Frøene skal spire inden for en uges tid. Selv om Canna liljer kan dyrkes i store containere, er det ikke anbefales, da de vokser hurtigt og har tendens til at publikum beholderen. Divider rødder i løbet af foråret tid og plante dem i en solrig plet i godt dræne jorden. Ændre jordens sammensætning med masser af organisk materiale. Bevare jordens pH på 6,1 til 7,5. Graver et hul dybt nok til at indeholde hele rodklump, og barkflis omkring det at holde jorden fugtig. Space Canna planter to meter fra hinanden. Vand din Canna lilje plante samt de ofte tørre ud hurtigt, udover de elsker rigeligt fugtighed.
Canna Lily Care: Den Canna Lily blomstrer, så snart det er etableret. Sollys er nøglen til deres lyse farve. Foder Canna flydende gødning, når blomsterknopper begynder at dukke op. Hvis du ønsker at indsamle frø, så lad blomsten visner og tørre på planten selv, ellers fjerne deadheads at forlænge blomstre periode. Beskære væk alle gule blade. Der er næppe nogen skadegørere eller sygdomme, der inficerer en Canna undtagen meldug som er ganske nemt at få skaffer off. Canna liljer tendens til at være ganske invasive, så at man skal styre deres vækst for at holde dem i form. En hård beskære til at styre en Canna vil ikke påvirke dens levedygtighed.
Læse mere på:; Tip til dyrkning af urter Indoors, Flower Typer – Liste af forskellige typer af blomster med billeder; Forskellige typer af Liljer; Canna lily er for det meste tilbage i dyrket før den genoptager flowering næste sæson, men hvis du planlægger at bruge plads til andre blomster, gemme Canna frø eller jordstængler i en maske pose. Canna lilje kan begynde i en attraktiv afdækning, men en regulær beskære er nødvendig for at holde den i form og bevare højde. Canna Liljer samt dens blade kan anvendes til store blomsterarrangementer. Så gå videre, og blomstre farven på sol!

Det, at formulere kælderen Wall
Sådan at hænge gardiner
Hvordan man kan være en god kysser
Tattoo Ink Farver
Arsen Bruger
Indendørs Palm Trees
Pool Leak Reparation
25-års fødselsdag Idéer
Summer Wedding Farver
Kan han lide mig Quiz
Online Dating Scams