Cactus Plant Care

Cactus er en flerårig plante type og hører til anlægget familien Cactaceae. Anlægget er primært hjemmehørende i Amerika og er en del af anlægget orden caryophyllales. Som nævnt er det et af de mest populære stueplanter, der anvendes som prydplanter. Bortset fra dette er visse arter af denne plante, der anvendes som afgrøde planter til foder, foder, frugt, cochenille og andre anvendelser. Årsagen til den kaktus er lav i forbindelse med vedligeholdelse er dens tilpasning til ekstremt tørre og / eller semi-aride varme miljøer, samt tropiske miljøer som epifytter or hemi-epifytter. Denne staude planter vokser med lidt opmærksomhed og omsorg og leveres i en bred vifte af former, størrelser og farver. Så for din kaktus plante pleje, er alt du skal gøre følge nogle meget enkle trin, som er blevet beskrive nedenfor.
Hvordan man passer Cactus Planter?
Jordbunden, der er nødvendig for kaktus plante pleje, bør være en blanding af sand, tørv og perlite. Da såningen anlægget, skal jord i tørre nok, og puljen skal have et godt drænsystem. Efter såning fjerne omkring en centimeter af jorden fra toppen, og erstatte det med grus. Når den anlægget er pottet bør vanding ske efter en uge. This giver tid til rødderne for at få helet. Some kaktus planter vokser lodret og nogle grow breddevist. For den førstnævnte typer skal containerens diameter halv højde af anlægget. Gryder, hvor diameteren er 2 inches mere end det af anlægget, er egnede til senere dem. Læs mere om typer af kaktus.
Tilstrækkelig sollys kræves også for korrekt kaktus plante pleje. Placering af anlægget i nærheden af ​​en lys tændt vindue, vil give tilstrækkelig mængde af eksponering for solen. Kommer til vandet krav, som det er kendt, kaktus plante kræver mindre vanding. Når planten er tørret ud, er det på tide, at den skal vandes. Ler potter er bedre end plastik eller stirrede potter, som de har brug for mindre vanding. Vanding skal mindskes yderligere, i løbet af vintermånederne.
Vide mere på:; Hvordan at vokse Cactus; Voksende Cactus fra Seed; Oplysninger om kaktus plante, Lad os nu kort dig om, hvordan man passer en julekaktus. Denne art er anderledes end de fælles ørken kaktus, som er velkendte for alle. I månederne september og oktober, skal anlægget holdes på en rumtemperatur på ca 50 º F, og det skal holdes fra at blive udsat for frostgrader. Kunstige lys engagementet, ikke godt for væksten i en jule kaktus. Så er foreslås det, at anlægget skal holdes på et sted, hvor den kan modtage indirekte bright lys i løbet af dagen. Det er også nødvendigt, at det er holdt i total mørke om natten.
Vanding jul kaktus er nemt, ligesom i tilfældet med andre tropiske planter. Vand det grundigt og lad den øverste tomme jorden tørre ud, før vanding igen. Om vinteren og efteråret, vand mindre hyppigt. Christmas kaktus plante pleje omfatter også den mængde af fugt, at planten kræver. Så det er klogt at placere en bakke eller lignende, fyldt med vand, i nærheden af ​​anlægget. Da vandet fordamper, bliver det gøre op for luftfugtigheden kravet om anlægget. Slutningen af ​​oktober eller først i november er det tidspunkt, hvor anlægget skal gødes med en 0-10-10 type flydende gødning. Igen i februar måned, en anden anvendelse af denne samme gødning kan tages op. April gennem september er den vækstperiode for julen kaktus planten. I løbet af denne tid, er en alle formål flydende stueplante type fertilizer egner sig til brug.
Få mere på:; jul Cactus Care; jul Cactus Planter; Det var alt om kaktus plante pleje. Alle disse tips til indendørs kaktus plante pleje, når fulgt med største opmærksomhed og konsekvens, er gode nok at bevare en sund og en flot vækst i din kaktus plante.

Brude Brusekabine takkekort
Maling Farver til soveværelser
Wireless Home Security System Anmeldelser
Hvordan man kan stille en fyr til en Dance
Tribal Band Tatoveringer
Opbevaring af fødevarer Retningslinjer
Sådan får du krøllet hår
Identificering Træer
Hvordan man kan skære Crown Molding
Phoenix Tattoo Design
Celtic Moderskab Tattoo