Byg en Sofabord

Træmøbler, af en rimelig god kvalitet, kan til tider være en reel bule i dine lommer. Så i disse tider, hvor de fleste af os søger at redde denne ædle buck eller to, hvilket gør en møbel emne på egen hånd, ligesom en sofabord, forekommer interessant og nyttigt, right? Hvis den gør, ville du ikke ønsker at gå glip at vide om, hvordan kan du opbygge et sofabord!
Hvordan man opbygger en Sofabord
Planer om at bygge et sofabord: At vælge en konstruktion plan er af afgørende betydning, før du bygge sofabordet. Det er vigtigt at vejlede dig i at gøre sofabordet samt give dig en idé om, hvordan ville det færdige produkt se ud. Du vil få en række sofabord planer på internettet. Download den plan, som du finder passende. Disse planer er fuldstændig fra vejledningen til opskæring og samling til selve bygningen det.
Woody Matters: Afhængigt af planen for opbygning af et sofabord, skal du vælge hvilken type træ, alt efter hvad du vil. Den type træ vil også blive påvirket af det udseende, du ønsker for tabellen. For eksempel er fyrretræ godt for en almindelig malet træ sofabord. Tværtimod kan man i tilfælde har besluttet at pletten det, eg eller birk er god. Efter du klippe stykker af træ eller tømmer i henhold til specifikationerne i planen, glat hvert stykke ved slibning det.
Opbygning af Sofabord, Selv om processen kan variere afhængigt af planen og det materiale, der er et par ting, som er mere eller mindre almindelig, når du ønsker at opbygge et sofabord. Dette vil sikre, at din proces går i den rigtige retning. For startere, til at foretage sofabordet skru toppen skinner ind til bordpladen. Med hjælp af skruer tilføje hjørne understøtter. Derefter målrette den bordben. Mejsel hver på en måde, at det passer perfekt mod bolt hoved. Så klemme hver etape til toppen skinnerne i hvert hjørne og bor et hul gennem hjørnet støtte og ben. Endelig, indsætte boltene og stram derefter dem. På dette tidspunkt, skal du overveje, dekorationer hvis alt hvad du kommer til at bruge dem. Hvis der er nogen uregelmæssigheder og ujævnheder, fylde det op med en matchende træ kit. Læs mere på lift toppen sofabord.
Når du er færdig med samling af tabellen, kan du følge dette op ved farvning eller maleri sofabordet. Plette bordet to gange, minimum for en rig farve. Hvis du kigger på at beskytte sofabordet fra overforbrug på overfladen, kan du frakke bordpladen ved hjælp af en klar glans. Se? Var det for svært at bygge et sofabord? Men vi er stadig ikke færdig med træbearbejdning!
Nogle mere idéer, hvis du har fået nok af træ møbler til din plads, behøver du ikke gå efter en all-træ bord. Gå til en antik butik, eller hvis du har en derhjemme, finde noget, der er rigtige størrelse til et sofabord og gøre det til en ordentlig bord ved at have et stykke glas på det. Sørg for, at det ikke wobble. På den måde kan du lave sofabord med ufattelige endnu nyttige ting, og tilføjer, at jazzede touch til dit hus. Du kan også have en kvadratisk sofabord! Hvis du er nyskabende, kan du endda bruge lamper og en plade af glas til at bygge et sofabord.
I sidste ende, alt hvad du behøver er fantasi og kreativitet og evnen til at tænke ud af boksen for at opbygge et sofabord, der ikke er alt træ! Hvem sagde et sofabord er nødt til at være lavet af træ?!
Det er her, jeg logger af! Nyd træværk og nipper en dejlig varm kop te!

Tips til dyrkning Long Hair
Bumser omkring munden
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Hurtige Beauty Tips
Begonia Planter
Lodge rhus
Ren Gaskomfur Burners
Rengøring Navle Piercing
Thumb Ringe
Dødsfald Citater
Køleskabet ikke Køling