Buddhistisk Tatoveringer

En af de store religioner i verden er buddhismen. Grundlaget for Buddhismen blev lagt af Prins Siddharta Gautama, som senere blev kendt som ‘Gautama Buddha’. Som navnet antyder, var Gautama Buddha en prins af Kapilvastu, som nu tilhører Nepal. Selvom han ejede hele verdslige nydelser, han opgav dem alle og vil falde den sorg i verden. Hans lære blev verdensberømt i virkeligheden buddhismen er baseret på disse lærdomme. Udtrykket “Buddha” betyder en, der har opnået oplysning. Buddhistisk tatoveringer er hovedsagelig baseret på læren af ​​Buddha eller ting i forbindelse med ham. Lad os tage et kig på nogle af de store buddhistiske tatoveringer og betydninger.
Buddhistisk Tattoo Idéer
Som tidligere nævnt buddhistisk tatoveringer meste er baseret på hans lære, selv om buddhismen er en masse der er forbundet med hinduismen som Gautama Buddha blev født i hinduistiske religion, er buddhismen ikke indeholde billeder af gud og gudinder. Men de er baseret på hinduistiske religion. Nogle af de største Buddhistiske tattoo designs er som følger.
The Dharma Wheel, The Dharma hjul, faktisk kendt som Dharmachakra, er en af ​​de vigtigste symbol for buddhismen. The Dharmachakra, som også er kendt som hjul Sandhedens og jura, repræsenterer nogle af de vigtigste lærdomme Buddha. Hjulet har otte eger og hver talte står for en større undervisning, som er kollektivt kendt som “Ottefoldige Sti ‘. Hver af undervisningen i Ottefoldige stien er indbyrdes forbundne med hinanden, delt i tre grundlæggende divisioner, dvs. Visdom, etisk adfærd og mentale udvikling. Følgende er de otte egerne på Dharmachakra. , Højre Se, Right hensigt; ret tale, Ret Handling, Right Livelihood, Right indsats; Right Mindfulness, Højre koncentration, Betydningen af ​​hver af de talte det fremgår af navnet selv. Du kan få Dharma hjulet enten på armen eller på øverste del af ryggen. Selvom dette ikke er en stor konstruktion, er det ret detaljeret, og det bør ske på et stort område.
Lotus, Lotus blomsten tatoveringer er en af ​​de mest populære tatoveringer. Lotus blomst tatoveringer generelt symboliserer vækst og skønhed på trods af ugunstige, drastiske betingelser. Men buddhistiske lotus tatoveringer har forskellige betydninger. Faktisk har forskellige farvede lotusblomster unikke betydninger. For eksempel udgør den meget berømte lyserøde lotus Buddha. I de fleste af de billeder af Buddha, er han vist siddende på en lyserød lotus, så det betragtes som et symbol på Buddha selv. Rød lotus symboliserer renhed i hjertet, den repræsenterer et hjerte, der ikke hengive sig til snyd og forrådt. På den anden side symbolizes hvide lotus renhed i krop og sind. Dette er også et af de fire ædle sandheder af buddhismen. Sidst men ikke mindst, den blå lotus symboliserer sejr over fysiske længsel og visdom. Nu, at du kender alle Lotus buddhistiske tatovering betydninger, kan du få en til dig selv, afhængigt af hvad du ønsker at repræsentere. Du kan også afbilde en blanding af to-tre lotusblomster sammen.
Mandala Hjul; Mandalas er en af ​​de vigtigste symboler på buddhismen. Ligesom Dharma hjul, er mandala også hjul, men de ikke har otte eger. Mandalas er indviklede geometriske figurer. Disse smukke hjul repræsenterer universet. Ringene bruges til at repræsentere de lag af universet. Mandalas er ofte anvendes under meditationer, for at øge fokus. Så, hvis man tror på essensen af ​​universet og meditation kan du få en Mandala gjort hjul. Læs mere om symboler for buddhisme.
Chattra, Chattra, dvs parasol er en af ​​de buddhistiske tatoveringer for beskyttelse. Chattra som er dybest set en form for enorm paraply, beskytter en fra den brændende sol, stort set fra alle de ekstreme ændringer. The Chattra blev almindeligvis antages på toppen af ​​dignitarer, og det betragtes også som et symbol på ære og royalties. I Tibet blev parasoller ret til honoratiores i henhold til deres stilling og status. Sekulære herskere havde ret med broderede påfuglefjer og religiøse hoveder med silke dem.
Det var alt om buddhistiske tatoveringer. Buddhistiske tatoveringer er ikke kun smukke, men også er meningsfuld. Så hvis du er aflyttet med typiske tatovering designs, kan du gå til disse unikke tatoveringer!

Wolf Tattoo Design
Home Office Ideas
Smokey Eyes Makeup
Hvordan man kan slippe af Vorter
Merian Herb
Sådan installerer Skifer Tegl backsplash
Begonia Care
At starte forfra Citater
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer
Hjemmelavet Kostume Idéer
Sådan fjernes en skrabet Skrue