Bryllup Hall Dekorationer

Planlægning og færdiggørelse al jeres bryllup detaljer er både spændende og belastende. Medmindre du er en usædvanligt rolig person, du plejer være i fred, indtil alle miste tanden er bundet stramt! Tænkning op og afgørelsen af ​​bryllupssalen dekorationer kan være en af ​​mest spændende (efter den kjole, selvfølgelig!) aspekt af bryllupsplanlægning. Mens de, der har udendørs receptioner gavn af naturlige omgivelser, kan du oprette en lige så magisk stemning indoors med lidt opfindsomhed. De fleste brude (og nogle brudgomme) ønsker, at deres bryllupper at være unikke og originale, der ud fra resten. Selvom en vanskelig opgave at skabe, kan det være muligt med en lille smule af kreativitet og en masse forskning? Løsningen på unikke og originale bryllupssalen dekoration design er at se på usædvanlige emner til pynte hallen.
Bryllup Hall Dekoration Idéer
Blomster, mens jeg forventer, at du sige, hvad er så usædvanligt om blomster, de er en bryllupssalen dekoration skal have. Der er intet, der kan kopiere den skønhed, der blomstrer dog tilføje, kan du prøve at finde usædvanlige måder at bruge dem. Hvis penge ikke er et problem, så spørg din bryllup planner for at finde en måde at suspendere individuelle steg blomstrer fra loftet, så de hænger ca 8 meter fra jorden. Hvert blomstrer bør hænge på omkring 1,5 meter væk fra de andre. Men hvis dette er for dyrt at gennemføre, få et par sfærisk oase “, og dække det med et halvt blomstrede roser eller tulipaner. These blomst glober kan bruges som bord centre, på stativer på spillestedet, eller suspenderet fra loftet. Læs mere om bryllup blomst arrangement ideer.
Lys, den rigtige slags belysning er en væsentlig ingrediens i fastsættelsen af ​​humør. Hvis du vil have stemning at stave romantik, diffust lys er vejen at gå. Der er mange måder at opnå dette. Min personlige favorit er med brug af matteret glas lyseholdere som tabel centre eller på forskellige steder i hallen. Alternativt kan du lamper komplementet farveskema at tænde spillested. For en smuk rustik, brug orkan lamper. Lys op i hjørnerne af spredning rosenblade (en masse af dem) på jorden og markedsføring shot glas lys mellem dem.
Andre ideer til indretning; fleste bryllupsreception haller have søjler, som er ideel og let at dekorere. Man kan streng en vinstok af blomster blade omkring den søjle til en fantastisk effekt. Alternativt hænge LED-lys langs søjle og dækker dem med et forhæng af ren og skær stof. ; Tabel centre er en vigtig del af bryllupssalen dekorationer. Stedet for at gå med den sædvanlige løbe af møllen blomsterarrangementer, prøve noget helt andet. Hvis din bryllup er om vinteren, lave en tabel center med vinter bær og regelmæssig og forgyldte kogler. Læs mere om bryllupsreception bordpynt. ; Anden materiale, der er fantastisk til udsmykning er sukkerrør. Use sukkerrør ringe prydet med tørrede blomster eller bånd kan hænges på forskellige steder i hallen. Du kan hænge en hjerteformet stok krans med friske blomster på bagsiden af ​​bruden og brudgommen stole. ; Udnyt nogen væg i hallen som en skærm. Udarbejde en udvalg af billeder af yo og din forlovede, som følger jeres rejse, og få dem projiceret op på væggen. Lad dem køre i en løkke gennem hele aftenen. ; Fjer er en anden mulighed, der kan tilføje glamour til dit spillested. Den bedste måde at indarbejde large fjer i vid vaser / krukker (ca. 2 meter høj), der er strategisk placeret rundt om i lokalet. ; Bryllup udsmykning baggrunde er forældede, og hvis man føler stærkt om at få en kulisse, bør de holde sig til forhæng eller LED lys belagt med forhæng. ; Læs om:; Udsmykning Idéer til bryllup receptioner, bryllupsreception Dekorationer om et budget, Wedding Dekorationer om et budget, samtidig med at beslutte på din modtagelse indretning, at du holder kvaliteten, ikke kvantitet i tankerne sikre. Vid, at du kan oprette smukt bryllup hallen dekorationer selv på et stramt budgettet. Med nok tid, kan du kom op med, og lave dine egne unikke bryllupssalen dekorationer.

Parabolinstallationen
Cumbia Dance Steps
Hvad mænd ønsker kvinder at vide
Sådan at trimme et træ
Sådan fjernes Rust
Terrarium Planter
Falske Øjenvipper
Hvordan man Plait Hair
Nem at dyrke planter
Short Venskab Citater
Udendørs Bryllup Ideer om et budget