Bryllup gæsteliste Etiquette

Kompilering dit bryllup gæsteliste er muligvis den mest vanskelige bryllup-relaterede opgaver. Dit budget og mødested kapaciteter er de faktorer, som afgør din endelige gæsteliste nummer, men der finder en plads på den, og som ikke vil blive nået frem til efter en fair deal i forhandlingerne. Vær forberedt på at ville rive håret ud, når din to være mor-in-law beder dig at inkludere din forlovede tre næstsøskendebørn efter de fjernes. Hvis du kender reglerne for bryllup gæsteliste etikette, vil det hjælpe processen. Som du går om denne omstridte opgave, der et par grundregler for at hjælpe dig med at forberede listen, og ansætter takt og tålmodighed at undgå at såre følelserne hos de involverede. En standard praksis at opsplitte antallet af gæster ned midten, med brude side og gomme side få ett lige nummer. Denne halve derefter delt mellem den person, blive gift og hans / hendes forældre i en 60-40 or 50-50 aktie. En anden faktor er at forvente nogle mennesker til RSVP »nej«, så forbered et bryllup invitation liste på omkring 10% mere end din besluttet nummer. Læs om bryllup Etiquettes.
Gæst Liste Etiquette for Wedding
Hvornår skal du Inviter; Den bedste måde at få organiseret på, er med et Excel-regneark. Har to lister inden det, din og din forlovedes, og tilføje i alle disse du er sikker invitere. Som du går langs løbende opdatere den med nye navne og adresser. Dette vil ikke kun hjælpe dig med invitationer, men også med et måltid udvælgelse, sæde opgaver og takkekort. Et aspekt af bryllup gæsteliste etikette er, når at informere folk. De, der er tæt på dig og din forlovede skal have at vide, så snart datoen er blevet afsluttet, så de kan tilpasse deres tidsplaner for at være der. Mens andre vil være klar til bryllup, bør ideelt kortene når alle omkring en måned i forvejen. Det vil give dem tid til at RSVP. En du har alle de bekræftelser og aflysninger, du kan begynde at arbejde på andre detaljer såsom bord siddepladser.
Hvem der skal inviteres; Du starter med at lægge ned dit og din partners nærmeste familie og nære slægtninge (f.eks bedsteforældre, tanter, onkler, fætre og kusiner). Du derefter fremskridt nære venner og kolleger, som du har kendt i et stykke tid. Du har et valg at invitere kun chefen, eller chefen og et par kolleger. Du skulle nu har din liste parat, uden deres (og din forlovedes forældres) inviterede. Må ikke regne med dine forældre ikke at invitere så mange mennesker som de har været tildelingsbeløb, for det sker meget sjældent. Hvis du har nogle pletter venstre, kan du beslutte mellem de ikke så nært beslægtet / venner-kolleger. Der kan være et par vigtige mennesker i dit liv, du ved, ikke vil kunne deltage, men du skal sende dem en invitation alligevel.
Andre Bryllup gæsteliste Etiquette Regler
Væsentlige Anden; Skulle du tilføjer, og gæst eller ej. Mens nogle mennesker ikke vil tilføre det, medmindre inviterede er beskæftiget eller som lever med deres partner, vil nogle tilføje den, hvis de ved, at den inviterede er i et forpligtende langsigtet forhold. Hvis en gæst spørger, om de kan bringe en dato, ikke føler dårligt at høfligt forklare, at budgettet og mødested restriktioner vil ikke tillade det.
Børn; Hvis du ikke ønsker at få børn til brylluppet, print, Adults Only Receptionen i invitationskort. Alternativt kan du skrive kun navnene på forældrene, som “hr. & fru Coleridge ‘, eller’ Sam og Katie Coleridge ‘. Hvis dine tal ikke tillader det, ikke føler dårlig samvittighed over ikke at opfordre børn.
Læs om:; Etikette for at tage Wedding Invitationer; Wedding Invitation Etikette; Wedding Invitation Ordlyd Etikette; Det er nogle af de grundlæggende bryllup gæstelisten etikette regler at følge. Et par andre ord af rådgivning omfatter ikke invitere gamle venner du har mistet kontakten med, og kun de medarbejdere, du har socialiseret med uden for arbejdspladsen.

Hotteste Pepper i verden
Biludstødningssystemer System
Hjemmelavet Beauty Opskrifter
Hvordan man kan skære Crown Molding
70:e Fødselsdagsfest Idéer
Hvordan man kan læse et målebånd
Kort Cute ordsprog
Frisurer til fint hår
Hvordan du øger Self Esteem
Svensk massage
Passion frugtplanteformeringsmateriale