Bryllup Gæst Etiquette

Som i enhver form for lejlighed eller fest, nødvendigvis skal du overveje de respektive sæt af etikette. Samme gælder, når de planlægger bryllup ceremonier. I planlægningen af ​​et bryllup, har parret at tage i betragtning nogle vigtige overvejelser om, hvordan gæsterne skal inviteres, eller hvordan man kan gå om at forberede gæstelisten. De inviterede også nødt til overveje nogle etikette om en ordentlig gæst påklædning eller gaver for snart-til-være-ægtepar. Lad os drøfte disse bryllup gæst Etikette i korte træk.
Par vigtige Wedding Guest Etiquette
Bryllup gæsteliste Etikette; ved udarbejdelsen af ​​et gæsteliste for vielsen, kan du overveje dit budget. Invitationerne skal udarbejdes efter dine budgettet. Prøv først at overveje din meget tætte ens i listen, og derefter gøre plads af venner af dine forældre og andre sådanne mennesker. Er det en godt idé at opdele gæsterne i grupper af de mennesker, som de er direkte relateret, såsom venner forældrene, eller bruden / brudgom, osv. Dette gør det nemt at forberede gæstelisten.
Hvis børn de inviterede er over 16 år, skal du sætte deres navn separat på gæstelisten. Et vigtigt bryllup gæst opfordringen etikette er at distribuere invitationerne i omkring fire måneder før brylluppet. Hvis de gæster forventes fra et andet land, deres opfordrer sendes endnu tidligere. et for højeste prioritet dem, og den anden en for dem, der skal hentes, hvis gæsterne i den første liste tilbagegang invite; I betragtning af alle disse faktorer, to lister gøre. Læs mere om bryllup gæstelisten etikette.
Bryllup Gæst Påklædning Etiquette
Når de deltager i et bryllup ceremoni, bør gæsterne gøre det til et punkt at gå i de relevante beklædning. Den bedste mulighed for at kende, som er en egnet kjole for ceremonien er at henvise til brylluppet invitation selv, som den forventede påklædning ville blive nævnt. Fælles påklædning navne er sort slips, sort slips valgfrit, hvide slips, cocktail påklædning, eller casual bryllup gæst påklædning. Hvis vielsen skal gennemføres i løbet af dagen, en cocktail påklædning er bedst egnet. Hvis brylluppet skal holdes udendørs, og at også i sommer, er det bedre at bære lys-farvet tøj. Ligeledes som påklædning du bære til brylluppet afhænger meget om stedet, tidspunktet på dagen, bryllup tema og lignende andre aspekter. Hvis du ikke er helt usikker, hvilke kjole ville være passende til brylluppet, kan du tage råd fra en person, der er tæt tilknyttet par. Må ikke bære alt for smart tøj, der ville gøre dig til at se sjove.
Wedding Guest Gift Etiquette
For gæster er det ikke nødvendigt at få en gave til et bryllup, men det er altid bedre at få en ad. Selvom du ikke er i stand til gøre det til brylluppet, foreslås det at sende en gave. Dette vil vise din gode ønsker og hilsner til parret. Hvor meget skal bryllupsgave værd, afhænger af hvor tæt du er på parret. Det er bedre for at vælge en gave, der vil blive nyttige for parret i deres fremtidige liv. Men også sørge for, at gaven ikke gøre et stort hul i lommen. Den bedste måde er at give væk en kontrol som en gave, da parret kan tilbringe beløb som de ønsker.
Det var bare en meget kort forklaring på nogle bryllup gæst etikette. Der er mange flere etikette om bryllup gæst påklædning, gaver og invitationer.

Tyk frisurer
Concealer for Dark Circles
Ballet Kostumer
Hvor stor er en Queen Size Bed
Bil Party Idéer
Er en fred Lily Giftige
Store indendørs Planter
Rengøring Kaffekande Pletter
Hvordan man rent Hvidguld
Tandlæge Jokes
Ekstra lange Badeforhæng