Brusk Piercing

Ørepiercing menes at være den mest almindelige type piercing hele verden. Dog piercing sker på øreflipper normalt omtalt som øre piercinger, mens dem, der er gjort på øverste del af øret kaldes brusk piercing. Selvom øreflippen piercing er den mest populære blandt alle typer af øret piercinger, er brusk piercing også ses som et fashion statement blandt folk af den unge generation. De ting, der skelner mellem øreflippen og brusk piercing er, at den senere tager længere tid at helbrede end førstnævnte. Dette skyldes, at brusken er lavet af hård elastisk væv. Dette er også grunden, fordi, som det er lettere for brusk piercing at få inficeret nemt. Derfor, hvis du planlægger en brusk piercing, er det meget vigtigt for dig at vide om detaljerne ved denne type piercing. Vide mere om piercing.
Ear Brusk Piercing Information
Øret brusk piercinger omfatter tragus, daith, antitragus, helix, tårn, lun, konkylie, shell og industrielle piercinger. Som huden på disse områder af huden er tykkere end øreflipper, den sikreste metode til piercing dem er med hjælp fra en piercing nål. Hvis din piercer bruger en pistol skud for brusk piercing, ville det være bedst for dig at afslå. Den væsentligste årsag til dette er, at skud ikke er lavet til brusk piercing og som samme maskine bruges til alle, er chancerne for smitte er meget høje. Læs mere om øret brusk piercing.
Når brusken piercing sker på stedet, at De ønskede, ville det næste skridt være at indsætte brusk piercing smykker. Den bedste form for smykker velegnet til brusk piercing er det bundne perle ringe. Dette skyldes, at ringen giver plads til piercing for at få tilstrækkelig luft og dermed hjælper med healing hurtigere. På den anden side, i tilfælde af industrielle piercing ville den bedste form for smykker være en straight eller en buet vægtstang. Desuden vægtstang ser stilfuld også. Det materiale, der anvendes til brusk piercing smykker bør 14k guld, kirurgisk rustfrit stål eller titanium. Det er også vigtigt at huske, at man ikke skal ændre smykker, før piercing er helt helbredt. Læs mere på ørepiercing efterpleje.
Brusk Piercing Care
Når den brusk piercing er færdig, tror ikke, at dit job er overstået. Snarere, hvis du ønsker at nyde din piercing i lang tid, er det vigtigt, at du tager ordentlig efterbehandling forholdsregler. Den tid, det tager for brusk piercing til at helbrede kan være hvor som helst mellem 3 – 12 måneder. I denne periode er der visse trin, du er nødt til at huske på at undgå enhver form for brusk piercing infektioner. Læs mere på inficerede øre piercing symptomer.
Man skal huske på, at brusken piercing gør smerte lidt mere end øreflippen piercing og området vil sandsynligvis svulme i et par dage efter piercing er færdig. Derfor er det vigtigt ikke at røre ved piercing med uvaskede hænder, da dette kan øge chancerne for infektion i dette område. Man må vaske piercing med antibakteriel sæbe, når hverdagen. Opblødning af brusk piercing med havsalt løsning også vil bidrage til hurtig heling. Anbefales det af eksperterne, at man aldrig må forsøge at ændre smykker i løbet af helingsperioden. Men hvis du nødt til at ændre smykker desperat, bør du altid gå til en piercing kunstner. Et andet vigtigt faktum om brusk piercing pleje er, at selvom det er vigtigt at rengøre piercing regelmæssigt, overdrive det kan også give problemer. Vide mere om at gøre øre brusk piercinger ondt.
Farerne ved Brusk vedhæng
De mest almindelige farer brusk piercing er bakteriel infektion. Grunden, som fører til infektion i øret brusk er på grund af ikke at tage ordentlig pleje af piercing. Der har været tilfælde, hvor væv af brusk har fået betændelse, der fører til problemer som smerter, rødme, udledning af pus, osv. Andet end dette, iført den forkerte slags smykker kan også være en anden årsag til brusk piercing infektion. Folk, der bærer billige eller dårlig kvalitet smykker i løbet af den helbredende tid, er tilbøjelige til at lide alvorlige problemer og kan også nødt til at fjerne piercing. Derfor skal man sørge for, at de smykker der er indsat i piercing er den, der er nævnt ovenfor. Hvis du observerer noget blødning, ar eller buler på din brusk piercing, ikke spilder din tid og konsultere din piercer eller kan være en læge, der kan anbefale en korrekt behandling for at helbrede infektionen.
Du kan lide at læse mere på:; Inficerede Ear Piercing behandling; Inficerede Ear Piercing; Ear Piercing infektion, og jeg håber, at du har fået en klar idé om brusk piercing med denne artikel. Så folk, der er bekymret over at få en brusk piercing gjort, alt hvad jeg vil sige til dem er, at der ikke er noget at bekymre sig. Men hvis du ønsker at flagre dine brusk piercing i lang tid, er det dit ansvar at følge efterbehandlingen omhyggeligt.

Kort gøre ideer
Land dansetrin
Hvid Birketræet
Hvordan man kan afgøre ringstørrelse
Auto Konstruktionsdetaljer Tip
Hvordan man Flirt med en pige
Rustik vinduet behandlinger
How at omforme en Badeværelse
Sensitive Facial Skin
Begonia Care
Frosne Pipes: Hvad skal man gøre