Brusk Øreringe

I de sidste par år har verden oplevet fremkomsten af ​​en ny trend med indførelsen af ​​forskellige typer af piercinger. Mens tidligere, øreflip var det eneste sted, der var mest almindeligt piercet, i dag, har kroppen piercing fået en helt ny betydning med indførelsen af ​​en ny masse piercinger, herunder brusk, næse, navle, kinden osv. Blandt disse forskellige typer af piercinger, de mest almindelige er øret piercing. Er imidlertid øre piercing ikke begrænset til øreflipperne, snarere er det blevet en fashion statement til at stikke gennem brusk af ørerne. Brusken kan forklares som området over øret, der er tykkere end øreflipperne. Da der ikke er blodforsyningen til denne del af øret, er chancerne for smitte er højere i brusk piercing. En af årsagerne til brusk piercing infektion er den forkerte type ørering. Derfor er det vigtigt at vide om brusk øreringe, hvis du er opsat på at få din brusk gennemboret. Men før vi går ind i detaljer om brusk øreringe, så lad os samle nogle flere oplysninger om brusk piercing i almindelighed.
Brusk Piercing Information
Der er en bred vifte af brusk piercinger, at man kan vælge imellem. Nogle af de populære brusk piercinger omfatter tragus, konkylie, daith, helix, tårn, antitragus, lun, shell og industrielle piercing. Alle disse piercinger er færdig med hjælp fra en piercing nål og aldrig med en pistol skud. Dette skyldes, at brusken er meget tyk og pistolen piercing udstyr kun til at stikke gennem øreflippen. Hertil kommer, da samme udstyr anvendes for alle, er risikoen for at blive smittet er også højere. Når den piercing er færdig, er det vigtigt at tage passende efterbehandling, så det heler ordentligt. Det vil tage næsten 8 – 12 måneder for brusk piercing til at helbrede fuldstændigt og i denne tid, er det ekstremt vigtigt at tage ekstra omhyggelige med at sikre en sikker og hurtig heling. For dette, må man følge de efterbehandling anvisninger piercing ekspert omhyggeligt. Læs mere på gør øret brusk piercinger ondt.
Brusk Øreringe
Som jeg har sagt tidligere, en af ​​de vigtigste faktor, som skal holdes for øje for korrekt healing er brusk smykker. Selv om der er en bred vifte af brusk øreringe til rådighed på markedet, er det vigtigt at vælge den rigtige på det tidspunkt, piercing. Brusk ørering, at man vælger i den tid piercing skal være af guld, kirurgisk rustfrit stål eller sterling sølv. Fangenskab ringe er de bedste brusk øreringe, der skal bæres under helingsperioden, da det giver plads til den person, til at rense smykker ordentligt og også fører til bedre heling. Men hvis du ikke kan finde dem behagelige, er det også fint at bruge bolte, men sørg for at de ikke er for stramt.
Brusken ørering, der er slidt, når ørepiercing sker bør ikke fjernes, før den er helt helet. Hvis du nødt til at fjerne piercing på grund af en eller anden grund, aldrig gøre det på din egen. I stedet bør du gå til din piercer at få din ørering fjernet. Også, når du har fjernet dine øreringe, sørg for, at du bære det uden megen forsinkelse som at holde piercing åben i lang tid kan forårsage piercing til at lukke hurtigt.
Ikke desto mindre, når brusken piercing er fuldstændig helet, kan man vælge fra de mange forskellige brusk øreringe til mænd og kvinder. These brusk øreringe er tilgængelige i forskellige metaller, herunder kirurgiske stjæle, hvide guld, sterling sølv, titan, osv. Efter helingsperioden er færdig, kan du også vælge et billigt brusk øreringe, men kun hvis du ikke har en allergi over for disse smykker . Selvom bøjlerne er bedst for øreflip piercing, er der en række små brusk hoop øreringe, at man kan vælge imellem. Hoop øreringe er bedst for tårn, daith og Helix piercing. Brusk øreringe stutterier er de næste muligheder som forskellige typer af knopper indlejret med ædle og ikke ædle sten er tilgængelige på markedet. Hvis du har gjort en industriel piercing, har du stadig har masser af muligheder for øreringe i form af glatte vægtstænger, buet eller snoet vægtstænger såvel som dem, der har perler og sten på dem. Bortset fra dette, øreringe ligesom cirkulære vægtstænger, manchetter, fangenskab perler ser godt ud på alle typer af øret brusk piercinger.
Jeg håber, at denne information om brusk øreringe er nyttigt for dig at vælge den perfekte smykker til dig selv. Når din brusk piercing er helet helt, eksperimentere med forskellige typer af øreringe og vælge dem, der ser bedst på dig.

Long Distance Citater
Biludstødningssystemer System
Dato samtaleemner
Vin Bottle Størrelser
Hvordan du udskifter vasken
Konvolut Størrelsestabel
White Elephant gave udveksling
Hvordan man kan stille en fyr til en Dance
Hvordan man kan reparere Bruser Faucet
Hvordan at slippe af statisk Ding
Youth Group Aktiviteter