Brune pletter på hænder

Brune pletter også kendt som alder pletter eller lever pletter på områder, der konstant udsættes for sollys som ansigtet, bagsiden af ​​hænder og overarme. Folk, der har en fair teint rammes oftere af brune pletter, selv om brune pletter er også almindelig i folk, der har wheatish eller mørk teint. Pigment i huden kaldes melanin består af celler kaldes melanocytter. Når huden udsættes for solens stråler, der er en koncentration af melanin, som resulterer i udseendet af brune pletter på hænder og ansigt.
Årsager til brune pletter på hænder
Hvad der forårsager brune pletter på hænder? Nå, den mest almindelige årsag til brune pletter er over udsættelse for solens stråler. Længerevarende og overdreven udsættelse for solens ultraviolette stråler årsager koncentration af melanin og årsager mørke spots, fregner og alder pletter. Visse lægemidler og regelmæssig brug af p-piller kan også forårsage brune pletter på huden. Nogle andre årsager til brune pletter på hænder og ansigt graviditet, ældning, leversygdomme, hormonel ubalance, stress og genetik.
Retsmidler for brune pletter på hænder
Håndkøb aktuelle salver indeholdende Kojic syre, hydroquinon, Azelainsyre osv., kan være meget nyttigt i at komme af med brune pletter. Du skal også bruge en bred vifte solcreme med en SPF på over 15 for at forhindre fremkomsten af ​​brune pletter på hånden. Påfør en god kvalitet håndcreme indeholder ingredienser som salicylsyre, alpha hydroxy syre, grøn te-ekstrakter og vitamin C, før du går i seng. Læs mere om brune pletter på huden.
Du kan også overveje microdermabrasion for at komme af brune pletter på hænder. I denne proces er små partikler af mikrovirksomheder krystaller, generelt aluminiumoxid, sprøjtes hen over overfladen af ​​huden. Dette sloughs væk øverste lag af døde hudceller til at afsløre friske glødende hud. Microdermabrasion ikke kun hjælper med at komme af brune pletter, men også reducerer fremkomsten af ​​store porer og fine linjer og rynker. En anden ny teknologi, som hjælper med at fjerne brune pletter på hænder er Intenst Pulserende Lys (IPL) behandling. Laserstrålen ledes gennem huden, som er absorberet af melanin. Efter behandlingen, flake den brune pletter væk, og du får smuk lydefri fri hud.
Kemiske peelinger kan også bruges til at slippe af med brune pletter på hænder. Et mildt fusion, hvis syre gerne glykolsyre påføres på huden i 4 til 5 minutter. Efter dette en Neutralizer is anvendes, for slænger af de døde huden for at afsløre huden der er fri for pigmentering. Du skal gå i for 5 til 6 sessioner til helt at fjerne brune pletter. Du vil måske gerne vide mere om kemisk peeling til acne ar.
Home Retsmidler for brune pletter på hænderne
Her er nogle hjem retsmidler, som vil vise dig, hvordan man kan slippe af brune pletter på hænder. ; Fint rist en rød løg og udskille juice. Bland dette løg saft med 2 spsk af æble cider eddike. Anvend denne blanding brune pletter hjælp af vatkugle skylles vand når tør. ; Take 2 spsk friskpresset limesaft med en spiseskefuld yoghurt. Anvende denne på dit brune pletter og lad det tørre. Skyl hænderne grundigt med koldt vand. ; Gnid en pasta lavet ved at kombinere 2 spsk purerede papaya med en spiseskefuld tomat juice på den brune pletter på hænder. Hold dette indsætte på dine hænder i 10 minutter og skyl derefter med vand. , Anvende en blanding af 2 spsk honning med 1 spiseskefuld kanel pulver. Regelmæssig anvendelse kan ikke alene mindske forekomsten af ​​mørke pletter, men vil også hjælpe med at få strålende hud. ; Lav en blanding af 1 spsk citronsaft og 1 spsk revet peberrod og anvende denne på pletter. Lad den være tændt i 10 til 15 minutter og vask det af med vand. Regelmæssig brug kan hjælpe med falmer den brune pletter på hånden. , Anvende en blanding af 3 spsk mælk med 1 spsk sennep pulver på den brune pletter. Mælkesyren til stede i mælk hjælper med at lysne huden. Læs mere om, hvordan du fjerner mørke steder. ; Læs mere på; Dark pletter på huden, Age Spots på egen hånd, Sådan fjernes Age Spots; Hvis du bruger hjem retsmidler til behandling af brune pletter så skal du ikke forvente øjeblikkelige falmning af disse pletter. Selv om alle hjem retsmidler er temmelig effektive, det tager tid at fjerne brune pletter. Normalt brune pletter på hænder er harmløse, men hvis du bemærker ændringer i tekstur, størrelse, farve eller form af den brune pletter, så skal du konsultere en hudlæge.

Soltag Vs Moonroof
Aquarius Man
Sådan ansøger Blush
Bil Stereo Fjernelse
What Women Want i en mand
Hvordan jeg skulle blokke Out en Cell Phone
Moringa træ
Chrysanthemum blomst
Star of Bethlehem Plant
Stift skum Isolering
Tile Mønstre til badeværelser