Bronzering Lotion

Fascinationen af ​​garvet hud har været omkring tredive millioner amerikanere dreje til indendørs garvning metoder som solarier og lotions at få at rige bruneret look. Men, hvis du ikke en stor fan af solarier og den skade forårsaget af UV-stråler og stadig ønsker spektakulære garvning tilfredshed, så en solbruningsmidler lotion er afgjort den bedste mulighed for dig. Ikke alene er disse lotion giver ingredienser, der gør huden ser mørkere, men også hjælpe med at fremskynde garvningsproces. Tilgængelig som pulver, lotion, fugtighedscreme, gelé og spray, disse cremer give en dyb mørk bronze farve til din hud. Her er et kig på nogle flere oplysninger om solbruningsmidler garvning lotion.
Hvad betyder Bronzing Lotion Gør
De store ingrediens i solbruningsmidler cremer eller bronzere is dihydroxyacetone og DHA. Denne aminosyre udvundet af sukkerrør reagerer mod proteinet komponenter i huden og gøre den brune. This FDA godkendte kemiske bruges i sync med erythrulose som hjælper med at afværge the striber og orange farve, som traditionelle garvning lotion var forbundet med. Men denne kemiske solbruningsmidler lotion er meget forskellig fra den kosmetiske bronzere, der bare giver den en farve uden nogen kemisk reaktion med huden.
Nogle af disse cremer har også fugtighedscreme for at holde hydreret hud og smidig. Indeholdende ingredienser såsom hampefrø olie, Shea smør, Aloe Vera, essentielle olier, er beriget med vitamin A, E, C og antioxidanter, the solbruningsmidler garvning lotion holder huden virksomheden og ungdommelig samtidig med at tan. De fleste af dem har stor dufte som citrusfrugter og frugt dufte så godt. Ingredienserne og dufte kan variere med de forskellige mærker. Men det er vigtigt at huske på, at ingen af ​​disse lotion tilbyde nogen solbeskyttelse. Nogle af de bedste solbruningsmidler lotion omfatte Estee Lauder Sunless SuperTan Spray, Elizabeth Arden Daily Bronzer Self, L’Oreal Ombrelle Sunless Tanning Cream for Faces SPF 15 og Clinique Self-søn Body Quick Bronze Self-Tanner. Læs mere om solariet lotion til lys hud.
Bronzing Tanning Lotion: Sådan Anvend
Mens solbruningsmidler lotion hjælper med at få garvet glød til huden, er det vigtigt at vide, hvordan det skal anvendes. Uensartede anvendelse kan resultere i huden ser stribet og ujævne. Her er et kig på de trin for trin procedure, hvordan man kan anvende solbruningsmidler lotion til en naturlig garvet look.
Trin # 1: Start med at eksfoliere huden at fjerne skællet døde hudceller fra overfladen med en luffa. Dette vil hjælpe dig med at undgå den uensartede anvendelse af lotion.
Trin # 2: Rens dit ansigt og de dele af kroppen, hvor du anvender lotion. Overdreven sebum, snavs og produkt oprustning kan forhindre garvning lotion at trænge gennem huden og forårsage en ujævn udseende. Desuden er solbruningsmidler lotion bedst anvendes efter dit brusebad. Dette hjælper med at låse fugt i, og kan være virkelig nyttige i varmt og koldt vejr mønstre.
Trin # 3: Tag kvart størrelse mængde lotion i hånden og anvende det jævnt over din Arme og ben, og sørg for, at du dækker alle de synlige område. Påfør et tyndt lag og følge det op med en anden efter ti til femten minutter. På denne måde lotion ikke dryppe og streak. Sørg for, at det første lag af solbruningsmidler lotion er helt tørret op, inden du anvender det andet lag.
Trin # 4: Vask dine hænder efter påføring af lotion, da det vil forhindre dig i at have koncentreret orange pletter rundt håndfladerne og negle senge.
Læs mere på; Self Tanning Tips; Bedste Self Tanner; Når vælge solbruningsmidler lotion Vælg en dvs tættere din hudfarve. Må ikke anvendes dagligt, som du ville ende med at se orangy snarere end at få bruneret look. Vær forsigtig omkring ansigtet, og anvende bronzeren jævnt overalt, hele vejen ned din hals og i nærheden af ​​dine øjne. Bronzing lotions er et godt alternativ at den naturlige bruning, der udsætter huden for solens stråler, der kan forårsage hudkræft.

Thumb Ringe
Køkken Design Layout
Blå Blomster: Typer af Blue Flowers
Office Rengøring Checkliste
Hvad man Må på søndag
Bedste Acne Cleanser
Hvordan man kan skære PVC rør
Sådan spiller Bunco
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
Great steder at bo
Brude Brusekabine Temaer