Bromeliad Pasningsvejledning

Bromeliads er en af ​​de forskellige plantegrupper, taksonomisk klassificeret under familien Bromeliaceae. Det er en stor familie, bestående af 51 slægter og mere end 2000 arter. I det naturlige habitat, vil du finde bromeliad arter, der vokser i træstammer som epifytter og også i jorden. De er perfekte stueplanter, der tilpasser godt varme indendørs forhold. Bromeliads er karakteriseret ved levende farvet og langvarige blomsterstande, mens nogle har attraktive blade så godt.
Hvis du ikke have en enkelt bromeliad blomstrende i haven, du mangler en usædvanlig plante, som vil lyse op jeres landskab design. Og tro mig, bromeliad pleje instruktioner er meget simpelt og let. I modsætning til almindelige blomstrende planter, de har evnen til at tilpasse sig ugunstige vækstbetingelser. Den eneste bekymring med dem er modtagelighed for glasur. Så mens plantning bromeliads udendørs, skal du sørge for at beskytte dem mod frost eller meget kolde klimaforhold.
Bromeliad Plant Pasningsvejledning
As bromeliad anlæg godt tilpasses inde og ude, plantagen site er ikke et problem for dig. En af de interessante bromeliad anlægget fakta er centrum kop eller vase lignende struktur til stede i ikke-epifytiske sorter. Dette bæger dannet af en roset af farverige, brede blade bruges som en vand opbevaring tilpasning i det naturlige habitat. Nævnt nedenfor er nyttige bromeliad pleje tips, som du kan øve med henblik på dyrkning bromeliads i hjemmet:
Valg Pots; Bromeliad anlæg har overfladisk rødder, der tjener som en forankring system, snarere end til at absorbere vand og næringsstoffer. På den baggrund kan du dyrke en bromeliad stueplante i små plastik eller lerpotter, samtidig sikre, at rødderne er i live og sunde. Kan du vælge plastspande, der bevarer vandet i længere tid. Vide mere om container havearbejde.
Jord eller Potting Media, bromeliad planter kræver frugtbar, sandet og veldrænet jord for en sund vækst. Derfor, under udarbejdelsen havejord, tilføje 2 til 3 tommer organisk stof i plantehullet sengen og passende mængder af sand (hvis nødvendigt) for at sikre korrekt dræning. For at forberede potning medier, blandes lige dele tørv, bark og groft sand (eller Perlite).
Ideel Lys og temperatur; Bromeliad planter foretrækker lyse, indirekte sollys. Derfor kan du plante dem i skygge områder i haven og plads indendørs bromeliad planter i nærheden af ​​vinduer (der blinds). Ikke desto mindre kan de tåle en meget lav lys i mange timer. En ideel metode er at bringe bromeliad stueplante i stærkt sollys i et par timer, når i 2 – 3 dage. For så vidt angår temperatur angår, foretrukne område er 55 – 85 ° F. selvom nogle arter tåler op til 100 ° C.
Luftfugtighed, For epifytiske bromeliad arter gennemsnitlig luftfugtighed på 40 til 60 procent er nødvendig. Dette er fordi de absorberer vand fra omgivelserne gennem deres skællede blade, ikke ved deres rødder. Også de mangler vand opbevaring, kop lignende struktur. I tilfælde, er det luftfugtighed i rummet under 40 procent, overveje at bruge et værelse luftfugter eller regelmæssig dug of the bromeliad blade. Vide mere om indendørs havearbejde.
Vanding; bromeliad planter er tolerante over for langvarig tørke. Faktisk er de fleste problemer bromeliads relateret til rod råd og sygdom angreb, som er udviklet i forbindelse med over vanding. Hvad du kan gøre, er at forlade det øverste jordlag til tørring mellem to vanding sessioner. I de fleste tilfælde, vanding en eller to gange om ugen er tilstrækkelig.
Befrugtning, bromeliad pasning og fodring går hånd i hånd, fordi den klarer sig bedst med konstant næringsstofforsyning. Du kan anvende almindelige stueplante flydende gødning i en meget mindre koncentration hver 1 – 2 måneder. Etableret bromeliad planter reagerer godt på lys fodring i den aktive vækstsæson, og inden blomstrende. I de kolde vintermåneder, er at tilføje gødning slet ikke nødvendigt.
Så denne var alt ca bromeliad pleje instruktioner, du bør kende samtidig opretholde disse usædvanlige blomstrende planter. Baseret på de bromeliad typer, du har valgt, skal der udvises tips følges behørigt. Efter blomstrende er overstået, producerer planten bromeliad unger på basen. Som mor plante dør, kan du transplantation den nye bromeliad anlæg i potter eller havejord.

Jomfruen Mand og Fiskene Woman
Lædermøbler Care
Hjemmelavet Mouse Trap
Floor Tile Fjernelse
Myg Bites
Unikke Girl Navne
Crazy Quotes
Gør ægteskabet til at fungere efter utroskab
Skytten og Vædderen kompatibilitet
Tændingskontakt Problemer
Romantisk Picnic Idéer