Broken vinduesreparation

En kugle kommer ned gennem dit vindue og du står tilbage med en brækket vindue med glas brikker hele værelse! Et vindue, er, at del af huset, som er mest tilbøjelige til skade, det være sig syg kastede bolden eller en stærk vind som synderen. Kom et vindue repareret kan kræve et dyrt besøg fra en udskiftning vindue selskab og knuste rude reparationsomkostninger kan tungt på lommer. Imidlertid ikke reparation jobbet ikke faktisk kræve professionel ekspertise, og du kan få det gjort selv. Alt det kræver er nogle basale værktøjer og forsyninger, og et par timers tid. Materialet kan købes fra lokale hardware butikker og er ikke meget dyrt. Rul ned til nogle enkle trin, som vil guide dig gennem hele processen med knuste rude reparation. Kigge på dem. Læs om vinduet behandlinger.
Hvordan man Repair en Broken Window?, Een skal forstå og hvordan en rude fastgøres i rammen, inden du forsøger at ordne det. Følg disse enkle trin og du kan udføre reparationen jobbet selv. Læs mere om hvordan du udskifter et vindue.
Trin 1: Brug beskyttelseshandsker, fjerne glasskår omhyggeligt. Du kan gøre brug af tænger for at fjerne det lille skårene. Slag med en hammer til at bryde de resterende glas. Glem ikke at sætte på din beskyttelsesbriller. Kassér knust glas brikker.
Trin 2: Med hjælp fra en skruetrækker eller en spartel, skraber den gamle kit fra vinduesrammen. Det kan kræve blødgøring med en loddekolbe. Små metalstykker kendt som glarmester pointer, er drevet ind i rammen under kit til at holde ruden fast. Fjern disse glarmester pointer ved at vende dem med en mejsel eller trække dem ud med en tang.
Trin 3: Hvis du ønsker at udskifte glasset i en gammel træ vinduesrammen, skal du anvende et tykt lag af hørfrø olie til alle træ sektioner rundt om rammen. Lad det trække i fuldstændigt. Den nye kit, som du vil anvende derefter holder længere, hvis du lader træ mætte med olie.
Trin 4: Påfør en meget tyndt lag putty rundt rammen hvor den nye glasset vil blive installeret. Det fungerer som en stødpude for de glas, der skal indsættes. Rammen er nu klar til den nye glas der skal indstilles.
Trin 5: Erstatningscertifikat Glasset skal nøjagtigt passe i rammen. Måle åbningen omhyggeligt og derefter få glasset skåret, bare om en tomme mindre end vinduet åbning.
Trin 6: Indsæt forsigtigt den nye ruden i kit og tryk den fast. Hold rude i position og indsætte nye glarmestre point, for at holde ruden fast. Med et let slag er nok til at drive glarmester pointer i træ.
Trin 7: Tag en rulle af kit og anvende den på stellet. Glat det ud med et kit kniv, skraber alle de overskydende kit off. Når kit sæt vel anvende et lag maling på den, og lad det tørre grundigt. Du skal muligvis anvende to lag for en bedre løsning. Hvis der er nogen pletter på glasset, skal du fjerne dem ved hjælp af terpentin eller fortynder. Og din vindue er til live igen.
Du kan også ønsker at læse om; Window Frame Reparation; Window Pane Reparation; Window Pane erstatning, Så det var, hvordan man reparere en knækket vindue. Var det ikke nemt? Jeg er sikker på du ville være i stand til at fastsætte din knuste rude ved at læse ovenstående instruktioner om knuste rude reparation.

Tile backsplash Installation
Påskelilje Løg
Hvordan man mediterer for begyndere
Nem Karaoke Sange
Tribal Bryst Tatoveringer
Picking maling farver
Uformelle Brev Format
Bremseklods Genanskaffelsesomkostningerne
Sådan får du slipper af Vaskebjørne
How at drille dit hår
Skifer Gulvbelægning