Bremsevæske Flush

Alle bilen bremsesystemer i dag er hydrauliske type der styrer bremsning gennem væsketryk. Bremsevæske flush eller den periodiske ændring af bremsevæske, er en stort set ignoreret bremsesystem systemvedligeholdelse akkord, på grund af ringe eller ingen omtale, det bliver i bil manualer. I denne artikel deler jeg nogle tips om bremsevæske rødmen teknik.
Hvorfor er Bremsevæske Flush Vigtigt? ; Den primære årsag til en periodisk bremsevæske flush eller bremsevæske udskiftning er den kemiske art glycol baseret bremsning væsker. Disse kemikalier er hygroskopiske, dvs de er en tendens til at absorbere fugt. Med fugt absorption, går kogepunkt af disse væsker ned og effektiviteten af ​​bremsesystemer også bliver kompromitteret. Når kogepunkt dråber, skal du gøre bremserne ikke fungerer korrekt i høje temperaturer eller høj bremseeffekt situationer. Friske bremsevæske er klar, mens den, der har absorberet fugtighed tættere og mindre klar. Denne forværring af bremsesystemer væske kvaliteten kan være særligt skadelig for blokeringsfri bremsesystemer.
Der er ingen måde, at man helt kan stoppe optagelse af fugt i bremsesystemet, da hele systemet er udsat for atmosfæren gennem udluftning. Under hver åbning af master cylinder, er en lidt fugt absorberet. Men, processen med at absorptionen er langsom og hvis du planlægger en regelmæssig bremsevæske flush, så er dette problem med bremse fading, kan på grund af fugtoptagelse holdes i skak. Bremse flushing garanterer, at dine bremser har en kortere responstid, og de fungerer perfekt, når du har brug for dem. Læs mere på bil problemer.
Valg af Brake Fluid, og det vigtigt, at du erstatte gamle væske med rigtige nye væske. Bremsevæske inddeles i tre hovedtyper, som er DOT 3 (lavere kogepunkt temperatur grænse er 400 graders Fahrenheit) DOT 4 (lavere kogepunkt temperatur grænse er 450 graders Fahrenheit) og DOT 5.1 (lavere kogepunkt temperatur grænse er 500 graders Fahrenheit ). DOT 5,1 bruges mest i racerbiler. Kontrollere, hvad der er den slags væske, der anvendes før og erstatte det med den samme slags væske. Sørge for, at nye væske kan lukkes, indtil du er klar til bruge den.
Bremsevæske Flush Procedure; Bremsevæske flush procedure svarer til den teknik, blødning bremser. De ting du har brug for proceduren er en plastslanger, topnøgle, kalkun baster en klar plastflaske og nye bremsevæske. Du vil også brug for endnu en person til at hjælpe dig ud. Bær hånd handsker og sikkerhedsbriller.
For at få adgang til bremsemekanisme under, skal du bruge en donkraft. Brug to knægte, da de effektivt kan understøtte forhøjede køretøjet. Du skal udføre bremse udskylning motion en hjulbremses ad gangen. Første del af bremsevæske rødmen er at åbne hovedcylinderen og dræning bremsevæske med en kalkun baster. Derefter rengør indersiden grundigt og sørg for, at der ikke forurenende er tilbage indeni.
Hæld nye bremse væske hovedcylinderen og top det op. Spørg nogen til at sidde i førerens sad og vente på dine instruktioner. Find den Udluftningsventilatoren i bremsesystemet. Vedhæft en klar plast slange til Udluftningsventilatoren og dyp det er anden ende i en klar flaske, delvis fyldt med bremser væske. Spørg din hjælper at presse langsomt på bremsepedalen, uden gulvbelægning det. Når han har trykket den ned, skal du åbne Bleeder ventilen ved kvart omgang og afløb bremsning væske. Luk ventilen og spørg din hjælper til frigivelse bremsepedalen. Gentag processen indtil klar væske starter streaming ud af hovedcylinder. Jævne mellemrum, opfyld hovedcylinder med bremsevæske. Gentag proceduren på resten af ​​hjulet bremsesystemer. Dette er bremsevæske rødmen for dig i en nøddeskal. Dag, der er specielt konstrueret bremsevæske rødmen værktøjer og bremsevæske flush maskiner er til rådighed, der kan udføre jobbet endnu nemmere.
Læs mere på:, hvordan man Bleed Bremser, Hvor hen til Lave Bremsevæske; Bil Bremse problemer, hvordan du udskifter Brake Rotorer; Håber denne artikel har givet dig en idé om, hvordan bremsevæske rødmen virker, og hvorfor er det nødvendigt. Bremsevæske flush anbefales en gang om året, og det bør gøres en del af den årlige bilpleje.

Garage Cabinet Planer
Hvordan man rent Plastic Forlygter
Badeværelse Remodeling Omkostninger
Hvad er jeg Tænkeboksen
Maling Farver efter biler
Hvordan du udskifter vasken
Badeværelse rhus
Sådan må Smokey Eyes
Gothic Fairy Tatoveringer
Vaskepulver Opskrift
Rengøring Opvaskemaskine med Eddike