Bremseklodser erstatning

Når bremserne på din bil er ikke udføre deres opgave rigtigt, er det tid for dig at overveje at gennemføre bremseklodser udskiftning. Dette er en nem opgave, som du kan udføre ved dig selv og en lille smule indsats du kan udføre denne opgave som en professionel. Vil du føle en mærkbar forskel i effektiviteten af ​​dine køretøjer bremser hvis bremseklodserne er slidt op, og dette kan give nogle alvorlige skader i det lange løb. Bremseklodser slidt meget snart, da de benyttes i vid udstrækning, og som sådan bliver det absolut nødvendigt regelmæssigt at udføre bremseklodser erstatning for sikkerheden for alle, der fører køretøjet.
Bremseklodser erstatning Krav; Du skal altid have manualen for dit køretøj foran dig, når du udfører denne procedure, og hvert skridt skal gives behørig opmærksomhed. Hvis der er én ting værre end at køre med slidte bremseklodser, er det fastsætte den nye bremseklodser på en forkert måde. Dette kan vise sig langt mere farligt og risikabelt, så det skal gøres meget omhyggeligt og forsigtigt. Det er nok bedst at besøge en mekaniker første gang, og få nogle første hånd instruktioner om at erstatte bremseklodser. Når du har lært hvordan man gør det, kan du udskifte bremseklodserne dig selv næste gang, og undgå andre biler bremse problemer.
Du skal bruge følgende materialer, mens udskiftning bremseklodser. ; Gaffelnøgle, eller en skruenøgle. ; C-klemme. ; Lug skruenøgle. ; Bungee snor. ; Hammer. ; Allen skruenøgler. ; Sørg for at din bil er jacked op, før du begynder denne procedure, og en handy tip til alle begyndere, er at bryde lugs ud hjulet FØR du jack op i køretøjet. Løsn alle bolte og derefter jack det op, og det vil spare dig for en masse besvær senere. Gå videre og fjerne de hjul efter det.
Bremseklodser erstatning instrukser Nu skal du finde bremsen caliper. Ideelt set i de fleste biler bør dette lige over lug bolte og bremseskiven. Caliper skal fjernes, før du går videre i bremseklodserne udskiftning procedure. De fleste modeller af biler har 2 bolte, der holder kaliberen på plads. Når du har fjernet disse kan du koble caliper ved at trække det opad. Find et sted et sted der for at placere caliper, og hvis du ikke er i stand til at gøre det, hænge det fra et sted med bungee ledningen. Hæng ikke den af ​​bremsetryk, da dette helt sikkert vil medføre, at bremserne til at mislykkes. I løbet af hele proceduren, skal du passe på ikke at beskadige bremsetryk på nogen måde.
Nu nøje iagttage, hvorledes bremseklodser holdes på plads. Bemærk tilstedeværelsen og placeringen af ​​eventuelle bolte eller klip, fordi de nye puder skal placeres på samme måde. Langsomt glider den gamle bremseklodser ud og skub i de nye. Enhver klip, du har fjernet skal sættes tilbage i samme stand til at holde de nye bremseklodser på plads. Nogle gamle køretøjer kan være tilbageholdende med at lade bremseklodser gå, så vrikke dem omkring omhyggeligt, før du fjerner dem.
Nu, før du udskifter caliper du nødt til at justere bremsen stemplet på det. Dette stempel pushes ned mod bremseklodserne, og fra nu vil blive justeret til indstillingerne af dine gamle slidte bremseklodser. Forsøger at passe den over nye puder i denne tilstand vil kun skade den nye puder. Brug C-klemme og skubbe stemplet så langt ind som muligt. Dette er en integreret del af bremseklodser udskiftning procedure, og en, der ikke må ignoreres under nogen omstændigheder.
Nu erstatter caliper forsamling og stram alle skruer, som du havde fjernet i første omgang. Kontroller bremserne et par gange ved at skubbe på bremsepedalen, før du vedhæfte hjulet. Når stemplet har tilpasset sig de nye bremseklodser efter et par skubber, vil du mærke forskellen. Nu vedhæfte hjulet og lug det op igen. På bremseklodserne har med succes blevet udskiftet. Husk, at denne procedure vil være den samme for skiftende bageste bremseklodser.
Se også følgende:; Brake Line Repair, hvordan du udskifter Brake Rotorer, bilreparationer, forreste bremseklodser genanskaffelsesomkostninger kan være alt mellem $ 30 – $ 100 afhængig af kvaliteten af ​​bremseklodser og den model af bilen. Tilbage bremseklodser genanskaffelsesomkostningerne vil også være den samme. Arbejdsmarkedet afgifter vil variere fra værkstedet til værksted, men du kan undgå at betale, at ved at følge disse bremseklods udskiftning instruktioner. Ikke nok med at du sparer penge, men du får også en stor følelse af præstation og tilfredshed. Sikkerheden af ​​dine bremser er nu blevet restaureret, så du kan tage det roligt.

Prom Sæt Pikante Corsager
Lille badeværelse Idéer
Rustik vinduet behandlinger
Mascara Tips
Tør Rot Reparation
Dramatiske Eye Makeup
Aerob Dance Moves
Oregano Essential Oil
Bedste Hardwood Floor Cleaner
Alternativer til College
Berømte Brand Slogans