Bremseklods Genanskaffelsesomkostningerne

Bremsning teknologien fik et skud i armen i slutningen af ​​60′erne og begyndelsen af ​​70′erne, da de mindre effektive tromlebremser begyndte at få erstattet af det mere magtfulde skivebremser, først i den høje ende, højtydende biler, og senere, i den generelle ydeevne køretøjer. Dette bragte skivebremse komponenter, som regel bremseklodser, i rampelyset. Som en udbredt anvendelse af skivebremser overtog bilindustri, blev bildele som rotorer og bremseklodser og udskiftninger, der søges efter. Hvor meget koster bremseklods genanskaffelsespris? Der er mange faktorer, der styrer omkostningerne til at ændre bremseklodser. Men inden du går til kernen, er det vigtigt at forstå bryde puder bedre.
Hvad er Bremseklodser?
Nogensinde spekuleret på, hvor en lille styrke, der anvendes af din fod på en bremsepedalen bringer en £ 2.000 bil til en slibning stå? Din fod kan naturligvis ikke udøve den nødvendige magt til at stoppe bilen. Når alle taler om biler at gøre 0 til 60 km / h på mindre end 4 eller endda 3 sekunder, nogle syntes om en 60 til 0 km / h, i et par sekunder. Det var dengang, at idéen om skivebremser udviklet sig.
Som enhver anden bremsesystem, konvertere skivebremser kinetiske energi roterende hjul i termisk energi ved friktion. Den vigtigste bestanddel af disken bremsesystemet er bremseklodserne. Disse puder er dybest set stålplader med en høj friktion materiale på ansigtet, der er over rotoren. Der er to sådanne puder understøttes af en tykkelse over for hinanden, på begge sider af rotoren disken. Når bremsepedalen trykkes ned, en hydraulisk mekanisme gør caliper klemme de to puder sammen på den roterende rotor disken, hvilket gør det gået i stå og dermed stoppe hjulets roterende bevægelse. I denne proces producerer friktion i de to bremseklodser på rotoren overfladen enorme varme.
Forsømme enhver bil problemer kan byrde dig med en masse bilreparationer udgifter. Dette gælder også i tilfælde af bil bremse problemer og at det derfor er vigtigt at kende omkostningerne af bremseklodser.
Gennemsnitlig bremseklods genanskaffelsespris
Ideelt set vil en enkelt bremseklods koste mindre end US $ 10 per stykke. Men det er meget tilrådeligt at købe et par bremseklodser sammen med calipre. Bremsekaliber udskiftning, sammen med et par bremseklodser, omkostninger et sted mellem US $ 15 til $ 30 med calipre. I tilfælde af udskiftning af bremseklodser, er det desuden anbefalet at gøre det til et par hjul. For eksempel, hvis du har brug for at udskifte bremseklodserne på forsiden højre hjul bør du også erstatte dem på den forreste venstre hjul. Dette gøres for at bevare ensartethed, da det er mere ønskværdigt hvis bremseklodserne på begge sider slidt jævnt. Rotorer skal udskiftes så godt, især hvis bremseklodser er blevet erstattet hyppigere, som nyere bremseklodser tage en vejafgift på rotoren disken. Rotor diske koste alt fra US $ 35 til $ 75 per hjul, afhængig af typen og kvaliteten af ​​rotoren. Så sammen, vil rotorer og bremseklodser omkostninger ideelt set være mindre end US $ 100.
Dette kan synes at være rimelig, men hvis du tilfældigvis til at besøge et servicecenter, som er mere hensigtsmæssigt, at få din bremseklodser udskiftet, kan du nødt til at skallen ud af en masse mere. Dette beløb kan være et sted mellem US $ 200 til $ 1000, afhængig af tilstand bremseklodser, rotorer, bremserør og bremseklodserne priser. På servicecenter, tilføje arbejdskraft afgifter op for at gøre bremseklods genanskaffelsesomkostninger svæve yderligere. Dette er en yderligere tilrådes, når du ønsker at udskifte alle fire bremseklodser. Front bremseklods genanskaffelsesomkostningerne vil være nøjagtig samme som den bageste bremseklods genanskaffelsesværdien som bremseklodser ikke er fremstillet tydeligt for bagfra eller forfra brug. Du kan også spare en masse mere på arbejdsmarkedet afgift, som vil være det samme hvis du udskifter bremseklodserne af to hjul eller fire hjul. Dog er ændret front bremseklodser er hyppigere i forhold til skiftende bageste bremseklodser som forbremser udholde meget mere end de bageste. Du kan også læse om:; Sådan Erstat Brake Rotorer; Brake Line Repair; Dette afslutter oversigt over bremseklods genanskaffelsesomkostninger og hvor afgørende bremseklodser er for udførelsen af ​​køretøjet. Korrekt vedligeholdelse og solidt kendskab til bremseklodser kostprisen kan hjælpe dig enormt i høste det bedste resultat af din bil.

Bivoks Lip Balm
Opmuntrende ord of Wisdom
Leo og Gemini kompatibilitet
Badeværelse Color Idéer
Biludstødningssystemer System
Bryllup Reception Idéer
Berømte Sad Love Quotes
Nem Updos til kort hår
Lille badeværelse Idéer
Hvordan man rent lædersko
Spiseborde for små rum