Bremse Rotorer Genanskaffelsesomkostningerne

Dag, vi alle taler om biler accelererer fra 0 til 60 km / h, på mindre end 4 eller endda 3 sekunder. Men har nogen givet en tanke til at standse en bil zoomer på 60 km / h på et par sekunder? Var en alvorlig tanke nogensinde har givet til at producere en bremsesystem til at matche den enorme acceleration? Javel! Bremsning teknologien fik et skud i armen i slutningen af ​​60′erne og begyndelsen af ​​70′erne, hvor de mindre effektive tromlebremser blev erstattet af den mere kraftfulde skivebremser. De blev først introduceret i den høje ende, højtydende biler, og senere, i den generelle ydeevne køretøjer. Dette bragte skivebremse komponenter, især bremse rotorer og bremseklodser, i rampelyset. Som enhver bremsesystem er ledsaget af en masse slid og ælde, rotorer skal udskiftes med jævne mellemrum. Men før læring bremse rotorer genanskaffelsesomkostninger, er det vigtigt at forstå mere om bremse rotorer.
Hvad er Brake Rotorer?
Det grundlæggende princip i skivebremser er at omdanne kinetisk energi roterende hjul i termisk energi ved friktion. De to vigtigste elementer af disken bremsesystemet er bremseklodser og bremse rotorer. Disse er lavet af en høj friktion materiale. Når bremsepedalen trykkes ned, en hydraulisk mekanisme gør en tykkelse, skruetvinger de to puder sammen på den roterende rotor disken, hvilket forhindrede hjulets roterende bevægelse og stoppe bilen. Således kan vi se, at en rotor er justeret på samme akse som hjulet selv og bremseklodser, der virker direkte på rotorerne, handler indirekte på hjulet.
Det er vigtigt at vide, hvilket materiale bremse rotorer er lavet af. Den faktor, der afgør bearbejdning af bremserne er metallurgiske sammensætning rotorer og dens design. Denne ejendom af en rotor bestemmer styrken, støj, slitage og vigtigst bremser, karakteristiske. Bremse rotorer er for det meste lavet af høj kvalitet støbejern. Støbeprocessen er meget nøje overvåget og det sikres, at den hastighed, hvormed jernet køler er høj. Udslagsgivende sker på en måde, så man opnår korrekt brudstyrke og hårdhed.
Hvornår skal man Erstat Brake Rotorer?
Det er på tide at udskifte rotorerne, når de er slidt ned til et minimum angivne grænse, også kendt som skille tykkelse. Rotor tykkelse skal altid måles med et mikrometer, præcist at afgøre tykkelse. Hvis du tilfældigvis meddelelse hårdt pletter på rotorerne, bremse rotorer udskiftning bliver obligatorisk. Hårde pletter kan vende tilbage, selvom rotoren har gennemgået resurfacing. Skrigende er endnu et tegn, at det er tid til at skifte bremse rotorer. I sådanne tilfælde kan en knald eller højt toneleje hvin høres om anvendelse af bremserne. Dette er et tegn på, at der er et behov for at ændre bremse rotorer eller bremseklodserne. Læs mere om biler lyde og hvad de betyder.
Bremse Rotorer Genanskaffelsesomkostningerne
For så vidt angår bremsen rotorerne genanskaffelsesværdi, vil en enkelt bremserotortemperatur koste dig et sted mellem $ 35 til $ 75, hver afhængig af type og materiale. Dog er det altid anbefales at udskifte bremse rotorer i par. For eksempel, hvis du skal udskifte rotoren for den forreste venstre hjul skal du også erstatte den forreste rigtige så godt og vice versa. Og derfor, mange bildele butikker sælger bremse rotorer i par kun, hvilket kan koste dig omkring $ 100 til $ 200 per par, sammen med nogle tilbehør. De fleste af rotorerne har en udskiftning bistand kit og brugervejledning sammen med dem, så dette job kan udføres af alle. Men som bremse er en meget vigtig del af en bil, ville jeg råde dig til at søge professionel hjælp. Hvis du tilfældigvis går til en bil værksted, kan bremserotortemperatur genanskaffelsesværdien svulme op til mere end det dobbelte af omkostningerne til rotorerne, som arbejdskraft afgifter og andre skjulte gebyrer være gældende.
Også på et andet faktor, der kan løfte bremsen genanskaffelsesomkostninger bremseklodserne udskiftning og bremsecalipre udskiftning. I de fleste tilfælde behøver disse to bremsekomponenter udskiftning hyppigere end bremse rotorer.
Læs meget mere på:; Sådan Erstat Brake Rotorer, hvordan du udskifter bremseklodserne, bremseklods genanskaffelsesværdi Bil Bremse problemer; Det giver en fuldstændig redegørelse bremse rotorer genanskaffelsesomkostninger. Håber det viser sig utroligt gavnligt for dig og din bil. Husk bremse er en meget vital bil side og ordentlig pleje bør ikke være i fare i sin sag.

Hvad skal man Pack til en Ferie
Hvordan man rent Vaskemaskine
Bonsai Tree Betydning
Hvordan man kan afslutte en Kælder
Soveværelse Color Idéer
Dødsfald Citater
Tattoo Ink Farver
Fodbold Party Idéer
Omfortrådning et hus
Irsk brudekjoler
Sådan Gør Shampoo