Brætspil for par

Brætspil for par giver den hyggelige twosome en masse flirt tips chancer for at opbygge den romantik i forholdet og tage tingene videre til gode. Voksenlivet kan undertiden være kedeligt med en stak af ansvar og pligter. Brætspil for par at spille er en måde ud af alle de bekymringer og stigende stressniveau. Jeg mener, ikke alle arbejde og ingen leg gør dig kedelig og keder? Romantisk brætspil for par, bringer parret tættere, (hvis ikke følelsesmæssigt så fysisk, for sikker!) gør obligationen stærkere. Så uanset om det er at tilføje sjovt at en banal liv eller genoplive romantikken, spil for par, er en genial måde at dræbe tid på doven eftermiddag. Her er en liste over top brætspil for par, som du kan prøve din hånd på.
Parrets Brætspil
Backgammon, Dette er en berømt terninger brætspil, hvor spillerne ruller terningerne og tælle de bevæger sig. Dette er mere en strategi spil, som gør du tænker ud af boksen. At ramme det rigtigt, backgammon er et spil, som gør dig læse dine partners sind. Er det blive bedre?!
Nygifte, hvis du er på udkig efter hjemmelavede brætspil for par derefter “nygifte” er svaret. Du behøver ikke virkelig brug for at konstruere en tavle. Du skal have set dette spil en masse gange på tv. Alt du behøver er et par kort, et par interessante spørgsmål om dig selv (for at spørge din partner) og en belønning! Sidder på tværs af hinanden og lad spillet begynde. Dette spil der kan spilles med 2-4 par ad gangen.
Dirty Minds, Brætspil for par har lige fået en lille interessante. Dette spil for par, er faktisk, det modsatte af, hvad det antyder. Du har at give din partner egentlig pervertere ledetråde, som rent faktisk har uskyldige svar. Det er hans vilde fantasi, der foregår gøre ham tabe! , Igen, dette er et af de hjemmelavede brætspil for par minus bord! Pretty praktisk, hva?!
Sandhed og Dare, Sandhed eller konsekvens spørgsmål for par er det ultimative sjove brætspil for par. Her er din chance for at få så beskidt, som uartige eller romantisk som muligt med din elskede partner. Du kan også prøve at et par udgaver af dette spil og henviser til sandhed og turde spørgsmål til voksne og frække Truth or Dare spørgsmål og tør idéer til udformning dem whacky spørgsmål at spice det op!
Scrabble, Med et par ændringer til reglerne i scrabble spillet kan være lige så romantisk som nogensinde! Så her er et par nye regler for at spille scrabble som et brætspil for par. Men reglerne for, hvordan de ord bør præciseres og fordelingen af ​​alfabeter forbliver de samme.
Regel # 1: Hver »fyord ‘får ekstra 50 point.; Regel # 2: Hvis du stave en kropsdel, får du kysset der som en belønning.; Regel nr. 3: Et stykke tøj kommer ud jer med hver ekstra 50 point.
Har vi brug for flere regler her?
Chess; Her er den virkelige skak af livet. Indtil videre har du spillet skak for at vinde, men nu er det om at miste. Taberen tager det hele. Hver tid du mister et stykke jeres partner skal tage ud et stykke tøj. Når alle tøjet er slukket din partner skal vide hvordan man slår en fyr på eller pige, som tilfældet kan være, at tabe med ynde. Jeg tror ikke, nogen her behov nogen yderligere forklaringer.
Andre klassiske brætspil, såsom »Pictionary ‘,’ Battleship«, »Monopoly ‘,’ Dam ‘,’ Othello ‘,’ Life Stories ‘,’ pool ‘,’ Guess Who?”, Kan “Spøgelser og Obsession” vendes i brætspil for par. Disse spil er ikke kun underholdende, men også hjælpe dig med at oprette forbindelse til din partner på en sjov måde. Så hvis du stadig er på udkig efter sjove ting at gøre, når du keder dig, tag fat i tasterne gå købe et spil og begynde at spille. Have det sjovt!

Master Bedroom rhus
Hvor hen til lave et fladt dæk
Sådan at trimme et træ
Hjemmelavet babymad
Indendørs tropiske planter
Indendørs Palm Trees
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Udendørs Bryllup Ideer om et budget
How at nærme sig en pige
Gave Indpakning Teknikker
Cork Gulvbelægning Anmeldelser