Brændstof Injector Cleaner

I slutningen af ​​1980′s, begyndte mere udbredt karburatorer få erstattet af brændstof injektioner systemet. Brændstofindsprøjtningssystemet bruges til at blande brændstof med luft, der skal fodres ind i cylinderen på en forbrændingsmotor. The Enheden sikrer ensartet og forholdsmæssig blanding af luft med brændstof (gas eller diesel). Da dette system hele tiden kommer i kontakt med olie og brændstof den har brug for hyppig, men korrekt rengøring kun bruger foreskrevne teknikker. Derfor er det vigtigt af brændstof injektor rengøringsmidler er steget, efterhånden som flere og flere mennesker måtte beskæftige sig med forskellige brændstof injektor problemerne. Men hvordan brændstof injektor renere arbejde? Og der er den bedste metode til rengøring brændstofindsprøjtningssystemer? Lad os prøve at besvare disse spørgsmål.
Behov for brændstof Injector Cleaner
Hvorfor er brændstof injektor rengøring påkrævet? Den vigtigste årsag er den aflejringer, der ophobes i injektoren spids, og det kan blive gradvist værre. Når en motor er først slukke efter en lang tids brug, er det stadig meget varmt. Dette er det tidspunkt, hvor indlån er dannet. Denne tid er forelagt af teknikere som “Heat Soak ‘periode. Når motoren er slukket cirkulation af kølervæsken stopper og på samme tid, motortemperatur stiger i et stykke tid, indtil luften udenfor begynder at køle det ud. Den lille brændstof tilbage på injektoren spidsen bakes og de mere volatile flydende komponent fordamper væk, der efterlader den faste del af brændstoffet bagud med injektoren spidsen. Den porøse masse af brændstof og olie depositum consolidates på injektoren og processen er kendt som Kokskul. Processen af ​​kokskul sker kun i varmen blød periode, og er ikke set, mens motoren kører. Naturligvis er det brændstof, injektor funktion hæmmes af disse indlån og det er når vi har brug brændstof injektor rengøringsmidler.
Brændstof Injector Rengøring
Der er en række metoder, der anvendes til indsprøjtning rengøring. Til at begynde rengøring kan du gå til et brændstof injektor renere kit. Når du har et kit, går gennem manualen, som vil få dig parat til processen af ​​brændstof injektor rengøring. For at starte, skal du bestemme placeringen af ​​indlån og lukkede brændstofforsyningen til sørge for, at brændstoffet ikke strømmer igennem injektoren, mens du laver det rengøringsjob. Du kan bruge et bypass slange eller fjerne brændstofpumpen for at undgå brændstoffet ind i indsprøjtningsdyser.
De øvrige mest anvendte metode er ved at sætte renere tilsætningsstoffer i brændstoftanken. Disse brændstof injektor renere tilsætningsstoffer reducere volatiliteten i de lysere dele af brændstof derved minimere der fordampning, når motoren er lukket ned. Men de har et par ulemperne også. I stand til og effektiviteten af ​​disse tilsætningsstoffer i at fjerne tunge indskud er ikke fastslået. Desuden er flygtige komponenter af brændstof er trods alt de mest energieffektive komponenter, og hvis de er undertrykt, får en bils brændstoføkonomi hæmmet. Anden ulempe er, at tilsætningsstoffet gennemstrømshastighed og spray mønstre, som ikke er blevet undersøgt op på, hvilket er et kritisk aspekt i bearbejdning af indsprøjtningsdyser.
Rail flush sæt er en anden form for brændstof injektor renere. I denne procedure er brændstofpumpen ud af. Brændstoftilførslen linier fjernes derefter og tilsluttet en ordning, der leverer et koncentreret injektor rengøringsmiddel direkte til injektor via brændstof jernbane. Støvsugeren virker på deponering lag og dermed rense systemet. Her er fordelen, at der i denne system du kan aggressivt gøre brug af koncentrerede rengøringsmidler og få ønskeligt resultat.
Den enkleste metode med den højeste effektivitet er metoden for manuelt at rense indsprøjtningsdyser ved at fjerne dem fra bilen. Metoden har også den fordel at teste injektoren strømningsmønstre og priser før og efter rengøring for at bekræfte effektiviteten af ​​processen. Det mest oplagte og eneste ulempe med denne metode er den forhøjede lønomkostninger og tid på grund af virkningen af ​​at fjerne og påsætning af hele systemet.
Derfor kan vi konkludere her, at det brændstof indsprøjtning renseprocessen ikke er en hård en. Der er bare behov for en generel bevidsthed om, hvad der er bedst for din bil. Der er mange brændstof injektor renere valgmuligheder på ethvert auto dele butik, men at holde de ovennævnte punkter i tankerne kan du gøre et klogt valg for dig selv.

Sådan Gør Small Talk
Udvendige maling farver
Hvordan man bliver en bedre person
Kinesisk Bamboo Tree
Andet Ægteskab brudekjoler
Havefest Idéer
Wheel Bearing Støj
Blomst Tattoo Design for kvinder
Fransk Nail Tips
Sink Drain Reparation
Sådan ændres transmissionsolie