Bougainvillea Plant

Bougainvillea en slægten af ​​blomsterplanter, der er kendt for deres dejlige blomster, der blomstrer adskillige gange i løbet af året. Blomsterne kommer i en vifte af farver fra lilla og lyserød til dyb rød. Bougainvillea planter er faktisk woody vinstokke med tornede horn, som er hjemmehørende i lande i Sydamerika, herunder Brasilien, Peru og Argentina. De er ofte nævnt som ørken vinstokke og er stort set dyrkes som prydplanter i blomst haver. Læs mere om blomstrende planter.
Plant Beskrivelse, Planter der tilhører den bougainvillea slægten kan nå en højde fra 1 til 12 meter. Det er for det meste stedsegrønne planter, men kan løvfældende i tørre områder. Bladene er omkring 4 12 cm lange og kan spredes op til 2 til 6 cm. Bladene er arrangeret skiftevis på grenene. Tornene af planten som regel sig at indeholde en voksagtigt stof, som er sort i farven. Den faktiske Bougainvillea blomster er meget små. Men stadig en klynge af tre blomster omgivet af 3-6 tynde og farvede højblade. Farven af ​​disse dækblade kan variere fra hvid, rosa, gul og magenta til lys rød, lilla og orange. Disse farverige højblade er, hvad gør Bougainvillea blomster mere attraktiv og tiltrækkende. Som dækbladene er meget tyndt ligesom papir, Bougainvillea blomster sommetider benævnes »papir blomster«.
Bougainvillea Plant Care, Nøglen til bougainvillea plantepleje er at give den til det optimale betingelser for vækst, herunder tilstrækkelige vand og sollys, og de relevante jordtype. Normalt er stiklinger bruges til bougainvillea reproduktion af planter. Til dyrkning bougainvillea, vælge en placering, der modtager direkte sollys, i det mindste for 5 til seks timer om dagen. Dette er en vigtig forudsætning for at sikre bedre blomstring. Anlægget normalt foretrækker godt drænet og lerjord. Hvis du vil til at vokse bougainvillea i en gryde eller beholder, så sørg for, at puljen er korrekt drænsystem og et hul i bunden. For så vidt angår vanding angår, er det afhænger af en række vilkår, herunder, jordtype, vejr og klima. Når først planten etablerer sig stærkt på jorden, ville det kræve lidt vanding. Men, vil nogle vanding være påkrævet i løbet af vækstsæsonen. Normalt kontrollerer jorden før vande your Bougainvillea anlæg. Hvis jorden stadig er våd fra tidligere vanding, derefter vente et stykke tid. Men hvis jorden synes tør, så vand anlægget grundigt. Ved mere om container havearbejde.
Bougainvillea Plant Beskæring, Beskæring er en meget vigtig del af anlægget pleje til fremme sund vækst og blomstring. Det ville også bidrage til at opretholde en god form af anlægget. Like beskæring kan klemning også bidrage til at fremkalde blomstringen i Bougainvillea anlæg. Klemning processen med at fjerne cirka en halv cm af spidsen af ​​den nye skyde med hjælp fra fingre. Knibning kan være et godt værktøj til at fremkalde blomstringen i Bougainvillea anlæg. Til beskæring af anlægget, skal du bruge et par af haven trimming, metalpladesakse og grensaks. Brug haven Clippers at fjerne døde og beskadigede gren og også de grene, der krydser hinanden. Prøv at tynde den indre del af busken en smule for at sikre en bedre luftcirkulation. Kig også for det skadede eller syge stokke, hvis nogen. Fjerne sådanne stokke ved hjælp af en skarp forskydning for at holde din Bougainvillea sundt.
Is Bougainvillea Plant Giftige?; Bougainvillea ikke betragtes som en giftig plante for mennesker eller kæledyr. Men den torne eller voksagtige saft af planten kan forårsage mindre hudirritation hos nogle personer. Such hudirritationer kan lejlighedsvis manifesterer sig i hududslæt så godt. Så korrekt vask de områder af huden, der kommer i kontakt med torne og saften fra planten. Hvis den hududslæt eller irritation udseende en smule alarmerende, så kontakt din læge.
Bougainvillea plante er normalt resistent mod en række skadedyr og sygdomme. Det kan dog blive angrebet af bladlus, orme, larver og mider til tider. Bortset fra disse skadegørere, kan et par plantesygdomme også påvirke Bougainvillea. Blad spot og mildews nogle af de almindelige bougainvillea plantesygdomme. Til beskyttelse af anlægget mod disse sygdomme, det er meget vigtigt for at inspicere og fjerne syge blade af planten ved beskæringen. Bortset fra disse sygdomme, hvis rod af planten kan rådne, anlægget er vandes for meget. Så voksende sunde bougainvillea kræver en lille smule omsorg og opmærksomhed. If dyrket og vedligeholdt ordentligt, kan bougainvillea være et udmærket stueplante i køligere klimaer. Det kan også være en smuk tilføjelse til et landskab for dem, dejlige og attraktive blomster. Faktisk er bougainvillea en af ​​de mest populær prydplanter, der anvendes til landskabspleje formål i de varmere områder.

Hvordan man opbygger en dørkarm
Bil Detailing Priser
Bedste Hele House Vand Filter
Gennemsnitlige omkostninger for Finish en Kælder
Skole Reunion Idéer
Vanskelige Riddles
Billige Dato Idéer
Heater Core Genanskaffelsesomkostningerne
Gode ​​Gaver til kæreste
Dating en gift mand
Sådan ændres en generator