Borsyre syre Ants

For at slippe af med en myre angreb hjemme og værftet, er det bedst at gå for ikke-giftige måder og metoder, med henblik på at gøre det. Brug borsyre, tømrer myrer, sukker myrer, røde myrer og andre typer af disse insekter, kan passes fra, og uden risiko for bivirkninger. Der børn i hjemmet bliver en stor bekymring, mens du bruger kemiske pesticider. Så tager sikker måde og lære af denne artikel om effektiviteten af ​​borsyre syre for myrer.
Borsyre Myrer opskrift
Opskrifter af borsyre at slippe af med myrer er nemt og billigt at lave. Forbered et mix af syltetøj og borsyre. Put dette mix i en container og placere dem hvor du ser myrerne besøger hyppigt. Du kan også lave en blanding af borsyre med sukker og varmt vand, eller blot lave en løsning af syre og varmt vand og bruge det som en spray. Vær sikker på at holde disse ant killer opskrifter utilgængeligt for børn. I visse tilfælde kan det forekomme, at myrerne ikke reagerer på disse agn. Hvis dette sker, så du sandsynligvis nødt til at justere forholdet mellem ingredienserne. Hvis for meget af borsyre er føjet til agn, kunne så insekterne ikke spise det eller kan ikke bære det til deres koloni. Tilføje nogle vegetabilsk olie eller jordnøddesmør, osv. til den lokkemad virker også som en effektiv hjemmelavet myre killer. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse.
Det var om den simple opskrifter af borsyre syre for myrer. Lad os nu få et kig på metoden til at bruge opskrifter som lokkemad.
Brug Boric syre Ants
Inden han bringer agn for myrer, skal du gøre en rengøring session i dit hus. Forsegle alle revner eller huller i huset og slippe af en fødevare stykker, som kunne have fået stukket i kringelkroge. Rengør alle apparater i køkkenet, især dem, der indeholder mad. Kommer til placeringen af ​​agn, bemærkes det, at borsyre kan være skadelige for kæledyr. Så mens du vælger det sted, sikre, at dit kæledyr ikke har nogen adgang til det. Placering af agn bare overalt kan gøre det sted mindre pæn. Så det er smart at placere den på små strimler af bagepapir, sølvpapir eller inde strå. På denne måde, behøver du ikke bekymre dig om at få det sted renses, hver gang du skifter agn.
Ændre agnen, hver to eller fire dage, for at holde dem friske hjælper og arbejder effektivt for at komme af myrer. Du kan gøre dette ved at blande op ingredienser, som du brugte til at forberede agn. Selvom det kan tage mere end et par uger til at slippe af med myrekolonier infesting dit hjem og værftet, vil der være en mærkbar reduktion i deres antal. Hvad har at gå bag brugen af ​​borsyre syre for myrer, er sammenhæng og smart planlægning, således at man får de ønskede resultater. Vide mere om at slippe af med myrer i køkkenhaven.
Bortset fra at bruge borsyre at slippe af med myrer, kan du også bruge en spray af en blanding af sæbe og løsning. Alternativt kan du også drage fordel ved at bruge appelsinskaller. Udblødes i vand natten over og anvende løsningen som en spray på insekter. En ammoniak-baseret rengøringsmiddel løsning er også, lige så effektiv som en borsyre opskrift. En anden spray, som kan foretages af lagt i blød tobaksblade i varmt vand, kan også bruges.
Få flere af sådanne myre dræbe opskrifter ved at læse mere på:; Hjemmelavet Ant Killer
Hjem Afhjælpning to Kill Ants; Kom Rid af myrer; Sådan Kill Ants; Ovenstående citeret opskrifter af borsyreanhydrid syre for myrer har været brugt og nydt af de fleste. Så tage ned opskrifterne og slippe af med insekterne infesting dit hjem.

Hvordan man rent Plastic Forlygter
Weekend Getaways for par
Permanentet hår Shampoo
Baby Shower Dekorationer Gør
Matchende tatoveringer
Hvem er jeg Tænkeboksen
Gæsteværelse Udsmykning Idéer
Casablanca Lilies
Omkostninger til at bygge en garage
Bedste Bryllup Sange
Lemon Verbena Plant