Bohemian brudekjoler

I begyndelsen af ​​det tyvende tallet, da boheme stil kom på mode Det befriede det HEP kvinder og ‘det’ piger fra lænker korset og underskørter. Ikke overraskende en sådan måde at klæde var resultatet af skamløs tænkning og ukonventionelle, kunstnerisk livsstil. Selvom oprindeligt ‘boheme “var akkrediteret til den autentiske sigøjnere, som rejste fra Centralasien, den litterære verden lappede op unorthodoxy af deres livsstil og kunst. Således ‘boheme’ var kommet for at blive, og blev den mest tilbagevendende mode i nyere tid. Så hvis dit bryllup dato nærmer uden at du behøver fundet den perfekte brudekjole, så sandsynligvis kaste et blik på nogle smukke overkommelig boheme brudekjoler isn’ta dårlig idé.
Typer af Bohemian brudekjoler
Alle disse boho-chic rødmende brude skal vide nogle ting om boheme brudekjoler før de går ud for at shoppe for deres flatterende Brudekjolen. Etherealness er nøglen til boheme-stil kjole op. Bohemian brudekjoler har sædvanligvis lange, flydende, flagrende stof med højre accentuering i aktiverne i en krop. Et dristigt, avant-garde kjole og perfekt Jordet tilbehør til at gå med kjole er den mest eftertragtede kig blandt damer, der skal til at gå op ad kirkegulvet. Derfor bliver nogle af de romantiske boheme brudekjoler nævnt her, som vil give dig nogle ideer til, hvordan du kan glam op dit bryllup look.
Ærmeløs Bohemian brudekjoler, Da sommeren er lige om hjørnet, ville bryllup af sæsonen være en sandstrand bryllup. Og ville intet foranledige gommen til at sige, at jeg gøre, hvis han ser sin dame kærlighed i short, ærmeløs boheme brudekjole. Sleeveless or stropløs boheme brudekjoler der er mest sexede brudekjoler, så, hvis du har en krop til at flagre, skal en sådan kjole kunne være den, der passer til konturerne af din krop. En smule af huden ses op skulderen og ned i benet, med flagrende chiffon stof og en stor sløjfe bundet på midten riff er udseendet til at dræbe for. Da denne kjole ville sige det hele, er det bedre ikke at være over-dekorative, i stedet hylde dig med sart blomst hoved bands og gøre vild, frisindet Lokker ville være dejligt.
Boheme brudekjoler med ærmer; en boheme brud er hippie, underlig lunefuld og elegant smuk. Man kommer ind i formen af ​​denne fortryllende, frisindet brud til dit boheme bryllup, den rigtige bryllup kjole er et must. Så når alt til din bryllup er boheme, skal brude kjole be fortryllende. A boheme brudekjole med ærmer er bare den kjole, som ville passe anledning. Stoffet kan tyl, chiffon eller endda organza. Dekorationer som broderier, kniplinger, perler or vinger kan sætte fut i denne ladlængde kjole. Du kan eksperimentere med hætte ærmer, klokke ærmerne samt frakke ærmer i din kjole.
Farverig Bohemian brudekjole; Som sagt før, bohemeliv en tribut til Moder Natur. Æterisk udseende er hvad de fleste kvinder søger i denne rå verden af ​​ekstravagante makeup og phoniness. Kan blive din bryllupsdag er den dag, hvor du kan efterlade alle de forstillelse og skikke, og omfavne natur med tjavsede farverige boheme brudekjole. For en brud, sværger siger ægteskabet i en hvid kjole er den sædvanlige normen, men bryde ud af boksen ved at siger “Jeg Er ‘i et blomstermotiv or leafy mønster kjole kan være ting, som du virkelig ønsker. Hvis du har besluttet det, så her er nogle ting, du bør huske på, mens du vælger din boheme brudekjole. Prøv ikke at vælge alt for struktureret mønstrede kjole, da det kan bare underminere boheme tøj stil og gøre det ser alt for dekadent. Mønstret kan være store eller små efter ønske, skal din kjole trække essensen af ​​hippie stil.
Bohemian Maxi brudekjole, En af de vintage boheme brudekjoler er en maxi brudekjole, som fremhæver den “anything goes” mode halvfjerdserne. En maxi brudekjole behøver ikke at være kedelig or lidet flatterende. You kan fremhæve din kjole med matchende dikkedarer og rammer, og vælge en lille smule afslørende halsudskæring at tilføje en glamourøs præg over sig. Sådanne Victorian prærie inspireret brudekjoler kan laves i elfenben, fløde eller Peachy hvide. En sådan kjole kan stjæle kernen i ethvert gommen og gøre alt brudepiger grønne af misundelse.
Bohemian Brude Makeup
Da de ovennævnte boheme brudekjoler har givet dig en idé om, hvordan du gør din brudekjole boho, vi går videre til brude makeup. For de vigtigste “dag” i dit liv, så lad dit hår ned og give den nogle krøller. En blomst krans om håret og bittesmå blomster klippet i Lokker ville give et indtryk af en nisse Fairie. De, der har kort hår behøver ikke at ærgre som mangel på lange Lokker betyder ikke, at du ikke kan trække dine boho-chic look. Når alt omkring boheme er dristig og skæve, så bør bryllup sko også være en langt fra konventionalitet. Sats på ballet sko eller hjemmesko pyntet med blomster i stedet for formelle sko. Makeup skal være af kobber toner at bringe en naturlig Jordet look.
Læs mere på:; Bohemian Tøj til kvinder; utraditionelle brudekjoler, brudekjole farver; Bohemian brudekjoler inspireret af naturlige oprindelige skønhed og er en unik blanding af fortidens kulturer og nye tendenser. Så får din egen boheme brudekjole, hvis du er bange for at træde væk fra traditionen.

Sådan Gør Lip Gloss
Hvordan man bliver klogere
Sange til Moms
Stenbukken Woman
Berømte Love Quotes
Nem Friendship Armbånd Patterns
Asian Inspireret Bedding
Sådan Win kærligheden tilbage
Hvordan du udskifter Bremseklodser
60 års fødselsdag Idéer
Hvad farver gør Brown