Blyant Tricks

Uanset om du ønsker at imponere dine foretrukne niece eller sidder fast i en kedelig møde, gør blyant tricks er en god måde for at overføre tid. Nogle blyant tricks er nemme, mens andre er forholdsvis svært at gøre. Men med lidt øvelse, vil du være i stand til at koordinere og snurre rundt blyanter med fingerfærdighed. Her vil vi diskutere, hvordan man gør blyant tricks.
Blyant Tricks: Den Spin
Tag en lang blyant og hold den forsigtigt mellem din pegefinger, langfinger og tommelfinger. Sørg for at din langfinger og pegefinger er mindst en tomme fra hinanden, og alle fingrene skal pege opad. Du bør greb blyanten meget let med langfingeren og også slappe håndleddet. Nu udvide din pegefinger og fold langfingeren, så den hviler på indersiden af ​​sit sidste fælles nøjagtigt på tommelfingeren. Flyt din pegefinger og langfinger i frem og tilbage bevægelse og holde denne fremdrift. I første omgang kan det være lidt svært at dette blyant trick, men med lidt øvelse vil du være i stand til at mestre det.
Blyant Tricks: The Twist
Fold dine hænder og læg dem foran dig, så dine fingre peger opad. Læg nu en blyant vandret i svømmehud rummet mellem dine tommelfingre og pegefingeren. Hold blyant fast i mellem tommel-og langfinger, drej fingerspidserne på din højre hånd væk fra kroppen og fingerspidserne på din venstre hånd mod dig. Nu flytter højre tommelfinger i rummet mellem venstre tommel-og pegefinger. Som dine hænder igen, vil din højre tommelfinger flytte tværs over ryggen på din venstre tommelfinger. Vippe dine hænder frem, når fingrene på din venstre hånd peger mod din krop. Blyanten vil flytte til udgangspositionen.
Blyant Tricks: Finger Roll
Først holde en blyant i mellem din pegefinger og langfinger med håndfladerne nedad. Blyanten skal være fuldstændig lodret med to tredjedele af blyanten bliver under din hånd. Nu skubbe pegefingeren ned, så blyanten kommer til en næsten vandret position og derefter placere din ringfinger under blyanten at stabilisere den. I denne position skal det se ud som blyant væves mellem dine tre fingre. Fjern pegefingeren fra blyanten, og det vil øjeblikkeligt lave blyanten flytte frem og tilbage mellem langfingeren og ringfingeren. Flyt din langfinger nedad mod din ringfinger, looping din pegefinger tilbage under blyant, så det er i en vandret position. Placer din lille finger på toppen af ​​blyanten og lad de andre fingre glide ned. Hold blyanten igen mellem tommel-og pegefinger og fortsætte glidende og dreje blyanten.
Blyant Tricks: Med Flip
Dette er en af ​​de mest let blyant tricks, og det kan beherskes inden for en kort tid. Til dette trick, placere dine hænder på en flad overflade som et bord, palmer nedad. Uden at fjerne palmer fra bordet sted langfingeren over din pegefinger. Læg nu en blyant på langfingeren og balance. Svirpe pegefingeren udad nedefra langfingeren, vil det gøre blyant roterer i en 180 graders vinkel over din hånd. Du vil måske gerne vide mere om pen spinning tricks.
Så her var nogle seje blyant tricks, du kan gøre når som helst og når som helst. Alle disse blyant tricks kræver, at du holder blyanten med en løs greb og eksperimentere med forskellige vinkler for at finde en, der fungerer bedst for dig.

Cute Easy Hairstyles
Rat Fjernelse
Støvler for Big Kalve
Bergamotolie
Badeværelse Tile Installation
Hvordan jeg skulle blokke Out en Cell Phone
Køkken Design Layout
Tørring Urter
Pitcher Plant Fakta
Rose Water Fordele
Stue Colors