Blødgøringssystem Reparation

Mange af os mener, at vand barske, hvis der er enorme mængder af mineraler som magnesium og / eller calcium. Selv om det er en udbredt misforståelse, at hårdt vand er altid usundt for forbrug, men i stedet det efterlader en hvid oprustning over køkkenet vandhaner og brusehoveder. Også hårde vand har tendens til at minimere sæbe evne til at rense ordentligt hvilket betyder, at du ender med at bruge mere vaskemiddel til at vaske tøjet og mere flydende sæbe til at rengøre retter. Mens du bruger vand blødgørere, opfordrer mekanisme for udtænke at fjerne mineraler. Brug blødt vand eliminerer ophobning over vandhaner og rør, plus en anden fordel er, at du går gennem mindre rengøringsmidler og flydende sæber, end du ville med hårde vand. Så uønskede mineraler erstattes med de nødvendige natrium og / eller kalium ioner. Læs mere om vand blødgørere: hvordan de virker.
Reparation af Vand Blødgørere
Til tider skal vand blødgørere, der skal repareres på grund af nogen problemer med reguleringsventil. Du kan enten erstatte ventilen med forhandleren røret også. En anden reparation, der kan har brug for din opmærksomhed er harpiksen perlerne, der skal udskiftes, da de har tendens til at bære ud. Uanset hvad problemet, vil følgende skridt hjælper dig med at forstå hvordan du kan reparere vand blødgørere. Læs mere om afkalker fejlfinding.
Nødvendige materialer, Blødgøringsmiddel, vand Vakuum, Broom, Salt; Sæbe; Natrium hydrosulfite sammensatte; Citronsyre renere; Phosphorsyre renere eller saltsyre, Trin # 1: Tænd din blødgøringsanlægget system off. Til det skal du søge efter forbindelsen mellem den elektriske tilslutning af rør til huset. Du vil se en ventil, der er angiver på Soft, sno ventil i den anden retning. Når du Twist ventilen, kan du slå de vigtigste strømmen. Læs mere om afkalker systemer.
Trin # 2: En regelmæssig inspektion er nødvendigt (mindst én gang om måneden) til at bestemme den nøjagtige mængde af salt tilbage i tanken. En almindelig fejl, der opstår, er, at blødgøringsanlægget er ude af salt (natrium klorid). Du ser, salt får blandet ind i saltlage tanken, så det kan arbejde sin magi i at fjerne mineraler fra den barske vandet. Mens fylde saltlage tanken, skal du huske på, at der ikke er spor af salt venstre og tanken får genopfyldes med 2 / 3 med stensalt eller fordampet salt.
Trin # 3: Har en årlig inspektion af saltlage tank eller andet, du vil ende op med salthorste i selve tanken. Du skal bruge kosten til at skrabe ekstra salt eller salthorste. Tag et vakuum for at fjerne alle de uønskede sedimenter, anvende sæbe og vand til at rense tanken.
Trin # 4: Når du er færdig med at rense saltlage tanken, inspicere resinsoejlen så godt. Se, om det kræver en rengøring så godt. Denne seng er netop ved siden af ​​den saltlage tanken du lige rengjort. Resinsoejlen er ansvarlig for den faktiske blødgøring af vandet. Mineralerne som jern, mangan, og silt er dem, der påfører emner inde i resinsoejlen. Du kan bruge de kemikalier, der er nævnt i de nødvendige materialer listen: Natrium hydrosulfite sammensatte, fosforsyre renere, og citronsyre renere.
Trin # 5: Til slut rengøring af harpiks sengen, vil du klare injektoren først. Lad skyllemiddel gå gennem en cyklus af manuelle oprydning, og derefter gå videre til injektoren og skærmen er knyttet til det. Denne injektor også får størknet til tider med sedimenter, krybe ind i skyllemiddel med salt.
For yderligere information om afkalker reparation, gå til:; blødgøringssystem Installation, hvordan du installerer en blødgøringssystem; Brug stensalt er den bedste løsning, da det er billigere, men det kræver mere opmærksomhed mod blødgøringsanlægget vedligeholdelse aspekt af skyllemiddel. Hvis du ikke føler, at du har gjort en effektiv job på blødgøringsanlæg reparation, får en handy mand til at tage et kig på dit endelige værk.

Wise ordsprog og citater
Hvad Piger Vil Guys at vide
Bedste Köln For Mænd
Orientalsk Liljer Care
Berømte Sad Love Quotes
Tropiske Interiør Design Idéer
Gæste Soveværelse rhus
Microdermal Implantater
Lædermøbler Conditioner
Wall Gips Reparation
Baby Gift Basket Idéer