Bird of Paradise – Serviet Fold

Hvis du er træt af den regelmæssige borddækning, gøre noget fancy for din kommende fest at imponere dine venner og inviterede. Tjek simpel bordpynt ideer og origami serviet folde instruktioner. Du kan lægge en blomst eller tern dug i en diagonal måde, snarere end at lægge det i lige måde. Og tro mig, en simpel paradisfuglen serviet folde vil tilføje elegance til din veldækket bord, uden at det koster dig ekstra penge. I denne artikel vil vi diskutere nemme trin for at oprette en paradisfuglen serviet folde.
Hvordan man Fold a Bird af Paradise Serviet?
Fuglen af ​​paradis serviet folde er inspireret af den attraktive tropiske blomstre, fuglen af ​​paradis blomst, der nøje ligner en fugl næb. Selvom hvid farvet serviet går godt med alle typer af bordpynt, kan du tænke på at bruge orange eller røde serviet til at gøre paradisfuglen serviet folde. Hvis du gør det vil skabe at en visuel effekt af den faktiske blomst. Nævnt nedenfor er enkle trin-for-trin instruktioner om hvordan man laver paradisfuglen serviet folde:
Trin # 1, og i denne særlige type serviet origami, vil du oprette stående folder. Derfor, at skabe de flotteste paradisfuglen serviet folde, skal du temmelig stive linned servietter af en god kvalitet. Ellers i tilfælde af manglende tilgængelighed, gælder stivelse til din almindelige middag servietter til at få den ønskede stivhed.
Trin # 2; Tag en presset serviet og læg den på et bord. Udjævne serviet og fold det i halve. Igen fold servietten på midten, og tryk på. Nu får du en kvartalsvis foldet serviet (ligner en kvadratisk form). Vend servietten diagonalt på en sådan måde, at de fire frie hjørner er leder i bunden.
Trin # 3, Det næste skridt er at folde firkantet servietten diagonalt ind halv, for at oprette en trekant. Du kan løfte den fri hjørnerne den øverste ende. Hvis du følger rigtigt indtil dette trin, vil det åbne spidsen af ​​foldede servietter direkte væk fra dig.
Trin # 4, Nu skal du holde højre hjørne af trekanten formet servietten og fold det langs en imaginær center-line. Hvad du får er en ny spids (til højre) vender mod dig. Trykke på den med en jernvilje gøre en hel del lettere at opretholde denne fold.
Trin # 5; Gentag trin fire og denne gang, fold venstre hjørne diagonalt langs midterlinjen. Så du har en diamant formet serviet, med to nederste spidser strækker sig ud over den oprindelige trekant, og peger mod dig. Igen, finger tryk på servietten til at gøre rent folder.
Trin # 6, Tuck højre og venstre nederst tips under serviet, og sørg for at de ligger jævnt med bunden af ​​den oprindelige trekant. Med denne får du formen på din trekant tilbage, som du har gjort i trin 3. Glem ikke at trykke på fold med fingrene eller jern.
Trin # 7; forsigtigt fold trekanten i nøjagtigt halv langs midten, væk fra din side. Den centrale sømmen vil direkte mod dig, mens trekanten hjørner vender ud. Med andre ord vil trekant formede folderne forbliver skjult inde i aktuelle fold.
Trin # 8, Nu er du næsten klar til at oprette paradisfuglen serviet folde. For at gøre det se ud som fugl af paradis blomst, hold foldede bunden fast og løft af de fire servietten hjørner (et ad gangen) at skabe pegede flaps. Måske foretrækker du at læse mere om dekorative håndklæde folde.
Så er ikke teknikken til, hvordan man folde en serviet til en fugl af paradis nemt? Denne klassiske origami serviet folde design vil helt sikkert forbedre udseendet af spisebordet og give en festlig touch til enhver lejlighed. Ud over dette, kan du prøve fans, dobbelt fans, roser, tulipaner, stearinlys, osv. supplere din fest tema og jeg er sikker på dine gæster vil også blive imponeret over din kreativitet og fantasi.

Justerbar Gulv Lamp
Billige Baby Shower Dekorationer
Store Pick up Lines
Bedste Sensitive Skin fugtighedscreme
Banket Tabel Dekorationer
Stenbukken Personlighed
Badeværelse rhus
Maling Farver til køkkener
Fotos på lærred – Hvordan Gør-det-selv
Tørring Urter
Sådan Win hende tilbage