Bird of Paradise Plant Care

Fugl af paradis (Strelitzia reginae) er en plante hjemmehørende i Sydafrika, der har en slående udseende ofte udnyttes til udsmykning. The orange and blue flowers of the plant bear resemblance to ett exotic bird, spotted between the broad leaves of the plant. Fuglen af ​​paradis planten vokser i rigeligt i det østlige Cape i Sydafrika, langs flodbreder og rydninger i de kystnære bushen. Et godt kilden til nektar for fugle, men trives i det milde klima, der ser regn i løbet af året. Den dyrkes i mange lande over hele verden, især sted med subtropisk klima. Blandt de interessante paradisfuglen plante faktiske omstændigheder er, at denne smukke anlæg er den officielle blomst fra byen Los Angeles. Hvis du beslutter at gøre denne plante en ny tilføjelse til din have, her er nogle paradisfuglen plantepleje instruktioner.
Dyrkning Bird of Paradise Plant
En fugl af paradis stueplante kan dyrkes i de fleste jorder, men nyder godt af frugtbare, organiske jorde, der har god dræning. Grav en plante hul, der er 2 til 3 gange diameteren af ​​rodklumpen, med så meget dybde som rodklump. Inden plantning, vand grundigt anlægget. Forsigtigt fjerne det fra beholderen og placer den i den forberedte hul. Sørg for, at toppen af ​​rodklumpen ligger på niveau af jordoverflade. Fyld hullet med jord og forsigtigt klappe det ned. For at sikre imod luftlommer tilbage, vand godt, mens plantning. Lav en lavvandet voldgrav omkring anlægget med den ekstra tilbagefyldning jord, så vandet løber ned til rødderne.
Bird of Paradise Plant Care efter plantning
Vanding og Bioklip; Hvis du ønsker dit anlæg blomstre, sikre den modtager tilstrækkelig fugt løbet de første seks måneder. Ved, at både tør og klæg jordbundsforholdene vil gøre fugl-of-paradis blade til gule og i sidste ende dø. Efter de første seks måneder (også kaldet etablering periode), hyppig vanding fra regn eller vanding under den varme vækstsæsonen giver den ideelle mængde fugt. I vintermånederne, tjekke jord og vand kun når det er forholdsvis tørt. Tilføjelse af et lag af barkflis i bunden af ​​paradisfuglen plante hjælper med at bevare fugten, stabiliserer rod temperatur, og reducerer ukrudt skadedyrsangreb. Men, lad 2”til 3”cirkulært område omkring stænglerne af planter fri muld. Hvis der er konstant kontakt mellem muld og stilke af anlægget, kan det føre til stamceller rådne. Kan man anvende økologiske barkflis såsom blade, fyrrenåle, bark og flis eller uorganiske barkflis såsom grus og knuste Sten.
Befrugtning og Beskæring, at fremme væksten og blomstringen, skal man tilføje fertilizer organisk gødning såsom spildevandsslam, gødning eller blodmel. Andre valgmuligheder omfatter granulerede landskab gødning, controlled-release materialer som Osmocote ® eller Nutricote ®. I løbet af vækstsæsonen, skal goedning anvendes omkring planterne med tre måneders intervaller efter vejledningen. Regelmæssig fjernelse af døde blade og gammel blomst stilk vigtigt til at holde anlægget sunde og mindske risikoen for svampe organismer opbygge.
Formering Hvis du vælger at dyrke en fugl-of-paradis plante fra frø, vil det tage tre til fem år til at blomstre. Hårde frø skal scarified, at gøre som de bør først dyppes i lunkent vand i flere timer. Efter denne et lille snit skal henvises til dem med en kniv. Disse normalt spire i to til tre måneder. En anden metode er at først sætte frø i en plasticpose i køleskab 40 til 45 ° F i to uger, hvorefter de skal tages ud og scarified. Frø skal sås i hvert halvanden tomme med vermikulit (halv tørv og halv perlite), eller en færdig blanding, som holdes konstant fugtig indtil frøene spirer. When seedlings have have to løvblade, transplanterede dem til individuelle potter. Opformeret kan også ske via deling.
Læs om:; Bird of Paradise Plant, Bird of Paradise Care, hvid Bird of Paradise; Et sidste paradisfuglen plantepleje tip, at hvis du ønsker dit anlæg til at vokse høj og har større blomster, holde det i delvis skygge. I fuldstændig sollyset, vil din plante være mindre, med blomster på kortere stilke.

Gæsteværelse Udsmykning Idéer
Hvordan man kan beskrive dig selv
Asscher Cut Diamond Øreringe
Hvordan man rent Bruser Døre
Hvordan man kan måle Inseam
Transmission Genopbyg Omkostninger
Hvordan at slippe af Age Spot
Vinduesrude erstatning
Feng Shui Indretningstips
Identificering Træer
Skridt til at bygge et hus