Bird of Paradise Flower

Fuglen af ​​paradis er en gruppe af planter, der hører til Strelitzia slægten. De forskellige planter i denne gruppe producerer blomster, der har deres egen kalejdoskopiske farver. En art i denne gruppe af planter producerer blomster, der har smukke farver af blå, gul og orange. Disse farver af blomsterne svarer til farverne for den mandlige paradisfuglen, og deraf navnet. En mandlig fugl af paradis har en stor fjerdragt og lange fjer, der er i nuancer af gult og hvidt, med brunlig / orangish krop fjer og en blå næb. Der er dog én art kendt som hvide fugl af paradis, der producerer paradisfuglen blomster, der er hvid med et strejf af blå. Nedenstående er mere information om de forskellige arter af Strelitzia planter, det vil hjælpe dig med at vælge de mange forskellige af anlægget, og pasningsvejledning at dyrke disse planter.
Sorter af Bird of Paradise Planter
Her er oplysningerne om de forskellige sorter af paradisfuglen planter, og blomsterne, de producerer.
Strelitzia Nicolai: Dette er også er kendt som den hvide eller kæmpe fugl af paradis, og kan dyrkes som en stueplante eller ude i haven. Hvis du ønsker at vokse blomster på denne plante, så er det vigtigt at plante den udendørs i solen. Den hvide fugl af paradis anlæg er mest valgt for sit banan formede blade.
Strelitzia Reginae: Dette anlæg, også kendt som kran lily, er et godt valg af anlæg til hjemmet gartnere. Det er lettest at opretholde anlægget, men tålmodighed er påkrævet for dyrkning af denne plante, da det vokser meget langsomt. Dette anlæg har fået orange og blå petaled paradisfuglen blomster.
Strelitzia Alba: Denne blomstrende plante mere kendt som den hvide fugl af paradis, bliver blomster, der har hvide og blå kronblade. Dette anlæg er derover et træ som det vokser op til 20 meter i højden, og er derfor ikke egnet til hjem haver.
Strelitzia Caudata: Denne sjældne plante er også kendt som bjerg Strelitzia. Det kan bruges som en stueplante, og har lignende blomster til Alba og Nicolai arter.
Strelitzia juncea: Denne plante kan stå en smule frost, men de vokser meget langsomt og efter få år sine blade start forsvinde, og anlægget bliver et Rør. Det bliver blomster, som har lys gul og orange kronblade.
Plant Pleje Instruktioner for voksende blomster
Vælg den rigtige variant af fugl af paradis blomst til havearbejde. Du kan købe planten online eller fra din lokale planteskole. Her er de vigtigste tip du skal følge, når dyrkningen af ​​paradisfuglen planter. ; Plant det på en solrig hjemmeside, vedligeholde og veldrænet jord. ; I vækstsæsonen, fra foråret og indtil sommer, vedligeholde fugtig jord. ; Hold beskæring planterne regelmæssigt, og altid prune den nye suckers. ; Ikke giver nogen gødning til denne plante, da den ikke som enhver salte. ; Efter de første blomster vises, kan de modne plante deles for at øge bestanden. , Det var alt om oplysninger om forskellige paradisfuglen blomster og planter, og tips til at dyrke disse planter. Så opretholde ovenstående pleje instruktioner til anlægget, og inden for få år vil du blive belønnet med de smukke kalejdoskopiske blomster.

Makeup for Acne hud
Dværg Alberta Spruce Care
Cabinet Door Hængsler – Typer
Valentinsdag Ideer til kæreste
Cosmos Flower Betydning
Lotion til tør hud
50 års fødselsdag Invitationer
Hvordan til at få mit kæreste Tilbage
Billige Bryllup Idéer
Smide en Baby Shower
Smokey Øjenskygge