Binde en butterfly

En butterfly er egnet til en formel eller en stor lejlighed som et bryllup, bold fest, osv. Det gør du ser attraktivt, stilfuld og disciplineret i Outlook, alle på samme tid. Ingen tvivl om, du har altid ønsket at binde en butterfly og ser godt ud på et bryllup, bold-dans, og mange andre lignende lejligheder, men ikke var i stand til at gøre det, fordi du ikke ved, hvordan man binde en butterfly. Faktisk, at binde en butterfly er en smule kedelig og svær at lære. Du kan dog stadig mestre denne kunst ved korrekt praksis. Artiklen indeholder nogle nemme at følge instruktionerne på at binde en butterfly. Gå igennem det, skal du følge instruktionerne og bruge det, når du har brug for.
Instruktioner for binde en Bow Tie
Trin 1: Løft kraven på din skjorte for at placere butterfly om halsen. Lade de to ender hænge over brystet.
Trin 2: Hold den venstre ende omkring 4 cm i længden. Det bør være længere end den højre ende med 1,5 cm. ELLER, justere længden på begge sider af din butterfly i overensstemmelse med den foreslåede ratio.
Trin 3: Sæt den højre ende under venstre ende. Tag den øverste knap i din skjorte som referencepunkt. Juster diameteren af ​​binde rundt om halsen. Det skal hverken være for løs eller for stram.
Trin 4: Flyt den venstre ende over højre. Bevægelsen skal være sådan, at den venstre ende krydser højre ende til at danne en knude.
Trin 5: Hold binde på den øverste knap og slip den venstre ende under højre ende. Dette vil gøre en knude på midten. Træk knuden forsigtigt rundt om halsen. Sørg for, at slips er løs nok rundt om halsen.
Trin 6: Zig-zag udgangen på dit bryst, så en fold der dannes i den brede del af stemmelighed. Som et resultat af dette trin, vil du stå tilbage med en klap i front. Fold denne flap over forsiden af ​​stemmelighed.
Trin 7: Klem den forreste del af butterfly på midten. Sving til venstre flap (den, der var længere i starten) til højre.
Trin 8: Du vil opdage, at et hul er blevet oprettet. Det er ikke synlig forfra. Fokus på den sammenklemte hjørnet og skub den gennem hullet.
Trin 9: Lav den højre halvdel af den forreste del af butterfly flad og glat at se på. Slip en finger inde i venstre bue.
Trin 10: Du vil finde tre lag på den højre halvdel. Selv dem op, mens du trækker den venstre bue gennem hullet i midten.
Trin 11: Grip alle lagene på højre side. Samtidig trækker den venstre bue gennem hullet.
Trin 12: Lav venstre halvdel af butterfly flad og endda at se på. Juster og gøre butterfly se lige forfra.
Trin 13: Tuck skjorten point mellem butterfly og dens tynde strimler. Med dette, at binde en butterfly instrukserne er fuldstændige.
Læs videre:; instruktioner om, hvordan Tie uafgjort; Mænds mode; Instruktionerne kan virke en smule forvirrende at forstå. Når du læse og følge dem, vil du finde alle de trin krystalklar. Så ikke kun læse det, men følger det også, at forstå bedre. Med konstant praksis, vil du begynde at binde en butterfly godt inden for et par minutter. I partier, vil du ikke kun blive værdsat for dine elegant udseende, men vil også blive spurgt, hvordan kan du binde en butterfly? Vær forberedt på at håndtere den beundring og besvare spørgsmålet. De bedste hilsner,

Fødselsdag Gave ideer til kvinder
Feng Shui Indretningstips
Master Bedroom Idéer
Part takkekort
Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste
How til mudder Indervæg
Hvad mænd ønsker af kvinder
Køkkenøer with Breakfast Bar
Eksteriør Hus Farver
Asian Inspireret Bedding
Hvordan vælger en bærbar