Biludstødningssystemer System

Hver maskine bruger energi ved afbrænding af visse brændstofkomponenter. Og i denne proces, er en masse affald. At slippe af dette affald, der findes et system i hver maskine. Car forbruger gas som brændstof, samt det affald røg genererede bliver frigivet i atmosfæren af ​​en bil udstødningssystem. En bil udstødningssystemet fjerner de skadelige gasser fremstilles som en følge af afbrænding af brændstof og luft i forbrændingskammeret af en motor. Disse gasser er ikke kun skadeligt for mennesker, men også for vores miljø. Bilen Udstødningssystemet behandler disse gasser for at minimere de skadelige indhold i disse gasser. Så hvordan disse udstødningssystemer til biler arbejde hen imod dette medføre? Her er hvordan det sker.
Bil Udstødningssystemer Explained
De vigtigste komponenter i en udstødningssystemet er:; udstødningsventil: Dette faktisk ikke kan betragtes som en del af udstødningen, men processen med at frigøre det brugte gasser begynder form denne ventil, der giver vejen for udstødningen. ; Udstødningsmanifold: Den udstødningsmanifold forbinder udstødningsventil i topstykket og kombinerer udstødningen fra hver cylinder i en fælles rør. Manifolden består som regel af nogle legeret af stål, aluminium og rustfrit stål, eller disse dage støbejern jern. ; Oxygen Sensor: Dette er et indhold føler monteret i næsten alle moderne biler udstødningssystemer til at måle hvor meget ilt til stede i de udmattede gasser, der frigives. Denne sensor hjælpemidler brændstofindsprøjtningssystemet at optimere det brændstof tilstrømningen at få minimum ilt forhold i den næste runde af udstødninger. Læs mere på ilt-sensorer. ; Katalysator: Dette er en kemisk komponent i udstødningssystem, der katalyserer en reaktion mellem skadelig kulilte og kulbrinter for at give kuldioxid og vanddamp. Nogle moderne katalysatorer også handle på skadeligt nitrogenoxider at minimere dens procentdel. Den er monteret mellem de mangfoldige og lyddæmper. ; Lydpotte: Dette er den mest vitale del af bilen lyden udstødningssystemet. En opgave for lyddæmperen er at nedtone støjniveauet af udstødningssystemet. Forbrændingsforløbet er intet men en række eksplosioner af gas blive antændt under meget højt tryk. Denne proces skaber enorme mængde støj, der skal undertrykkes. Halstørklæder har energi hindre prelplader, der afvisningsprocent off lydenergien derved beroligende støj. Fiberglass emballage kan også bruges til absorbere lyden. ; Udstødningsrør: Dette er den sidste del af en udstødningssystem. Denne del bærer det brugte gas til det ydre miljø. Det er normalt består af stål eller rustfrit stål. Disse dage aluminiseret stålrør også anvendes til fremstilling af udstødningsrør. Det har bedre ætsende modstand end rustfrit stål og er også billigere. ; Bil udstødning tips
Ruster er den værste problem med et udstødningssystem. Den forårsages af den fugt, reagerer med metalliske bildele. Under hyppige små ture vil styrke dette problem som vanddamp ikke får nok tid til at flytte ud af udstødningen, og det afkøles til flydende tilstand igen, hvilket rusting metallet. For dem der bor i kystområder, kan salt i vandet tilføje til rusting elendighed. Tilstedeværelse af salt, kan fremskynde rust forårsager reaktion.
Iltføler problemer kan resultere i nedsat brændstofeffektivitet. Hold en vane at erstatte ilt sensoren efter 50 tusind miles af bil at køre, da disse sensorer tendens til at være unøjagtige med tiden. Problemer med lydpotte kan føre til en masse gener som bilens lydniveauer kan overskride tilladte niveau. Hvis nogle katalysator der opstår problemer, kan nogle mekaniker fortælle dig at undvære det, da det sjældent gør en forskel. Men ikke falde for dette og erstatte den evt, da det er ulovligt at fjerne denne komponent i fleste stater og du kan erstatningspligtige for et heftig bøde. Læs mere om katalysator reparation.
For så vidt angår biler udstødningssystemer priserne angår, kan det spænde fra de billigste på USD 50 for nogle enkelt komponent ovenfor 1000 USD i hele udstødningssystemet.
Dette er blot en kort på en bil udstødningssystem. Der kan være meget mere at skrive om hver enkelt del af systemet, men det er nok til en tilstrækkelig overblik.

Hvordan til at bære en Pashmina sjal
Interiør maling farver
Hvordan du udskifter vasken
Merian Bruger
Montering et fladskærms TV
Yucca plantesygdomme
Alyssum Flower
Clivia Plant
Tynde Kort frisurer
Hvordan du udskifter et bilbatteri
Bryllup gæsteliste Etiquette