Billige Gulvbelægning Idéer

Hårdttræ gulve og tæpper kan gøre en stor se at du gulvet, men kommer på en heftig pris. Selv om disse former for gulvbelægning ser godt ud, de er meget dyre, ikke let at vedligeholde, og passer ikke alles budget. Men dette betyder ikke, at du ikke kan gøre dit hjem gulvet ser godt ud. Der er millioner muligheder for en overkommelig pris gulvbelægning til rådighed for dig, og når de bruges rigtigt, kan gøre dit hus gulvet ser godt ud. Lad os se på billige gulve idéer, som vil gøre dit hjem ser godt uden at brænde et hul i lommen.
Billigste Gulvbelægning Valg
Anført nedenfor er billige, men rart gulve ideer, hvorfra du kan vælge at gøre dit gulv ser attraktive.
Billig Gulvtæpper, Gulvtæpper er store billige gulve ideer, og der er mange sorter fås i tæpper, hvorfra du kan vælge. Så besøg et tæppe butik og købe tæppe prøver (du kan endda få nogle prøver gratis). Du kan enten købe et tæppe, hvis du ønsker at bruge det til alle rum i dit hus, eller bruge disse prøver og lave en patchwork tæppe med prøvestykkerne og læg dem på et beskadiget område af din eksisterende gulv.
Grass at efterligne trægulve, Go for bambus gulv til dit hus. Bambus er faktisk en græs og ikke træ, men det kan kopiere udseendet af en trægulve. Du kan også gå til aktionsdel vævet bambus gulve, der viser fine linjer i græsset, da dette er lavet af lime bambus sammen, hvilket giver den naturlige look. Bambus gulvbelægning forhold for træstøv gulv er halvt eller endnu mindre pris, som bambus når sin vækst frist 3-7 år, mens løvtræ tager omkring 50-120 år. Udgifter til bambusparketgulve starter så lavt som USD 1,5 per kvadratfod.
Fliser til Dekorer dit etage; Disse er en anden rigtig god idé, hvis du er på et stramt budget, og er en specielt god billig kælder gulv idé, som klinkegulv rengøring er meget let. Du kan gå med almindelig farver til at installere gulv til dit badeværelse. Men hvis du bruger fliser til andre værelser samt, så mix og match forskellige fliser til at skabe en interessant udseende gulv. Du kan endda oprette en mosaik med mosaik fliser, for at give dit gulv et attraktivt udseende.
Betongulve, Betongulve give en smule af en ufærdig og jordagtige udseende, men de er billige og nemme at installere. Der er mange forskellige betongulve rådighed til at matche dit hjems indretning. De kommer farves, malet, farvet og nogle er sågar individualiserede. De er nemme at rengøre og vedligeholde, og især stor for steder, hvor der er masser af sand eller sne. Betongulve er også et godt alternativ, hvis du har allergi over for tæppe. Læs mere om kommerciel betongulv sealere.
Kork Fliser; Disse fliser er blødere end linoleum fliser og har også en mere naturlig og rig ser i forhold til linoleum fliser. Kork fliser kommer billigt i forhold til andre typer af naturlige gulve, og du kan flise et stort rum i dit hus med et par hundrede dollars. Disse fliser kan også farves med naturlige nuancer som gul, blond, brun, osv. Mere om keramiske fliser gulv.
Det var de forskellige billige gulve ideer, hvorfra du kan vælge. Hvis du har en beskadiget del af gulvbelægning derefter gøre et kludetæppe af tæpper prøver er en god billig idé. Men hvis du har planer om ombygning af hele dit gulv så gå efter fliser eller beton gulve. Men hvis du en har moderat budget og ønsker at gå til noget trægulve, så se på forskellige prøver af bambus gulvbelægning online og vælge den laminat dem, som du kan installere dem selv og spare penge til leje af en entreprenør.

Mousetrap Bil Instruktioner
Typer af bomuld
Kort Cute ordsprog
Måder at holde sig vågen
Italiensk Tattoo Design for mænd
Curling Hår med Flat Iron
Fotos på lærred – Hvordan Gør-det-selv
Gruppe spil for voksne
Brusebad Tile Installation
Hvordan man Fall Out of Love
Hvordan man kan forbedre kropsholdning