Billige Bryllupskager

No bryllup ceremoni er komplet uden at klippe den multi-differentieret, åndeløst smukke bryllup kage. Bryllupskager er æstetisk dekoreret og smag simpelthen guddommeligt. På bagsiden, cost de dig en formue og ophøje dit bryllupsbudget med flere hundrede dollars. Da der er mange andre vigtige ting, der skal tages hånd om, parret ofte ser det stærkt prissat bryllupskagen som en unødvendig omkostning. Du kan simpelthen ikke vælge at slette en bryllupskage fra dine planer bryllup dekorationer, som bryllupskager traditionelt en vigtig del af brylluppet. Så hvordan kan du holde sig til dit bryllupsbudget uden at ofre tilstedeværelsen af ​​et traditionelt bryllup kage? Svaret er simpelt, billigt bryllupskage! Billige bryllupskager lyse lomme og se så stor som traditionelle bryllupskager.
Billige Bryllupskager
Cup Kager; Cup kager bliver stadig mere populær som moderne bryllupskager. Din kan have flere smagsstoffer cup kager arrangeret i rækker, så de ligner en traditionel bryllupskage. Desuden kan dine gæster vælge og vrage fra forskellige smagsvarianter til rådighed. Kop kager ikke kun tilbyde forskellige med hensyn til farve og smag, men de er også meget bekvemt at betjene. Hvis du placerer disse på plads borde af dine gæster, så kan kop kager dobbelt så bryllup favoriserer. Dette ville drastisk nedbringe dit bryllup omkostninger.
Fake Kager; Hvis du er et par, der ikke kan gå på kompromis med de traditionelle bryllup kage, men kan ikke råd til en, så er dette en noget for dig. Fake bryllup kage er bogstaveligt fake, som navnet antyder. Du kan få den nederste etager lavet af Styrofoam, og derefter dekorere dem som sædvanligt med glasur. Du kan stille med denne kage til fotografier og skær den virkelige øverste lag. Kagen for dine gæster blive serveret fra køkken ud af et ark kage med lignende dekorationer. Problemet med falske kager er, at selvom du spare penge på kage, du behøver at bruge på dekoration, som primært afgør virkningerne af eventuelle i’et. Anden mulighed er at leje en kage og skære det, men tjener et ark kage til dine gæster.
Billige Bryllupskager: Idéer
Lav dit eget Cake; Hvis du har ekstraordinær kulinariske evner, du kan lave din egen kage, med hjælp fra en ven og få det indrettet af professionelle bagere. Det er en god og billig bryllupskager mulighed. Alternativt kan du vælge at dekorere en almindelig hvid ice kage med friske blomster og frugter. Men, sørg blomsterne og frugterne er virkelig frisk. Mere om kage udsmykning.
Får en Catering Student til at gøre det for dig, Dette er en meget innovativ idé, hvor det er en “win-win situation for begge parterne. En cateringvirksomhed elev vil hoppe på mulighed for at gøre en bryllupskage, som det kan sin portefølje. Vil du kun skulle skallen til en mindre gebyr og omkostningerne af ingredienser. Men, sørg for at teste den kulinariske ekspertise af de studerende, du overdrage opgaven til.
Forhandle med Baker; Du kan få en bryllupskage til en pris på enhver anden designer kage Hvis du undlade at nævne ordet ‘bryllup’, mens der forhandles med bageren. En designer kage er prissat til mindst 25% mindre end en bryllupskage. Også nøjes med mindre indviklede mønstre og dekoration på kagen, da det kan drastisk mindske omkostningerne ved bryllupskage. Derfor kan du have billige elegante bryllupskager som ser så fine som stærkt prydet bryllupskager. Mere om kage udsmykning til bryllupper.
Læs mere om bryllupskage ideer.
Bryllupskagen priserne er himlen høj og med en grundlæggende bryllup kage prissat til 300 dollars. Dog ved hjælp af billige bryllupskager idéer i denne artikel kan du nedbringe denne omkostning med mindst 20% til 50%.

Bil Batteri levetid
Bedste udvendige maling
Håndlavet sæbe Opskrifter
High Tea Party
Plumeria blomst Betydning
Vindueskarm erstatning
Forår Wedding Invitationer
Hvad man Må på søndag
Sådan bærer en lommeur
Fake Tungepiercing
Hvordan du installerer Indervæg Loft