Billig Weekend Getaways

Weekenden kommer op, og du ønsker at tage din elskede ud for en dejlig lille to dages tur. Men det er helt uplanlagt, og da du rammer slutningen af ​​måneden, er du korte af kontanter også! Så hvor vil du gå for at nyde billig weekend getaways.
Ideen her er, at du og din elskede kan have en stor tid væk fra hjemmet, arbejde, børn (hvis nogen) og andre meget beskatte daglige akkord. Og dog har denne lille ferie uden at brænde et hul i lommen. Så hvordan vil du gøre det? Med disse gode ideer til din billig weekend getaways selvfølgelig! Læs videre for mere på billige familieferier.
Billig Weekend Getaway Idéer
Camping, bare tage bilen og gå på en dejlig tur med din elskede, eller med dine venner. Alt du skal gøre er at planlægge hvor de skal gå, samle alle de fornødenheder tilsammen, gas bilen op og sætte af. Du behøver ikke engang et sted at bo. Bare få fat i et telt og lejr ude i naturen om natten. Du har en stor, eventyrlig tid og en af ​​de bedste billige weekendture nogensinde! Hvis du ikke har et telt, never mind. Bare tag et par soveposer og tæpper, og man kan campere i bilen også!
Den nærmeste strand, Der er noget om stranden, en strand virkelig, det er vidunderligt romantisk og sjovt. Så en tur til stranden er uden tvivl en romantisk weekend for et par. Alt du skal gøre er at pakke kufferten og køre ned den nærmeste strand. Hvis du har pengene, ophold på et hotel, hvis du ikke, ophold på stranden! De lange gåture på stranden og sidde ved havet se solnedgangen (eller solopgang) vil give dig en uvurderlig hukommelse til at tage hjem. Læs videre for yderligere oplysninger om idéer til billige strand ferier og strand ferier.
Vandreture, I USA er der flere terræner, som giver dig en god mulighed for at gå vandreture med din elskede, forudsat at de to af jer er den friluftsmenneske type. Helt ærligt, jeg synes vandreture meget romantisk og det faktum, at to af jer er alene betyder, at det vil være masser af sjov. Vandreture loger kommer meget billig så godt. En vandretur er ikke kun en af ​​de bedste billige weekendture for par, men er også en sjov tur, kan du gå til med dine venner.
En tur til Meet Familie; ikke får mere billig, at dette gør det? Efter alt, hvis du har en tre-dages weekend ved hånden kan hele familien falde med ind i en andens sted og crash for den lange weekend. Du kommer til at møde din familie, og det kan være en masse sjov også.
En Cruise; Hvem siger, krydstogter er nødt til at være virkelig dyrt. Du kan køje i en af ​​de mindre dyre krydstogtskibe, hvor du har en pay-per-use system. Så hvis du blot ønsker at sidde på dækket og nyde solen, der er din billig weekend ideer lige der. Og hvis du ønsker en massage og flaske champagne leveret til dit værelse, kan det koste dig mere end blot en ekstra skilling, men i det mindste er dit valg om du vil have det eller ej. Læs videre for mere på cruise ferier.
Mere om billige ferie ideer. Læs videre, Ti Idéer til billige ferier, billig ferie Idéer; Billige Feriedestinationer; Billige Honeymoon Idéer; Så disse var der nogle gode ideer til billig weekend getaways. Hvem siger en tur til weekenden nødt til at koste en bombe? Prøv en af ​​disse ideer, og du vil se, hvad udtrykket “sparsommelige sjov« forstås!

Tilstoppede vasken
Hvordan man kan skære Hair i Lag
Dining Room Paint Colors
Sjoveste Citater Ever
Glas Tile Installation
Hvordan du installerer Heater Core
Hvordan man kan afslutte en Kælder
Bambus Flooring Omkostninger
Hvordan man dyrker Bonsai
How at sy Weave
Porrer: Sådan Forbered