Bil vedligeholdelsesomkostninger

Der er så meget at gøre med en bil, når det kommer til vedligeholdelse. Lige fra en lille opgave at kontrollere dæktrykket på en omfattende gennemgang, varierer bil vedligeholdelsesomkostninger i en meget bred vifte. Du har måske regnet aggressivt for at købe en bil, du overveje en stjæle. Men er du i betragtning af, at de årlige bilpleje omkostninger ventes at sabotere alle dine planer. Før du går til en køber, er det altid tilrådeligt at tage bilen vedligeholdelsesomkostningerne per mile i betragtning. Disse dage er der mange standard bil vedligeholdelsesomkostninger sammenligninger optræder i forskellige auto magasiner eller hjemmesider. I de fleste guider, vil du komme til at se de gennemsnitlige bilpleje omkostninger, som er funktioner af forskellige opgaver som motor reparationer, transmission eller udskiftning af bildele. Her er en liste over nogle af disse opgaver tages eksplicit sammen med deres respektive omkostninger.
Typer af bilpleje
Her er nogle almindelige opgaver, der udgør vedligeholdelsesudgifter af biler.
Car Wash, selv om det er den enkleste og en billig bil job, skal det nævnes som en type bil vedligeholdelse. Bilvask kan typisk koste et sted mellem $ 5 – 10 per vask.
Motorolie, luftfiltre og brændstoffiltre, Dette er en meget vigtig rutine forpligtet til at holde motoren sunde. Kontrol og om nødvendigt udskiftning af motorolie, luftfiltre og brændstoffiltre er en opgave, der er foreslået af de fleste automekanikere med henblik på at bevare motor karakter og øge liv. Disse opgaver gør en en betragtelig del af bilen vedligeholdelsesomkostninger per år. Brug altid en god kvalitet mærkevarer motorolie, helst en syntetisk olie behandlet med tilsætningsstoffer, som hjælper med at kontrollere friktion. Det tilrådes at ændre motorens olie efter regelmæssige mellemrum, især før en lang rejse. Et olieskift koster typisk mellem $ 70 til 120. Læs mere om hvordan du ændrer motorolie.
Luft og brændstof filter-systemer sikre, at ren luft og brændstof ind i indsprøjtningssystem, og sikrer dermed, at der ikke sker skader på motoren. Når det kommer til at koste, luft-og brændstoffiltre er ganske sammenlignelige, dog luftfiltre er lidt billigere end brændstof filtre. Luftfiltre typisk koste i størrelsesordenen USD 10-15 henviser brændstoffiltre kan koste op til 25 dollar. Læs mere om hvordan du udskifter luftfilteret i bilen og brændstoffilter udskiftning.
Dæk Justering og lufttryk; Dæk har behov for behandling samt regelmæssig vedligeholdelse. Holde dæktrykket er korrekt og med det rette lufttryk med til at forbedre din brændstoføkonomi. Under-oppumpet dæk, på mindre end nødvendige tryk vil give mere modstand at rejse og for meget pres vil sætte dæk risikoen for punkteringer. Det er tilrådeligt at tjekke lufttrykket i dækkene på ugebasis. Korrekt justering og lufttryk kan forbedre gas kilometertal med op til tre procent. For de fleste af de amerikanske biler et hjul job vil koste omkring $ 60, som omfatter normalt dæktryk check. Dette er en opgave, der påvirker bilens vedligeholdelsesomkostninger per måned. Læs mere om tips til dækkenes sikkerhed og vedligeholdelse.
Suspension arbejdsmarkedet samt de suspensionsmekanismen er næsten eneansvarlig for glathed og komfort niveauer inde i bilen. Men systemet kræver også en masse omsorg og tjekke op. Selvom standard bil suspensioner har en lang levetid, de skal udskiftes hver otte til ti år eller endnu mindre hvis du gør meget off road kørsel. Udskiftning af et affjedringssystem kan koste noget mellem $ 1000 – 2000 eller mere i tilfælde af høje ende luksus biler og SUV. En suspension af tilpasningen kan koste omkring $ 6-10. Læs mere om suspension system.
Batteri, Et batteri er en meget vigtig del af en bil og meget ofte er virksomhedens pleje er belejligt ignoreret. Periodisk efterfyldning af destilleret vand og med ordentlig pleje kan man øge batteriets levetid med op til et år. Tre af de fælles batteri gruppen størrelser – 24, 65 eller 75, kan variere fra $ 50 for en billigere model til $ 90 til 120 for en præmie batteri, sammen med en 2-3 års batteri udskiftning garanti. Læs mere om hvordan du udskifter et bilbatteri.
Motor Tuning, en 4-takts motor skal være indstillet til en optimal ydeevne. For en grundlæggende tuning-up job, kan satser $ 30 for lave ende biler og kan gå op til $ 100 for dyrere biler. Oftere end ikke en auto reparation station pletter fejl i motoren under tuning proces, som kræver ekstra udgifter til at løse disse fejl.
Labor Afgifter, Enhver reparations-og vedligeholdelsesarbejde udført på en bil, vil blive tilføjet på med arbejdskraft anklager om arbejdsstationen. De fleste stationer undlade disse afgifter for omkring et år eller to fra det tidspunkt, køb af en ny bil, men det er tydeligvis den periode, hvor bilen kræver mindst vedligeholdelse. Disse arbejdskraft afgifter kan ikke være udtrykkeligt nævnes som du går til en workshop, så sørg for at du betragter dem, før du sender bilen.
I tilfælde, er din bil garanti stadig gyldig, er du sandsynligvis spare en masse. De fleste reservedele og arbejdskraft afgifter diskonteres inden for garantiperioden. Der er mange flere opgaver, der generelt udføres, men meget mindre hyppigt i forhold til arbejdspladser diskuteret ovenfor. Disse omfatter kobling, bremse, lyddæmper, radiator arbejde osv. Læs mere på auto reparation skøn.
Disse er den store opgave at bryde ups som tilsammen tilføje op til at give de samlede bilen vedligeholdelsesomkostninger. Efter korrekt kørsel praksis og regelmæssige helbredstjek kan dramatisk nedbringe din bil vedligeholdelsesomkostninger.

Terrassedør Reparation
Tribal Bryst Tatoveringer
Tween Clothing
How to unclog en Drain
Beskæftiger sig med Change
Hvordan man rent Guld Smykker
Hvordan at sende en skrivelse Internationalt
40 års fødselsdag Invitationer
Hjemmelavet Tattoo Gun
Hvordan man rent læder pung
50 års fødselsdag Gaver