Bil Stereo Fjernelse

Fjernelse og reparation af bildele og tilbehør kan være vanskeligt og udfordrende for nogle. Men hvis du går ned til den, vil du indse, hvor nemt processen er i nogle tilfælde. For eksempel er at fjerne en bil stereoanlæg ikke svært. Uanset om du ønsker at gennemgå bilens stereoanlæg reparation, eller bare erstatte det med et nyt og bedre, bilstereo fjernelse er noget, du kan gøre på egen hånd, uden hjælp fra en professionel og teknikere, og spare dig selv nogle unødvendige udgifter.
Sådan fjernes Bil Stereo
Disse bilstereo fjernelse instruktioner lette processen med autoradio fjernelse for dig. Den taler om, hvordan du fjerner en bil stereoanlæg, der er installeret med clips, og en, der holdes på plads med skruer.
Sådan fjernes en Bil Stereo med Spring Monteret Clips; Flere biler har stereoanlæg monteret på fire små klip, som holder stereo på plads., Den procedure at fjerne en sådan stereo er enkel og kan være afsluttet i løbet af få minutter. ; Invest in DIN værktøjer, betød især for bilens stereoanlæg udsendelse, for at fjerne en bil stereoanlæg monteret på klip. , U-formede værktøjer har små stænger, der kan indsættes i klip af stereo. ; Ved at indsætte dem, vil du høre et ‘klik’, og stereo kan derefter nemt fjernes. ; Kablet fra antennen skal nu skrues, som er i den fjerneste ende, tæt på passagersiden. ; Nu afbryde ledningsnettet stikket på bagsiden af ​​stereo, der holder alle ledninger tilsluttet stereo, holdt på plads af en ledningsføring klip. Disse kan forbindes til den nye bil stereoanlæg. , Hvordan du fjerner en bolt-on Bil Stereo, Som navnet antyder, en bolt-on bilens stereoanlæg er én, der holdes på plads eller boltet af et par skruer. Denne procedure er lidt længere end den foregående, men er stadig simpelt. ; Du kan kun kræve en flad skruetrækker til en bolt-on bilstereo fjernelse, selv om denne procedure er lidt længere. , For at begynde bilstereo fjernelse, først ansigtet pladen skal fjernes, for at kunne fjerne de skruer, der holder stereo på plads. At gøre det, du har at trække frontpladen fast, men forsigtigt. Der er også visse redskaber til at fjerne frontpladen, som du kan investere i, der gør det muligt at fjerne uden skader. Du kan også bruge en flad skruetrækker til at fjerne ansigtet pladen, men vær forsigtig, fordi du kan ende op revner det i et forsøg på at fjerne det. ; Efter fjernelse af frontplade, kan du være i stand til at lokalisere de skruer under askebæger eller handskerummet. Fjern de skruer, der holder stereo på plads. Du kan bruge en magnetisk skruetrækker til at gøre det, så skruerne ikke falder og får malplacerede. Stereo kan nu nemt fjernes. ; Kablet af antennen skal skrues, hvilket er i den fjerneste ende, tæt på passagersiden. ; Nu afbryde ledningsnettet stikket på bagsiden af ​​stereo, der holder alle ledninger tilsluttet stereo, holdt på plads af en ledningsføring klip. Disse kan forbindes til den nye bil stereoanlæg. Bilens stereoanlæg kan nu fjernes helt. ; At installere en ny bil stereoanlæg efter proceduren i bilstereo udsendelse, tage et kig på denne guide til hvordan man installerer en bil stereoanlæg. Også at løse andre spørgsmål vedrørende din bilradio, kan du læse bilstereo fejlfinding.
Nu, var ikke så svært. Kendskab til disse små tips og tricks, der svarer til disse instruktioner om bilstereo fjernelse, kan hjælpe dig med at spare masser af tid at vente på en tekniker til at dukke op, og kan også hjælpe dig med at spare penge, der kan udnyttes bedre, måske for at forbedre din bil audio system yderligere!

Hvordan man kan blæse røg Ringe
Køkkenbatteri Reparation
Party Ice Breakers
Forståelse Mænd i Forhold
Hvordan man rent Bruser Døre
Borsyre syre Ants
Tørring Urter
Valentinsdag Ideer til kæreste
Hvor hen til lave et fladt dæk
Sådan får du bedre gas kilometertal
Hummingbird Tatoveringer