Beskæring Frugttræer

Frugttræer er for det meste dyrkes for de spiselige frugter, mens de fleste af dem øge den æstetiske værdi i ethvert hjem landskab design. Forestil dig skønheden i en velholdt frugthave med frugttræer hele vejen rundt. Under de ikke-frugtsætning tid, giver den frodige løv en grønt touch i haven. Og når frugtsætning period ankommer, vil du komme til at nyde blomsterne, hvorefter små frugter vil udvikle og modne med tiden. Så vil det ikke være forkert, hvis jeg siger frugter træer er værdifulde for alle årstider.
Som med alle andre planter, kræver frugttræer særlig omsorg og opmærksomhed for optimal vækst. Ud over at give tilstrækkelig næring og optimale vækstbetingelser, skal du trimme grene med jævne mellemrum. Beskæring frugttræer er det nødvendigt at fjerne døde og syge dele, og samtidig stimulere udviklingen af ​​nye skud. Derfor, i modsætning til trimning prydplanter at give baldakin form, er frugttræer beskæring med henblik på at kontrollere deres vækst og på samme tid, minimerer sygdom angreb.
Sådan at beskære Frugttræer?
Forskellige beskæring af frugttræer teknikker er ansat til at øge frugt udbytte. Desuden reducerer rettidige trimning risikoen for at udvikle svage grene, og dermed minimere deres brud på grund af frugt indlæse og barske miljøforhold. Kort sagt, er korrekte metoder til beskæring og uddannelse frugttræer vigtigt at sikre høj produktivitet og lang levetid. Nævnt nedenfor er nogle af de beskæring af frugttræer tips, som du kan anvende i frugt havearbejde:
Kræves Levering til Beskæring Frugttræer; For at trimme grene af unge frugttræer, kræver, at du passende haveredskaber, nemlig beskæresakse og grensaks (eller sav). Selv om der for beskæring gamle frugttræer, der er høje, vil du brug for mere sofistikerede grensaks, helst teleskop grensakse. Eller andet, kan du bruge stige og regelmæssig beskæring saven til at trimme høje grene.
Korrekt Tid til Beskæring Frugttræer; Mange gange, vi kommer på tværs havearbejde eksperter fremhæver betydningen af ​​en rettidig og regelmæssig beskæring af planter. Så hvornår beskære frugttræer? Den ideelle tidspunkt for beskæring af frugttræer som abrikoser, blommer, kirsebær er tidlig forår hvert år, en periode, hvor de er stadig i deres inaktive eller hvilende tilstand. Mens vinteren er det bedst at beskære pære og æbletræer. I begge tilfælde vil du bemærke hurtig heling af den beskæring sår. Svage og syge grene kan fjernes på alle tider af året.
Teknikker til Beskæring Frugttræer; Bestem formen af ​​frugttræer, som vil sikre maksimal frugtbærende for den pågældende sort. Dette skridt er vigtigt i beskæring af frugttræer, fordi et æbletræ er beskæres i et centralt leder og en fersken træ er bedst beskæres i et åbent center-system. I førstnævnte teknik, er den vigtigste stilken bevares, og du beskære sidegrene, der henviser til hovedstammen er beskåret, og sidegrene er givet betydning i sidstnævnte metode. Lær mere om beskæring fersken og beskæring blommetræer.
Beskæring Filialer af Frugttræer; første trim rodskud (hvis nogen), døde og syge grene. I de tidlige stadier af vækst, bør du også fjerne hængende grene og indad voksende grene. Dit ultimative mål er at vælge 04:56 sunde vigtigste grene, der er fordelt jævnt, og samtidig fjerne grene der blev dannet på smalle skridtet vinkler. I får et godt udbytte, røverkøb ud blomster og unge frugter for de to første frugtsætning sæsoner. Alle frugter træer skal beskæres årligt i hvilende fase.
Beskæring gamle frugttræer, gamle frugttræer, navnet i sig selv giver et indtryk af store, forsømte træer. For at stimulere nye skud vækst, skære alle de døde og syge grene. I tilfælde, stadig det gamle frugttræer vises overfyldte, overveje at skære flere grene, og samtidig bevare et par af de sunde virksomheder. Ved at gøre dette, er du stadig sollys penetration og give plads til udvikling af nye produktive skud. Vide mere om beskæring af frugttræer instruktioner.
Voksende og omsorg for raske frugttræer er sådan en afslappende hobby, at du vil helt sikkert nyde til fulde. Og med denne nyttige guide til beskæring frugttræer, håber jeg du vil lykkes at opretholde en sund frugttræer i din værftet og høst et godt udbytte hvert år.

Tankevækkende citater
Kinesisk Massage
Vinduesramme Reparation
Safari Tema Baby Shower
Funny Fødselsdag Digte
Forsinket Fødselsdag Meddelelser
Office Rengøring Checkliste
Makeup for Acne hud
Romantisk Soveværelse Idéer
Bird of Paradise Flower
Stift skum Isolering