Beskæftiger sig med utroskab

Kun mennesker, der er blevet snydt af deres partner eller ægtefælle vil vide den smerte, utroskab fører med sig. Det, der begynder med et chok, der snart bliver til vrede, uvilje, angst og derefter bedrøvelse. De fleste mennesker, der begår utroskab kan give dig et hundrede grunde når det kommer til hvorfor de gjorde det. For eksempel kan det være noget lignende været følt sig ignoreret eller kan på grund af nogle andre problemer. Men alle disse grunde ikke støtte den person, der har tilsidesat den tillid i et forhold. Dette er fordi hver forhold har problemer, der kan være store såvel som små, dog løsningen på disse problemer er bestemt ikke utroskab. Læs mere om udenomsægteskabelig Anliggender.
De fleste mennesker når de står med en situation, hvor de have indset, at deres ægtefælle eller kæreste er snyd på dem, har kun én ting i tankerne, der er lige at bryde væk fra forholdet. Men det er ikke så nemt som det menes at være. I vrede, kan du forlade huset eller spørg din ægtefælle at komme ud, men senere vil du sandsynligvis fortryde beslutningen. Selvom opholdet roligt er noget, du rent faktisk vil ikke kunne gøre på sådan et tidspunkt, det er noget, du bliver nødt at gå gennem situationen og gøre din beslutning. Hvad jeg vil sige her er, at selvom tilgivende en snyd partner er meget vanskeligt, hvis du og din partner virkelig vil, er det faktisk muligt at gøre dit parforhold til at fungere igen. Så folk, der er ivrige efter at gøre dette, brug for at lære mere om håndtering af utroskab i et parforhold eller ægteskab. Læs mere om overlevende utroskab i ægteskabet.
Hvordan skal man behandle Utroskab
Utroskab er ikke kun en forbindelse, der er baseret på fysisk intimitet. Snarere er der en anden form for utroskab der er kendt som emotionel utroskab. Her er folk der ikke har affære uden for deres forhold til seksuelle behov, men for at opfylde deres følelsesmæssige behov. Forholdet kan have startet, fordi de følte sig trygge ved hinanden for at tale om deres drømme og forhåbninger, som er grundlaget for enhver sundt forhold. Selv folk, der er involveret i følelsesmæssig utroskab ikke tror, ​​at de er snyd på deres ægtefæller, er det faktisk endnu værre end at have en fysisk forhold med en anden. Derfor, selvom din ægtefælle er involveret i fysiske eller følelsesmæssige utroskab, er det vigtigt for dig at kende måder at håndtere følelsesmæssige utroskab. Læs mere om følelsesmæssige snyde i et parforhold og følelsesmæssig affære tegn.
Find Bevis; Selvom du måske ønsker at konfrontere din ægtefælle om hans / hendes affære, så snart du kommer at vide om det, bør dette ikke ske, uden noget bevis. Dette er fordi, hvis din s er snyd på dig, er det også muligt for ham / hende at lyve for dig. Derfor, før du spørge ham / hende om det, skal du sørge for at finde nogle beviser om dette. Nogle af de beviser for, at du har brug for at indsamle indeholde datoer, telefonopkald, tid, fysiske beviser, fravær osv. Dette er meget vigtigt, fordi hvis du begynder at bebrejde din ægtefælle uden opkrævning af beviser mod ham / hende, kan det ikke være det værd . Derfor, hvis du tror, ​​at din ægtefælle har en affære med en anden, gøre nogle detektivarbejde, og du er sikker på at finde en form for beviser. Vide mere om snyd ægtefælle tegn.
Må ikke ignorere sagen; Selvom jeg har sagt, at den ikke er god idé at konfrontere din ægtefælle om sagen meget tidligt, at mange mennesker også gøre den fejl bare at ignorere det. Det er faktisk normal at føle traumatisk at vide om en partners utroskab, men benægter det fuldstændigt kan også gøre tingene værre. Hvis din partner ved, at du aldrig kommer til at bede ham / hende om sagen, kan han / hun ikke har nogen problemer i at fortsætte det. Desuden vil dette såre dig mere og dermed, hvad du kan føle, er det bedst at gøre din ægtefælle, at du ved om hans / hendes affære. Når du har fået alle dine beviser, så fortæl ham / hende direkte, at du kender sagen, og at du vil have ham / hende til at stoppe med at se den anden person. One må også forstå, at selvom have beviser er vigtigt, må man ikke forsinke konfrontation som for meget af forsinkelse kan gøre din ægtefælle vokse tættere på den anden person og chancerne for forsoning kan blive meget mindre. Læs mere om, hvordan man fanger en snyder.
Kommunikere med din partner; Når din partner har accepteret, at han / hun har en affære, det er det rette tidspunkt at sætte dine følelser frem og stille spørgsmål. Det er din ret til at stille spørgsmål som, hvorfor din partner gjorde sådan noget. De svar, du kan modtage for sådanne spørgsmål kan være ødelæggende, og kan bringe manglerne i jeres ægteskab, før dig. Men det er vigtigt at vide disse ting for at forstå, om der er en fremtid for jeres forhold. Lær mere om ægteskabelige problemstillinger.
Spørg din ægtefælle om, hvad han / hun ønsker at gøre nu, som du kender sandheden. Hvis han / hun er skyldig og betragter forholdet som en fejl, der er chancer for forsoning mellem jer to. Dog skal du fortælle ham / hende klart, at det ikke er let at undskylde en sådan handling, og du vil have tid til at komme overens med det. Søger hjælp fra en ægteskabsrådgiver på dette stadium kan også hjælpe med at håndtere utroskab og gemme et forhold breakup eller skilsmisse. Læs mere om ‘beskæftiger sig med utroskab’ på ægteskabsrådgivning.
Arbejde at genopbygge dit forhold; Hvis din partner er opsat på at komme tilbage med dig, er det vigtigt for dig at få ham til at forstå, at du aldrig vil acceptere en sådan ting i fremtiden. Selv om det bliver svært ved at tro ham / hende snart, denne tillid er vigtigt, hvis du vil gemme dit ægteskab eller forhold fra at bryde ud. I løbet af denne tid, at tale med hinanden finde, hvad der præcist gik galt i dit forhold og finde ud af måder, hvorpå du kan løse problemerne. Åbn ud kommunikationskanalerne og udtrykke dine følelser for hinanden.
Kan du lide at læse mere på:; Sådan Catch a Snyd ægtefælle Snyd mænd Skilte; Snyd kone Skilte; Handel med utroskab i ægteskabet eller i et parforhold, er helt sikkert en vanskelig opgave. Men hvis du og din partner er villig, er det faktisk muligt at lave tingene til at fungere. Dette er dog kun muligt, hvis din ægtefælle lover at forblive tro mod dig og er tro mod det løfte. Men hvis du tror, ​​at han / hun gør falske løfter eller der er ingen måde, hvorpå du kan fortsætte med jeres forhold, det bedste ville være at bryde ud og komme videre i livet.

Begonia Care
Mur Byggeri
Hvordan man Texture Walls
License Plate Idéer
Automatisk Plant vandingssystem
Smokey Øjenskygge
Hjemmelavet Tattoo Gun
Medium Layered Haircuts
Brusebad Tile Installation
Vægbeslag til fladskærms-tv
Soltag Vs Moonroof