Begonia Planter

Med over 1.500 arter, vil Begonia plante blomstrer tilbyde dig en utrolig mange sorter til at lyse op i haven. Begonia er et slægt i den blomstrende plante familien Begoniaceae, og alle arter i henhold til denne slægt er kendt som Begonia. Begonia blomster er meget populære forårsblomster, når de kommer i nogle blændende til beroligende farver. Blomsterne kan være store eller små, enkelt eller dobbelt petaled, mandlige og kvindelige blomster båret om enkelte planter og blade af visse typer er meget værdsat for deres prydværdi. Planterne kan shrubby eller efterfølgende, hvilket gør dem perfekte til potter og krukker, samt blomsterbede, kanter og grænser. Læs mere om blomsterbed ideer og blomsterbed grænse.
Typer af Begonia Planter; Begonia plantearter er opdelt i store træk i forskellige kategorier med hver type, der adskiller rodsystemer, stængler, blade og blomster.
Canes: Denne type har den mest spektakulære Flower Show og det maksimale antal af farver også. Sorten i det kan have meget store blade; op til 14 inches. Blomsterne bæres i store klynger og gør ganske godt som både indendørs og udendørs anlæg.
Buske: Den multi-skyldtes, busk sort dyrkes for sin lette voksende, smukt formede grønne blade og hurtig vækst. Nogle inden for denne mangfoldighed bærer små hvide, lyserøde eller røde blomster. Buskene kan miniaturer eller næsten ti meter høj.
Scandent: Dette er en trailer sort og nogle har mulighed for at klatre op som en slyngplante. Trailerne bærer store blomster i mindre klynger. Deres rødder tendens til at holde på træer, sten og vægge for støtte, som de klatrer eller trail.
Tyk stammede: Ikke en meget populær art blandt Begonia slægten har disse tykke stammede sorter, der ikke filial meget, men skyder op ny vækst fra basen. Bladene har en tendens til at kaste, hvilket gør denne sort en usædvanlig plante at have. Nye hybrider har stængler, der varierer i farver grøn til en brun til selv en creme.
Rex: Rex begonia dyrkes mere for deres blade der kommer i forskellige former, størrelser, mønster og levende farver. Det gør bærer blomster, men de er ganske ligegyldige. Bladene brug for masser af pleje som temperatur og andre miljømæssige forhold kan dæmpe deres løv show.
Rodknolde: Den knolde sort er meget populære, da de kan startes hver sæson med lethed og tilgængelighed er heller ikke et problem. Nogle i denne type er der dyrkes for deres små til store blomster, mens nogle til løv. The knolde sort kan være af en afsluttende type eller robuste oprejst planter.
Semperfloren: En almindeligt udbredt Begonia, kan Semperfloren behandles som enårige såvel som flerårige buske. Bladene kommer i farverne grøn bronze og i nogle brogede mangfoldighed, hvid. Blomsterne også kommer i nuancer og nuancer af røde og lyserøde, og hvid.
Rhizomatous: Rhizomatous begonia tilbyder en endeløs række af bladform, farve og tekstur, med en enorm blomst display, der i nogle sorter blomstrer om foråret, mens nogle blomstrer hele året rundt. Deres jordstængler ikke går dybt i jorden, men spredt langs den.
Hvis du er gad vide, hvordan man passer Begonia planter, bare bladre igennem Begonia pleje. Med så mange valgmuligheder det skulle ikke være svært at plante et hele haven baseret på Begonia planter.

Isolering: Typer af Isolering Sammenlignet
Vin Bottle Størrelser
Teenage Love Quotes
Tyndere hår Årsager
Speedometer virker ikke korrekt
Cute Meddelelser
Lotion til tør hud
Hvordan man finder en kæreste
Vinduesrude Reparation
Fransk Land rhus
Dragon Frugt Plant