Bedste Vandtæt Mascara

Forestil dig dette scenarie, hvori du har en date med din kæreste. Du naturligvis være meget omhyggelig med at kigge hot og sexet. Du bruger din klassiske lille sorte kjole og gælder makeup på dit ansigt og øjne. Du kigger i spejlet, synligt tilfreds med dit udseende, især din røget øjne makeup. Derefter, din kæreste henter dig og du begynder at drømme om en romantisk aften, der handler om at følge. Alt synes bare perfekt, når noget går galt, og du fyre ender kampene. Du bliver en kvinde tegne din ultimative våben og tårer begynde at flyde over dine kinder. Det er kun så din kæreste giver dig en frygtsom udseende og løber for sit kære liv. Hvorfor? Because pige, din mascara løber ned dine kinder gør dig ligne en smeltende edderkop. Mere om den bedste mascara.
Dette er en smuk fælles syn og alle af os har oplevet det på et tidspunkt. Hvis det ikke er en kamp med en kæreste, du stadig får ‘panda øjne “, mens trodset et tordenvejr eller svedtendens det ud på en solrig dag. Den eneste løsning at bekæmpe disse følelser og elementer er en vandfast mascara. Så her er, hvordan man vælger den bedste vandfast mascara blandt de myriader af mærker på markedet!
Valg af den bedste Waterproof Mascara
Vandtæt mascaraer er dybest set tager sigte på at afvise vand og forhindre mascara i at køre ned. Da der med talrige brands, der hævder at tilbyde de bedste vandfast mascara, at finde den rigtige, der henvender sig til dine individuelle behov kan blive noget af en kedelig opgave. Derfor, før du er ude at handle for vandfast mascara, du burde kende dine behov. Har du brug for en mascara for protect din make up, mens svømning, eller mens arbejder i et fitnesscenter? Eller måske, er du på udkig efter en mascara, som vil fastholde slag hårdt vejr? Afhængig af dine individuelle behov, kan du vælge en af ​​de bedste vandtætte mascara nedenfor.
Bedste Vandtæt Mascara til svømning; Hvis du går svømning hver anden dag, du sikker brug for en mascara, som vil stå sin prøve i vand. Vandtæt mascaraer, der effektivt holder vand ud af dine vipper er bedst til dette formål. Disse mascaraer ikke udtværingsfri og efterlader ingen spor af øjen-makeup på dine kinder. Normalt bør etiketten på mascara giver dig en idé om den særlige formål mascara. Det eneste problem med denne form for mascara er, at det er meget vanskeligt at fjerne. Du kan bruge baby olie eller en vandbaseret øjenmakeup remover at slippe af med det vandtætte mascara.
Bedste Vandtæt Mascara til jogging, Hvis du er en fitness freak, der elsker at træne i et motionscenter eller tage lang tid løbeture på tværs af parken, så skal du sørge for, skal sveder meget. Hvis du bruger en almindelig mascara i sådanne situationer, kan sved plamage øjet makeup. På markedet, vil du finde en særlig linje af mascara, der er dedikeret til at bekæmpe svede, mens de arbejder ud. Mærkningen af ​​disse mascaraer klart nævner, at de er sved resistente.
Best Vandtæt Mascara dagligdagsbruger, de bedste vandtætte mascara til den daglige brugen er ett som forbliver til lang timen uden antydning af udtværing. Denne type mascara er i det væsentlige god til at holde overskydende sved, fugtighed og fugt fra øjnene. Bruge nogen af ​​øjet makeup fjernelse findes på markedet for at fjerne denne type mascara.
Hvis du er på udkig efter den bedste vandfast mascara for følsomme øjne især, bør du se etiket for særlige mascara bestanddele, der ikke forårsage irritation. De kommer også med en anti tilstoppe formel, der holder vipperne bløde og naturligt udseende. Må ikke antage, at et ry brand altid vil tilbyde den bedste mascara, i stedet kigge efter dens indhold og gå efter en med mindst kemiske og kosmetiske ingredienser.

Bambus Wedding Favors
Butikstyveri Forebyggelse
Bivoks Lip Balm
Kom Over en Ex
Online Dating Advice
Hvordan man rent bilbetræk
Sommer Bryllup Idéer
Business Påklædning til mænd
Hvordan jeg skulle blokke Out en Cell Phone
Funny Senior Citater
How at omforme et køkken