Bedste Vandtæt Eyeliner

Øjnene er det vigtigste af alle ansigtstræk. Unødvendigt at sige, går vi til enhver anstrengelser for at øge skønhed af vores øjne. Eyeliner er et must-have i makeup kit af enhver kvinde. Bortset fra at definere formen på dine øjne, det tilføjer en subtil antydning af glamour til dit udseende. De fleste af os knap træde ud af vores hjem uden at anvende en eyeliner. Men de fleste eyeliner tendens til at gøre en forsvindende handling inden for få minutter af programmet. Glem alt om trodset et regnskyl, kan disse eyeliner næppe tåle fugt i dine øjne. Derfor skal du være fortrolig med din egen skæbne, når din eyeliner ikke at overleve det barske vejr eller en strøm af følelser. Slutresultatet er en »panda øje”, som er langt fra sexet, glamourøst look du ønskede for. Således at investere i den bedst vandtæt eyeliner tilgængelige på markedet er et must for at løse dit problem. Mere om, hvordan man sætte på eyeliner.
Valg af den bedste Vandtæt Eyeliner
Identificer dit formål; Vandtæt eyeliner essentially afviser vand og forhindrer øjet makeup fra udtværing. Vil dog ikke nogen vandtæt eyeliner nok dine individuelle behov. Du bliver nødt til at tage hensyn til de præcise formål, hvorfor du er på udkig efter en vandtæt eyeliner. Svømmere kan have behov for en anden type eyeliner end joggere. Dette skyldes, er nogle eyeliner formuleret til at afvise vand mens nogle er sved resistente. Desuden kan du bruge en langvarig vandtæt eyeliner, hvis du kun ønsker, at eyeliner bliver hele din arbejdstid. »Glimmersticks ‘fra Avon er en god eyeliner til daglig brug. Normalt vil mærkningen af ​​eyeliner klart nævner, hvilken type og formålet med eyeliner. Læs mere på eyeliner stilarter.
Kend din hud, Eyeliner tendens til at krølle på den dybtliggende øjne med tør hud. Der henviser til, kan fedtet hud gøre din eyeliner kørt ned dine vipper. Bedste vandtæt eyeliner til fedtet hud er normalt i blyant form. Flydende eyeliner, selvom vandtæt, kan tvære inden for få timer efter påføring. Den bedste vandtætte eyeliner blyant bliver lagt på dine øjenlåg, uanset den overdrevne sekretion af olie, omkring øjet regionen. Maybelline’s ‘Lineworks’ er stor, hvis du insisterer på flydende eyeliner, ellers kan du gå til Revlon’s ‘Colorstay “eyeliner til en jævn, glidende effekt.
Tag din pick; Nu, hvor du er klar over dit formål med shopping for en eyeliner, burde det være let for dig at tage din pick fra de myriader af eyeliner til rådighed på markedet. Hvis du ønsker at anvende en eyeliner til din vandlinie, så den bedste vandtæt eyeliner for vandlinje er den, der kommer i en glide-on-format. Desuden kan du tjekke om din favorit kosmetiske mærke har sin egen linje af vandtæt eyeliner. De fleste kosmetiske giganter har deres særskilte sortiment af vandtætte makeup produkter, der omfatter vandfast mascara, concealer, foundation og selvfølgelig eyeliner. Afhængig af din personlige valg, kan du nøjes med en flydende eyeliner, kohl eyeliner eller en blyant eyeliner. Kohl eyeliner er fantastisk til røget øjne makeup. Mere om bedste vandfast mascara.
Fjernelse Vandtæt Eyeliner
Vandtæt makeup produkter er meget stædig og tager masser af bestræbelser på at helt forsvinde. Derfor, mens du vælger det bedste vandtæt eyeliner, er det vigtigt at vælge en, der reagerer godt på nogen kvalitet makeup remover. Du kan vælge en af ​​de olie-baserede eller olie-fri rensemidler, der effektivt fjerner en række af makeup produkter. Hæld nogle øje makeup remover på en vatrondel og tør forsigtigt eyeliner fra dine øjenlåg. Gentag proceduren med en sæbe. Skyl øjnene med vand for at fjerne spor af eyeliner samt andre makeup. Det er bydende nødvendigt at fjerne øjet makeup før du går i seng.
De tips i denne artikel vedrørende valget af den bedste vandtæt eyeliner måske eller måske ikke arbejde for dig. Således kan du nødt til at eksperimentere med et par produkter før færdiggøre den, der bedst passer til dine individuelle behov.

Kreative måder at sige Jeg elsker dig
Vitamin E Olie Bruger
Youth Group Aktiviteter
Børns fødselsdagskage
Wedding Floating Candle centerpieces
Hvordan man kan måle Inseam
Olie Furnace Reparation
Har Bil Sæder Ophøre
Havestue rhus
Hardwood Flooring Installation Omkostninger
Hår Curling Teknikker